Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-3-2017

Κριός – Ο Ήλιος
Και ενώ φαινόταν ότι περνάς μια περίοδο μοναξιάς έρχεται ο Ήλιος να σου φέρει ανοιξιάτικη διάθεση. Αν έχεις σχέση θα γίνει κάτι με το ταίρι σου που θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Αν δεν υπάρχει κάτι μέχρι τώρα, ένα νέο φλερτ θα σου αποδείξει ότι ο έρωτας είναι το προνομιακό σου πεδίο που μπορεί να σε γεμίσει χαρά.

Ταύρος – Ο Πύργος

Ο Πύργος κάνει την εμφάνισή του την ίδια στιγμή που ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου φέρνει ένταση, πάθος αλλά και νεύρα . Ο Πύργος είναι μιας δύσκολης ενέργειας κάρτα που φέρνει απότομες μεταβολές εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε πρόσεχε στις σχέσεις σου.

Δίδυμοι – Ο Μάγος

Επιτέλους ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου. Ο Μάγος εχθές ήταν αντίστροφα, γεγονός που σηματοδοτούσε ότι δεν ένιωθες ότι μπορείς να γοητεύσεις ένα άτομο. Σήμερα σε ορθή θέση δείχνει ότι έχεις διάθεση να φλερτάρεις και να ασκήσεις την γοητεία σου είτε έχεις σχέση είτε όχι.

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με τους ανθρώπους γύρω σου και ειδικά με όσους αγαπάς. Ίσως να νιώθεις λίγο θύμα μέσα στις σχέσεις σου, ίσως να αισθάνεσαι ότι δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις μέσα σε έναν έρωτα ή μια δομημένη σχέση. Ηρέμησε και μίλησε με ειλικρίνεια στο ταίρι σου.

Λέων – Ο Αυτοκράτορας

Πολύ καλή επιρροή που δίνει κύρος και δύναμη στις σχέσεις σου. έχεις πολύ μεγάλο δυναμισμό και ξέρεις πώς να υποστηρίξεις το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι σταθερό στην ζωή σου στον ερωτικό τομέα, άνοιξε τα μάτια σου για ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την ζωή τους μαζί σου.

Παρθένος – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Εχθές ο Θάνατος είχε έρθει ο ορθός, σήμερα ανάποδα. Σκέψεις άρα που έκανες για την διάλυση μιας σχέσης καταχωνιάζονται και εξαφανίζονται από το προσκήνιο, τουλάχιστον προς το παρόν . Δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία στον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά θα πρέπει να λύσετε τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί.

Ζυγός – Ο Τρελός

Είσαι σε αναζήτηση ενός δυνατού φλερτ. Μπορεί ήδη να υπάρχει ένας άνθρωπος στην ζωή σου που να σε έχει απόλυτα συναρπάσει. Θα πρέπει βέβαια σε κάθε περίπτωση να θυμηθείς ότι η παρορμητική σου διάθεση συχνά σου έχει δημιουργήσει προβλήματα στον ερωτικό τομέα, οπότε πρόσεχε για να ξεκαθαρίσεις αν όντως υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ή μιλάμε για πυροτέχνημα.

Σκορπιός – Ο Ιεροφάντης

Είναι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται ο Ιεροφάντης στα Ταρώ σου. Πρέπει να διερευνήσεις αν μια σχέση που έχεις ή σκοπεύεις να κάνεις έχει εξαιρετικές προοπτικές να πάει πολύ καλά και να γίνει επίσημη. Άνθρωποι με εμπειρία στην ζωή σε συμβουλεύουν σωστά στον ερωτικό τομέα.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη δυναμική στις σχέσεις σου, ενώ η ψυχή σου είναι γεμάτη καλά αισθήματα, δεν μπορείς να εκφράσεις αυτόν τον πλούτο και αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και σε ψυχολογικό και σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως οι μέριμνες της καθημερινότητας να μην αφήνουν χρόνο για τον έρωτα.

Αιγόκερως – Ο Διάβολος

Θέλεις να ζήσεις εμπειρίες στα άκρα. Έχεις ανάγκη από την ηδονή και αν το ταίρι σου δεν σου την παρέχει μπορεί να υποκύψεις και σε κάποιον τυχαίο πειρασμό. Έχεις ανάγκη να ζήσεις και να διασκεδάσεις. Μην σε πιάσει ενοχικό σύνδρομο, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτήν σου την τάση, απλά κοίταξε να το διασκεδάσεις.

Υδροχόος – Η Εγκράτεια

Είσαι σε μια πολύ ώριμη φάση που σου επιτρέπει να δεις την ζωή από την σοβαρή μεριά της, και τον έρωτα ακόμα περισσότερο. Μπορείς να αφιερωθείς στον άνθρωπο που αγαπάς και η λογική υπερισχύει με τον σωστό τρόπο.

Ιχθείς – Ο Κρεμασμένος

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που ο Κρεμασμένος επισκέπτεται το πεδίο του έρωτα. Θέλεις να περάσεις οριακά πράγματα και κυρίως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το τι θα πουν οι άλλοι για την σχέση σου, αν την εγκρίνουν ή όχι. Αυτό φυσικά είναι ένα πολύ θετικό και θαρραλέο χαρακτηριστικό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.