Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-3-2017

Κριός
Η δυναμική Σελήνη από τον Λέοντα σε άριστη όψη τριγώνου με τον Άρη λίγο πριν αυτός περάσει στο Ταύρο επιτρέπει να αποδείξεις την γοητεία σου και να κερδίσεις πάλι ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Αναπάντεχες συναντήσεις εκτός προγράμματος είναι επίσης ένα σημαντικό ενδεχόμενο, που μπορεί να ξαναφέρει κοντά σου ένα παλιό σου ταίρι .
Ταύρος

Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιό σου από σήμερα και μέχρι τις 21 Απριλίου βάζει περιοριστικούς όρους σε μια επανασύνδεση . Καθώς θα κυριαρχεί η ένταση μπορεί να θέλεις να βρεθείς πάλι με κάποιον άνθρωπο, αλλά με τόσους όρους και προϋποθέσεις, με τόσα νεύρα που μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη υπόθεση.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον 12ο γενικό σου Οίκο θα σου δώσει ένα κίνητρο για να ξαναπιάσεις το νήμα μιας παλιάς αγάπης, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσεις και μέσα σου και με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει όλα ταλάθη που έχουν γίνει. Προσοχή γιατί αυτή η διαδικασία θα είναι φλεγόμενη και μπορεί τελικά να κάψει τις γέφυρες επικοινωνίας.

Καρκίνος

Η πολύ γλυκιά προσέγγιση της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία θα σου κάνει σήμερα δώρο συναντήσεις νοσταλγικού τύπου, ακόμα κι αν δεν το επιδιώξεις. Πιθανόν απλά και μόνον να βρεθείς σε γνώριμα στέκια που τα επισκεπτόσουν με μια σου αγάπη, αυτό θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα. Παράθυρο για επανασύνδεση λοιπόν υπάρχει, αρκεί να το θέλεις.

Λέων

Η όμορφη σχέση εξαγώνου ανάμεσα στην Σελήνη από το ζώδιό σου και τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 3ο Οίκο σου μπορεί κάλλιστα να σε φέρει πάλι κοντά σε έναν άνθρωπο που δεν έχεις σταματήσει να τον σκέφτεσαι. Απρόοπτα γεγονότα και φιλικές εξορμήσεις μπορεί να έχουν το καρμικό στίγμα της επανένωσης.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Δίας από τον 20 Οίκο σου σε τέλεια σχέση με την Σελήνη από τον 12 σου δίνει όλες τις ευκαιρίες για να κάνεις ένα βήμα επανένωσης με κάποιον σημαντικό για την ζωή σου άνθρωπο. Βέβαια ο Άρης εισέρχεται στον φιλικό σου Ταύρο και δίνει κάποιες εντάσεις, αλλά μπορείς να τις μετατρέψεις σε καύσιμο του έρωτα.

Ζυγός

Η σχέση εξαγώνου του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον 11ο Οίκο σου θα σου επιτρέψει να έχεις μια συγκινητική επανασύνδεση αν το θέλεις κι εσύ. Είναι εξαιρετικά πιθανόν ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν με τον/την πρώην σύντροφό σου έχετε κρατήσει φιλικές σχέσεις ή αν έχετε κοινά οράματα και στόχους που σας φέρνουν στους ίδιους κοινωνικούς χώρους.

Σκορπιός

Η δυναμική του Πλούτωνα και της Σελήνης σου δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για μια επανασύνδεση. Αυτό που σε απασχολεί είναι να καταφέρεις να κερδίσεις έναν άνθρωπο πίσω χωρίς όμως να τσαλακώσεις τον εγωισμό σου. Αυτό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σε απασχολεί, κάνε πυξίδα σου τις ερωτικές σου ανάγκες.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας από τον Ζυγό σε πολύ όμορφη σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον φιλικό σου Λέοντα σε ευνοεί σήμερα γενικά στον έρωτα και ειδικά σε μια επανασύνδεση. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είσαι απλά μακριά από το ταίρι σου όχι λόγω χωρισμού αλλά λόγω υποχρεώσεων, οπότε απλά θα έχεις ένα καυτό βράδυ κοινών πόθων.

Αιγόκερως

Η έλευση του Άρη στον φιλικό σου Ταύρο και στον 5ο Οίκο σου ανοίγει θέματα με παλιές σου σχέσεις, αλλά όχι με ηρεμία, έντονα και παθιασμένα. Διάφορες σκέψεις εκδίκησης περνάνε από το μυαλό σου που καλό είναι να μην τις ακολουθήσεις καθώς είναι απλά χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Υδροχόος

Ο Άρης στον 4ο Οίκο σου δημιουργεί ένα νέφος έντασης, με λόγια, κακή ροή ενέργειας αν δεν προσέξεις, με παράπονα και εκρήξεις θυμού σε δημόσιους χώρους. Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή επιρροή για μια επανασύνδεση, καλό είναι να ηρεμήσεις και να σκεφτείς με σοβαρότητα τον ερωτικό τομέα.

Ιχθείς

Ο Άρης περνάει στον 3ο Οίκο σου και από τώρα μέχρι και τις 21 Απριλίου, με μόνον κατά περίπτωση και εξατομικευμένα να μπορούμε να δούμε διαφοροποιήσεις, ουσιαστικά δεν ευνοεί την επανασύνδεση. Αν το θέλεις φυσικά πολύ, εσύ είσαι που θα επιβάλλεις την θέλησή σου και όχι ο Άρης, μιας και όλο το σύμπαν υποκλίνεται στην αγάπη .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.