Ερωτοσκόπιο 1-3-2017

Καλό, ερωτικό και αγαπησιάρικο μήνα σε όλες και όλους τους ακολούθους των άστρων. Η σημερινή πρώτη ημέρα του Μαρτίου μας επιφυλάσσει μια όμορφη έκπληξη που αν συντονιστούμε μαζί της θα ανοίξουν καινούριοι και φωτεινοί δρόμοι στην αγάπη . Η φλογισμένη Σελήνη στον Κριό είναι σε σύνοδο – κρατηθείτε – με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό! Απρόσμενες πανέμορφες ιστορίες αγάπης γεννιούνται κάτω από αυτό το ιερό φως των αστεριών.

Έλα βρε που σε θέλω

Το να είναι μια αύξουσα Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, και μάλιστα στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, που του αρέσουν τα ξεκινήματα, θα έφτανε και θα περίσσευε για να έχουμε πανέμορφες νέες σχέσεις. Πόσο μάλλον όταν στον χορό μπαίνει ο άρχοντας της αντρικής λίμπιντο, ο Άρης, αλλά και ο επαναστάτης του ηλιακού συστήματος ο Ουρανός . Πολύ εύκολα, με μια ματιά, με ένα άγγιγμα, αρχίζουν σήμερα έρωτες που θα γράψουν ιστορία.

Ολοκλήρωση του ονείρου

Σήμερα, ακριβώς σήμερα, είναι που ολοκληρώνεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Μια σύνοδος στους Ιχθείς, που υπόσχεται να ρίξει αστερόσκονη στον έρωτα και να γεμίσει την καρδιά μας ρομαντισμό. Είναι μια πολύ όμορφη ημέρα για να πάρετε το ταίρι σας και να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα, ξέροντας ότι πίσω από τον Ήλιο κρύβεται ο ταχυδακτυλουργός του υποσυνείδητου, ο Ποσειδώνας . Τι; Δεν έχετε ταίρι; Κάντε μια ευχή ακριβώς κατά την μεριά του Ήλιου. Ο Ποσειδώνας αθέατος θα ανοίξει τους δρόμους του κάρμα για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο της – παρούσας – ζωής.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε πολύ καλά νέα από την Σελήνη. Οι Κριοί είστε τόσο γοητευτικοί όσο ποτέ. Οι Ζυγοί κλείνετε λογαριασμούς με το παρελθόν και κοιτάτε μπροστά. Οι Καρκίνοι επαναστατείτε απέναντι στην μελαγχολία και κερδίζετε τον έρωτα. Οι Αιγόκεροι ίσως και να ενδιαφέρεστε για κάποιον συνεργάτη σας με πολύ ερωτικό τρόπο. Για να έχετε άμεσες απαντήσεις στα ερωτικά σας θέματα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δείτε όπως είπαμε τον Ήλιο, που από τους Ιχθείς σας στέλνει τις ευλογίες του. Οι Δίδυμοι ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας ενώσει με τον άνθρωπο της ζωής σας. Οι Τοξότες δείτε πώς θα κάνετε μια όμορφη έκπληξη στο ταίρι σας. Οι Παρθένοι είστε γεμάτοι από πρωτόγνωρα συναισθήματα αγάπης. Οι Ιχθείς λάμπετε και κατακτάτε όποιον θέλετε. Για να έχετε πάντα την αγάπη που ονειρεύεστε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί αφεθείτε στην πλανητική μαγεία της ημέρας. Οι Υδροχόοι είστε σε πολύ καλή σχέση με τον άνθρωπό σας. Οι Λέοντες θέλετε να βγείτε και να χαρείτε την ημέρα με έναν άνθρωπο που σας συνταράζει. Οι Ταύροι γεμίζετε από νοσταλγία για κάποιο ταίρι που μπορείτε να το κερδίσετε. Οι Σκορπιοί αποφασίζετε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα με τους ανθρώπους που αγαπάτε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.