Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός

Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου. Είναι τόσο δυνατή η ενέργεια της συνόδου Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον ζώδιό σου που απλά μπορείς στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να κάνεις μια εντελώς νέα προσέγγιση, σαν να είστε νέο ζευγάρι .

Ταύρος

Σήμερα ειδικά, μην χάσεις την ευκαιρία να θέσεις στα ουράνια την ευχή σου για μια επανασύνδεση. Καλά, μην κάνεις μόνο ευχές, κάνε και κανένα τηλέφωνο. Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον 12ο Οίκο σου, σου δίνει παντοδυναμία στον έρωτα και να την χρησιμοποιήσεις.

Δίδυμοι

Η πανέμορφη πλανητική δράση, ακόμα και με την αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία να λειτουργεί κινητοποιητικά, μπορεί να σου επιτρέψει σήμερα την επανένωση που επιθυμείς. Θυμήσου πως μια ευγενική κίνηση, ένα λουλούδι ή ένα δωράκι, πάντα την κάνουν την δουλειά τους, μην ντραπείς ότι μπορεί να φανεί πολύ συναισθηματικό κάτι τέτοιο.

Καρκίνος

Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού σε γεμίζει γοητεία, δυναμισμό, έξυπνη τρυφεράδα. Φυσικά και μπορείς να δοκιμάσεις σήμερα να έχεις ένα ραντεβού που θα σε φέρει κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Χρησιμοποίησε έξυπνους τρόπους να του πεις το σ’ αγαπώ και θα σου απαντήσει θετικά.

Λέων

Η εξαίσια σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται σήμερα και έχει μέγιστη ισχύ. Μπορείς πολύ εύκολα να βρεις τον δρόμο για την καρδιά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, το ψυχικό σου δυναμικό λάμπει και κατακτά τις εντυπώσεις. Μην καθυστερείς, μήνυμα, τηλέφωνο, κάτι.

Παρθένος

Στον 7ο Οίκο σου των σχέσεων, στους Ιχθείς, ολοκληρώνεται σήμερα η σύνοδος Ήλιου/Ποσειδώνα. Η ανάγκη σου για μια επανασύνδεση χτυπάει κόκκινο, αλλά τι έχει το κόκκινο, μια χαρά χρώμα είναι. Πάρε ένα κόκκινο κάτι, λουλούδι, αρκουδάκι, whatever και κάνε μια κίνηση που θα σου ανοίξει την πόρτα της αγάπης.

Ζυγός

Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού στον 7ο Οίκο σου θα σου επιτρέψει σήμερα να ξεκαθαρίσεις αν όντως θέλεις μια επανασύνδεση ή θέλεις να πας παρακάτω. Αν όλα είναι εύκολα, δίνεις όντως μια ευκαιρία. Αν δεν είναι και υπάρχουν προϋποθέσεις που δεν σου αρέσουν, πας και βλέπεις πώς θα εξελιχθεί η ημέρα με κάτι εντελώς νέο.

Σκορπιός

Η εξαιρετικά δυνατή Λίλιθ από το ζώδιό σου αλλά και η σύνοδος Ήλιου/Ποσειδώνα στους φιλικούς σου Ιχθείς δίνουν ροζ – και ερωτικό μαύρο – χρώμα στην ημέρα. Αφού το ξέρεις πως ό,τι θες στον έρωτα το καταφέρνεις, άσε τις ανασφάλειες και όλα θα πάνε τέλεια, με όπλο τον ερωτισμό.

Τοξότης

Η ημέρα γενικά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, ακόμα και με την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με την Σελήνη από τον Κριό να σε κάνει να γεμίζεις με φόβο. Τίποτα μην φοβάσαι, αν θέλεις μια επανασύνδεση μπορείς να την έχεις, απλά σκέψου αισιόδοξα και θαρρετά και όλα θα πάνε τέλεια.

Αιγόκερως

Η υπέροχη πλανητική διάθεση σήμερα θα επιτρέψει στην ψυχή σου να καταλάβει ότι μπήκαμε στην άνοιξη. Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποίησε και όταν συμβαίνει αυτό πάντα κερδίζεις στον έρωτα. Η δυνατή σου σήμερα ευκαιρία θα είναι κατά το βραδάκι, που θα ατονήσει η κακή σχέση του Δία με την Σελήνη και θα ανοίξουν οι δρόμοι της αγάπης.

Υδροχόος

Η σύνοδος Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού επιτρέπει σήμερα σε όλον τον ζωδιακό μια καλή ροή ενέργειας που βοηθάει σε όλα τα πεδία τον έρωτα, άρα και στην επανασύνδεση. Αν αυτό που θέλεις είναι μια γνώριμη αγκαλιά, παραδέξου το, άσε στο σπίτι τον εγωισμό και κανείς δεν θα σου αντισταθεί.

Ιχθείς

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σήμερα αποκτά τεράστια δυναμική καθώς ολοκληρώνεται με ακρίβεια. Έχεις έντονη και αλάθητη διαίσθηση και μπορείς με μαγικούς τρόπους να αποπλανήσεις τους πάντες. Πόσο μάλλον έναν πρώην σύντροφο, που ξέρεις καλά τα κουμπιά του…
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.