Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-3-2017

Κριός

Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάτι που απαιτεί θάρρος. Toθράσος σας είναι μια δύναμη από μόνη της, είναι ότι η εξόρμηση του τόλμη που σας βοηθά να γλιστρήσει μέσα από τραχιά σημεία και να βγείτε καθαρή. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας παρακολουθούν σε δράση και το μόνο που επιθυμούν είναι να μπορούσαν να ήταν τόσο τολμηροί.

Ταύρος

Μπορεί να είναι σε μια κατάσταση σήμερα στην οποία θα πρέπει να σκεφτούμε για τα πόδια σας. Μην ανησυχείτε - οι σκέψεις σας είναι γρήγορες, και πολύ πιο εύκολες απ 'ότι συνήθως για να κάνετε γρήγορη σύνδεση. Αν σας πουν κάτι που βγαίνει λάθος, να το επανορθώσετε γρήγορα.

Δίδυμοι

Μερικές φορές μπορεί να είστε αναποφάσιστοι όταν είστε σε θέση να δείτε όλες τις πτυχές ενός ζητήματος με τη μία. Σήμερα, όμως, είστε μπερδεμένος, επικεντρωθείτε, άμεσα και με αυτο-κίνητρο. Αν έχετε κάτι για να ολοκληρώσετε, δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να ξεκινήσετε. Καρκίνος

Έχετε την αφθονία της ενέργειας και της δύναμης σήμερα. Αν ασκείτε οποιαδήποτε κατευναστική πειθαρχία, όπως ο διαλογισμός ή η γιόγκα, αυτά θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο πλαίσιο της τρέχουσας επιρροή. Ακόμα και αν αισθάνεστε σαν να είναι αδύνατο να διοχετεύσετε τις σκέψεις σας και το πνεύμα σας.

Λέων

Το δικό σας σημάδι είναι του λιονταριού, και σήμερα είστε πραγματικά ο βασιλιάς ή η βασίλισσα της ζούγκλας. Αφήστε τον κόσμο να ακούσει το περήφανο βρυχηθμό σας! Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εκτελέσετε μια πράξη γενναιότητας.

Παρθένος

Μπορείτε να ασχολείστε με τους ανθρώπους που έχουν ενταχθεί σε ένα μεγαλύτερο όραμα, αλλά πώς μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας γύρω από όλο αυτό, είναι ένα κομμάτι από ένα μυστήριο .

Ζυγός

Οι συνεργάτες είναι απίστευτα δυναμικοί, ακόμα και αν έχετε αναφυλαξία αυτή τη στιγμή. Αυτό ανοίγει ριζοσπαστικές νέες δυνατότητες, αλλά μπορεί να είναι πάρα πολύ για σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα αποδεικνύετε ξεκάθαρα ότι θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, καθώς η δουλειά σας και η καθημερινή ζωή, σας ανησυχούν. Μην περιμένετε πάρα πολύ υποστήριξη.

Τοξότης

Οι σχέσεις με μια ομάδα, ένας εραστής, ή ίσως ένα παιδί, φαίνεται εκτός ελέγχου. Δεν υπάρχει διακοπή αυτών των ανθρώπων από το τι κάνουν και το τι θέλουν.

Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν, ιδιαίτερα όσον αφορά το τοπικό περιβάλλον, το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία θα πρέπει να κρατήσετε δομημένα και ελεγχόμενα.

Υδροχόος

Μερικοί άνθρωποι έχουν ιδέες για τα χρήματα που εμφανίζονται και βασίζονται περισσότερο στην ελπίδα παρά σε ρεαλισμό. Είστε έτοιμοι να πείτε ακριβώς τι σκέφτεστε.

Ιχθύς

Μια προσέγγιση με βάση τον κίνδυνο για την διαχείριση των χρημάτων σας μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει, αν υπάρχει κατάλληλος προγραμματισμός . Πρόκειται για μια περίπτωση πρώτης προτεραιότητας εξυπηρέτησης του προηγηθέντος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.