Σαββατοκύριακο Αγάπης 04/05-03-2017Το παρελθόν και το πάθος, αλλά και η φαντασία και η άμεση επικοινωνία θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του διημέρου. Έτσι στις 4 Μαρτίου που η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη στον Κριό θα έχουμε λοιπόν ευκαιρίες για συναρπαστικές γνωριμίες, αλλά και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.
Την ίδια μέρα βέβαια θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα αυξάνει την ρομαντική μας διάθεση, ενώ η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και θα μας κάνει ευδιάθετους και φιλικούς.

Την Κυριακή στις 5 Μαρτίου ο Άρης θα κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Κρόνο και θα μας αυξάνει τον ενθουσιασμό και τον ερωτισμό.

Κριός

Οι εκπλήξεις με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας και οι απρόσμενες συναντήσεις με άτομα που είχατε καιρό να βρεθείτε θα σας ενθουσιάσουν. Έτσι θα βρεθείτε με κάποιο άτομο από τον Λέοντα και θα υπάρξει μια έντονη έλξη μεταξύ σας.

Ταύρος

Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Κριό, αλλά και το συνολικό σκηνικό θα έχετε μια νέαγνωριμία που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει και θα έχει μέλλον . Ένας Παρθένος λοιπόν θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα σας αλλάξει τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Ασφαλώς με την Σελήνη στο ζώδιό σας και με τα αστρολογικά γεγονότα να σας υποστηρίζουν, θα εκπέμπεται γοητεία και θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες. Ωστόσο ένα άτομο από τον Υδροχόο θα είναι αυτό που θα σας ενθουσιάσει.

Καρκίνος

Η ευαισθησία σας και η γοητεία που θα εκπέμπεται θα σας κάνουν πολύ ελκυστικούς και θα σας προσεγγίσει ένα άτομο από τους Ιχθείς. Θα νοιώσετε πολύ ρομαντικά και θα κάνετε όνειρα μαζί.

Λέων

Η γενική αστρολογική ατμόσφαιρα θα σας ταιριάζει και θα μπορείτε να εκφραστείτε. Κάποιο άτομο από τους Δίδυμους θα σας κάνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει και θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Κριό, αλλά και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σας φέρουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Μάλιστα ένας Αιγόκερως θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα τον ακολουθήσετε.

Ζυγός

Ασφαλώς η ανάδρομη πορεία του Κυβερνήτη σας της Αφροδίτης, αλλά και το σύνολο των αστρολογικών όψεων θα σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Ένα άτομο από τον Τοξότη, θα σας ανοίξει τον δρόμο μιας νέας περιπέτειας.

Σκορπιός

Ο ερωτισμό που θα εκπέμπετε και η ευχάριστη διάθεσή σας θα προσελκύσουν τα βλέμματα των άλλων. Βέβαια ένα άτομο από τον Καρκίνο θα είναι αποφασισμένο να σας παρασύρει στον δικό του χορό.

Τοξότης

Ο ενθουσιασμός σας και η επικοινωνιακή σας αμεσότητα θα είναι αυξημένες με την υποστήριξη του πλανητικού σκηνικού. Ο ενθουσιασμός ενός ατόμου από τον Κριό θα σας γοητεύσει και θα ακολουθήσετε τα βήματά του.
Αιγόκερως

Πολύ ενδιαφέρον θα είναι αυτό το διήμερο και θα έχετε ευδιαθεσία και όρεξη για περιπέτεια . Έτσι κάποιο άτομο από τον Ταύρο θα σας προσεγγίσει και θα υπάρξουν εξελίξεις.
Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό θα σας βγάλει από τα συναισθηματικά σας αδιέξοδα. Θα εκπέμπετε γοητεία και θα είστε πολύ λαμπεροί. Κάποιο άτομο από τον Ζυγό δεν θα διστάσει να σας πλησιάσει και να σας προτείνει κάτι το ξεχωριστό.

Ιχθείς

Με την ονειρική σας διάθεση και την ευαισθησία που θα εκπέμπετε θα γίνεται ο στόχος ενός ατόμου από τον Σκορπιό. Θα αποφασίσετε λοιπόν να προχωρήσετε πλάι στο κύμα μαζί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.