Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-2-2017

Κριός

Η πανέμορφη και εντυπωσιακή Έκλειψη στον 12ο Οίκο σου θα σου κάνει δώρο μια επαναπροσέγγιση όλων των ερωτικών ζητημάτων σου, ένα γενναίο και αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Μπορείς μετά με καθαρό το μυαλό και την καρδιά να κάνεις βήματα μπροστά με νέες δυνάμεις και να διεκδικήσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Ταύρος

Είναι μια εκπληκτική ημέρα για τον έρωτα, που θα σε στείλει στον 7ο ουρανό, με την Έκλειψη να σου αποκαλύπτει νέα μονοπάτια και πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα ξανοιχτείς σε νέους κύκλους και θα ανακαλύψεις ότι κάποιοι εκτιμούν την προσωπικότητά σου με τρόπους που ούτε τους φανταζόσουν.

Δίδυμοι

Η παντοδύναμη Έκλειψη στον 10ο γενικό σου Οίκο θα λύσει προβλήματα επαγγελματικού τύπου, αφήνοντας χρόνο επιτέλους στην καθημερινότητά σου για να ασχοληθείς με την αγάπη που σου έχει λείψει. Παίζει δυνατά και ένα φλερτ από τον χώρο της εργασίας σου.

Καρκίνος

Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στον έρωτα σήμερα, με την Έκλειψη και την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς να σου δίνουν ταξιδιάρικη διάθεση. Δεν βλέπεις πια την ζωή με το κλασικό γκρι φίλτρο, αποκτάς αισιοδοξία και γοητεία που σου αποφέρουν άμεσα ερωτικά οφέλη.

Λέων

Ο Ήλιος σβήνει στην αγκαλιά της Σελήνης σήμερα, στον καρμικό 8ο Οίκο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να αφεθείς χωρίς όρους στο συναίσθημα . Είναι μια μέρα δυνατών συγκινήσεων, αποφάσεων και παραδοχών. Αν έχεις ερωτευτεί το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το παραδεχτείς για να ανοίξουν οι μαγικές πύλες.

Παρθένος

Η εξαιρετική σύνοδος του Ερμή με την Έκλειψη στους Ιχθείς και τον χώρο των σχέσεών σου θα σου κάνει μια μεγαλειώδη – σχεδόν υπερφυσική – αποκάλυψη του ποιος είναι ο άνθρωπος της ζωής σου και πώς θα τον κατακτήσεις για πάντα. Τέλεια ημέρα, γεμάτη επίγνωση και δύναμη .

Ζυγός

Για πολύ καιρό έχεις διαλέξει τον δρόμο της θυσίας στον έρωτα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τώρα η Έκλειψη σου αποκαλύπτει αν έπιασαν τόπο  αυτές οι θυσίες . Αν όχι, είσαι σε ετοιμότητα να πεις ένα μεγαλόκαρδο αντίο και να προχωρήσεις παρακάτω, γιατί κάποιοι πρέπει να κάνουν θυσίες και για σένα.

Σκορπιός

Η Έκλειψη στον χώρο της κοινωνικής σου ζωής και της λίμπιντο θα σου δώσει ένα γερό κίνητρο για να σπάσεις δεσμούς που σε έχουν κουράσει και να κάνεις μια νέα αρχή. Θέλεις να ζήσεις σημαντικά πράγματα και όχι απλά να καλύπτεις ανάγκες άλλων. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα τελειώνουν, να το αποδεχτείς ουσιαστικά, όχι απλά ν απας με την ροή.

Τοξότης

Η Έκλειψη σε τετράγωνο με το ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει μια σύνδεση ανάμεσα στον ερωτικό τομέα και την οικογένεια . Αυτή η σύνδεση μπορεί να είναι θετική, μπορεί όμως και να σημαίνει και προσκόμματα. Έτσι κι αλλιώς θα σε αναγκάσει να βάλεις προτεραιότητες και να διαλέξεις να υπερασπιστείς τον έρωτά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον συμβατό σου χώρο των Ιχθύων σου ανοίγει δρόμους σε επίπεδο φιλικών σχέσεων και μετατρέπει εύκολα μια φιλική σχέση σε ερωτική. Άνθρωποι που έχουν μαζί σου μια σχέση αγάπης αλλά σε κοινωνικό επίπεδο έρχονται πιο κοντά σου και σε συναρπάζουν, ενώ φαίνεται ότι η γοητεία σου είναι ενισχυμένη.

Υδροχόος

Η Έκλειψη στον χώρο των Ιχθύων, άρα στον 2ο Οίκο σου των σχέσεων που είναι μόνιμες, ξεκαθαρίζει το τοπίο. Από δω και πέρα θα ξέρεις με σαφήνεια τι πρέπει να κάνεις. Είτε σπας δεσμούς και πας παρακάτω είτε αν αποφασίσεις να μείνεις θα είναι για πάντα.

Ιχθείς

Η εκπληκτική Έκλειψη στο ζώδιό σου θα είναι αποκαλυπτική και βαθιά ψυχολογική. Αποκαλύπτεις δυνάμεις που δεν ήξερες ότι είχες και αποφεύγεις πια με κάθε τρόπο να εμπλέκεσαι περισσότερο από ό,τι πρέπει ακόμα και με τους πολύ αγαπημένους σου ανθρώπους, αφήνεις πεδίο ελευθερίας που ελευθερώνει κι εσένα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.