Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός

Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική διάθεση. Αν προσέξεις λίγο τον έντονο Άρη που σε φέρνει σε κατάσταση πολύ παρορμητική, θα έχεις μεγάλη επιτυχία στο ερωτικό παιχνίδι.

Ταύρος

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη σήμερα θα σου επιτρέψει να πιάσεις πάλι το νήμα των σχέσεών σου και μάλιστα σε βάθος χρόνου, αφού συμβαίνει στον 12ο Οίκο σου. Είσαι πολύ κοντά σε Κριούς και Καρκίνους αλλά και με όποιο ζώδιο κι αν σχετίζεσαι ξέρεις πώς να του κλέψεις την καρδιά .

Δίδυμοι

Αν και ο Ερμής και η Αφροδίτη βοηθούν πολύ το θέμα του έρωτα, ο παράξενος και διεγερμένος Ουρανός μπορεί να σε κάνει να κινηθείς εγωιστικά, πρόσεξέ το αυτό και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πάντα ο εγωισμός είναι το σημείο που μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σου, το ξέρεις, μην αφεθείς σε αυτόν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό και σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει από το απόγευμα και μετά να περάσεις ένα άκρως ερωτικό βράδυ. Μπορείς να φλερτάρεις, έχεις επιτέλους αυτοπεποίθηση και μια κάπως καλλιτεχνική διάθεση που σου πάει πολύ και σου αποφέρει θαυμασμό από νέους ανθρώπους στην ζωή σου.

Λέων

Η συνεχιζόμενη σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα μετριάσει την δύσκολη σχέση του Άρη με τον ανάδρομο Δία. Θα έχεις ωστόσο κάποιες ψυχολογικές αναταράξεις, θα πρέπει να προσέξεις να μην αφεθείς σε παράλογες υποψίες, φόβους και ανασφάλειες . Πάρε χαλαρά το παιχνίδι του έρωτα για να κερδίσεις.

Παρθένος

Η εξαιρετική και συνεχιζόμενη δράση του Ερμή θα σε βοηθήσει και σήμερα να έχεις πολύ κατασταλαγμένα αλλά και ρομαντικά συναισθήματα. έχεις διαλέξει τον δρόμο της προσφοράς προς το ταίρι σου και αυτό θα σε κάνει να πάρεις πίσω πολύ μεγάλη τρυφερότητα .

Ζυγός

Η Αφροδίτη σήμερα σε σύνοδο με την Σελήνη θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση και να φλερτάρεις, ενώ η αντίθεση του Ουρανού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς με ποιον τρόπο θα ξεπεράσεις φθαρμένα μοτίβα σχέσεων.

Σκορπιός

Το γενικά καλό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και σου επιτρέπει να ονειρευτείς και να οργανώσεις μια αποπλάνηση σε έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Δες με ποιον τρόπο θα περάσεις το μήνυμα ότι κάποιο άτομο σε ενδιαφέρει, χωρίς όμως να εκτεθείς αν το πράγματα δεν πάνε καλά.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό και τον Άρη σήμερα μπορεί να σε προβληματίσει, όχι άμεσα σε επίπεδο ερωτικό, αλλά σε ζητήματα επέκτασης και άρα έμμεσα. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις όλο σου το πρόγραμμα, κάτι που ίσως να μην αρέσει στο ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η πολύ καλή πλανητική επίδραση θα σου επιτρέψει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να δεις με αισιοδοξία το ερωτικό πεδίο. Αν προσέξεις περισσότερο το σώμα σου, μιας και ο χειμώνας μάλλον σε κούρασε, θα έχεις και πιο ερωτική εμφάνιση και πιο ερωτική διάθεση.

Υδροχόος

Η έντονη σύνοδος του Ουρανού με τον Άρη στον 3ο Οίκο σου κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, κλείνοντας απότομα κεφάλαια της ζωής σου που σε προβλημάτισαν για καιρό. Έχει έρθει η ώρα να κοιτάξεις μπροστά και να ανοιχτείς στις ενέργειες νέων ανθρώπων που μπαίνουν στην ζωή σου.

Ιχθείς

Η πολύ καλή σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό και τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων είναι η ιδανική επιρροή για να σκεφτείς με σοβαρότητα αλλά και πάθος πώς θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις έναν έρωτα που σε ενδιαφέρει. Πάρε πρωτοβουλίες και κινήσου έξυπνα και γοητευτικά, σε βοηθάνε τα πλανητικά χαρακτηριστικά της ημέρας να έχεις τον πρώτο λόγο στον έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.