Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-2-2017

Κριός

Οι πολλές και αντιφατικές όψεις του Άρη σε μπερδεύουν στον ερωτικό τομέα. Από την μια θέλεις να πετάξεις μακριά όλες τις δεσμεύσεις από την άλλη νιώθεις ότι έχεις υποχρεώσεις σε κάποιους ανθρώπους, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να κινηθείς όπως θα ήθελες. Βάλλε ως γνώμονα το τι θέλεις εσύ, όχι οι άλλοι.

Ταύρος

Πρόσεχε σήμερα, η Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σου κάνει όψη χιαστί με το Βέρτεξ από τον 7ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου, τον Σκορπιό. Θα σε πιάσει μια επιθυμία να κάνεις συνολικό απολογισμό των σχέσεών σου, αλλά χωρίς να νιώθεις καμία βεβαιότητα. Μην χαλάσεις την γιορτινή ημέρα με ατέλειωτες συζητήσεις.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Ιχθείς, με ταυτόχρονη συμμετοχή του Ποσειδώνα και της Σελήνης σου χαρίζει ονειρικές στιγμές στον έρωτα. Αν φλερτάρεις θα περάσεις πολύ δυνατές συγκινήσεις ενώ οι μόνιμες σχέσεις σου γίνονται εξαιρετικά ρομαντικές.

Καρκίνος

Η καταπληκτική σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον Ήλιο και τον Ερμή έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο ενώ ταυτόχρονα ισχύει και ένα εξάγωνο του φεγγαριού με τον Πλούτωνα. Τίποτα λιγότερο από πάθος δεν σε ικανοποιεί, έχει ξυπνήσει η άγρια πλευρά σου και αυτό είναι θετικό.

Λέων

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, τον Ποσειδώνα και την Σελήνη συνεχίζει να διαχέει γλυκές ενέργειες στον τομέα του έρωτα. Έχεις την ανάγκη να ξεκουραστείς μέσα σε μια σχέση που να σου προσφέρει τρυφερότητα ενώ είσαι πολύ κοντά σε όλον τον ζωδιακό, όλους τους γοητεύεις.

Παρθένος

Η πολύ καλή δράση του Ερμή σου χαρίζει και σήμερα απόλυτη τρυφερότητα. Έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το ταίρι σου, πας με τα νερά του. Αν φλερτάρεις σε έλκουν άνθρωποι με ευαισθησίες και καλλιτεχνικό προφίλ . Βρίσκεις πανέμορφους τρόπους να εκφράσεις τις ερωτικές σου ανάγκες.

Ζυγός

Η δύσκολη σχέση της Αφροδίτης από τον 7ο Οίκο σου στον Κριό με το Βέρτεξ στον Σκορπιό και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων σου φέρνει κάποιες ρωγμές στην σχέση σου ή κάποια ανασφάλεια στο φλερτ αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό. Μια μελαγχολία και μια αίσθηση επανάληψης σε κουράζουν σήμερα.

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση της Αφροδίτης από τον 8ο Οίκο σου στον Κριό με το Βέρτεξ από το ζώδιό σου θα σε κάνει σήμερα να θελήσεις να παίξεις άγρια παιχνίδια. πρόσεχε να μην πληγώσεις και τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς. Δώσε λίγο χρόνο σε όσους σε αγαπούν να συντονιστούν μαζί σου.

Τοξότης

Ο Κρόνος από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με την Σελήνη μπορεί να σε προβληματίσει και να σε κάνει να έχεις αντιμαχόμενα ερωτικά συναισθήματα. ίσως άνθρωποι που ανήκουν στην οικογένειά σου να κάνουν συναισθηματικούς εκβιασμούς κατά κάποιο τρόπο και αυτό έμμεσα να επηρεάζει τις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Κρόνο από τον Τοξότη που για σένα είναι ο 12ος Οίκος του παρελθόντος θα σου φέρει κάποια στεναχώρια γενική, που μπορεί να κάνει γκρίζες τις σχέσεις σου. Δες πώς θα περάσεις καλά και άσε για αργότερα μεγάλες αποφάσεις ερωτικού τύπου.

Υδροχόος

Η δυναμική σύνοδος του Ουρανού με τον Άρη στον 3ο Οίκο σου θα σε κάνει σήμερα να λάμπεις. Έχεις την δυνατότητα να φλερτάρεις με την ψυχή σου και να ανακαλύψεις τον έρωτα μέσα σε έναν ευρύτερο φιλικό κύκλο, ειδικά με δεδομένο ότι είναι και πολύ κοινωνική μέρα η Καθαρά Δευτέρα.

Ιχθείς

Η δυναμική της πολυαστρίας στο ζώδιό σου σε κάνει ακαταμάχητο/η! Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον έρωτα. Απλά πρόσεξε να μην παίξεις παιχνίδια, ό,τι λες και ό,τι κάνεις να το εννοείς. Η γοητεία είναι καλή όταν δουλεύει προς όφελος της συνολικής σου εξέλιξης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.