Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ναι, είναι μια δύσκολη ημέρα, που δικαιώνει στα ερωτικά μας θέματα την άποψη ότι κάτι κάνει ο Δίας, όπως λέγεται συνήθως, όταν στραβώνουν τα πράγματα! Με το δύσκολο τετράγωνό του με τον Ερμή, και ειδικά καθώς ο ίδιος βρίσκεται ακριβώς στο ζώδιο των σχέσεων, το Ζυγό, μας τα κάνει λίγο μαντάρα. Μπορεί όμως να είναι βασιλιάς και Θεός ο Δίας, στους ουρανούς όμως έχουμε πολυαρχία και θα βρούμε την άκρη μας!

Κριός

Εσύ ειδικά, με τον Άρη και σήμερα στο πλευρό σου, δεν φοβάσαι Δία! Ο έρωτας είναι η παιδική σου χαρά και μπορείς να κάνεις φλερτ, να διασκεδάσεις, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, να χαρείς την γοητεία που εκπέμπεις. Σε έλκουν και σήμερα Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Ταύρος

Μπορεί να νιώθεις κάποια ανασφάλεια, μιας και δεν είναι μόνον ο Δίας που έχει παράξενες διαθέσεις, είναι και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς που μια κλαίει, μια γελάει. Αλλά όλο αυτό το ασταθές περιβάλλον σε κάνει τελικά να βγάζεις μια εύθραυστη γοητεία που μπορεί να έχει πολύ ερωτικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Μια μέρα σκέτη πρόκληση, με τον Ερμή να κοντράρει αγρίως τον Δία. Μην σου φανεί παράξενο αν σήμερα άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν όσοι αγαπάς ή αν το φλερτ είναι δύσκολος και εκρηκτικός γρίφος. Κάνε λίγη υπομονή, θα στρώσουν τα πράγματα.

Καρκίνος

Η πολύ δυναμική Σελήνη από τον Κριό κάνει απίστευτο παιχνίδι και σε κάνει κι εσένα να νιώθεις μεγάλη συναισθηματική κινητικότητα. Διάλεξε με προσοχή όμως τα λόγια σου για να κερδίσεις στο παιχνίδι της αγάπης, σήμερα θα είναι όλοι λίγο ευέξαπτοι.

Λέων

Ο Ήλιος είναι στο πλευρό σου, το ίδιο και ο Άρης και δεν έχεις να φοβηθείς – πολύ – την ανισορροπία που δημιουργεί ο Δίας. Με σιγουριά μπορείς να κερδίσεις όποιον θέλεις. Έχεις εύνοια για να ασχοληθείς συναισθηματικά με Υδροχόους, Κριούς, Καρκίνους.

Παρθένος

Είναι μια παράξενη, κλειστή και ανάποδη ημέρα συναισθηματικά. Κάτι σου ξεφεύγει από την μεγάλη εικόνα, κάπου ο εγωισμός θα χαλάσει το κάδρο του έρωτα. Αν προσπαθήσεις να τον νικήσεις αυτόν τον εγωισμό όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Είναι λίγο δύσκολο σήμερα να βρεις τα πατήματά σου στον έρωτα και ο χορός σου γίνεται λίγο ζαλιστικός. Εν νιώθεις αυτοπεποίθηση και μπορεί οι σχέσεις σου να σου φαίνονται ξεθωριασμένες. Κάνε υπομονή και θα δεις ότι σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Σκορπιός

Και η Σελήνη και ο Πλούτωνας θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία στον έρωτα, μέσω του μεγάλου ερωτισμού που εκπέμπεις. Το όπλο σου είναι το ότι φαντάζεις στα μάτια των άλλων ένα πλάσμα με μυστικά και αλήθειες αφανέρωτες, χρησιμοποίησε αυτήν την δύναμη .

Τοξότης

Καλό είναι σήμερα με τον Δία να προκαλεί τριγμούς να ασχοληθείς μόνον με σχέσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι πατάς σε ασφαλές έδαφος. Στον τομέα του φλερτ θα υπάρχει ανασφάλεια και δεν θα ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς με ευστοχία.

Αιγόκερως

Όλος ο ζωδιακός προσκυνάει σήμερα τον πόλεμο μεταξύ Ερμή από το ζώδιό σου και Δία από τον Ζυγό. Κάνε υπομονή λοιπόν, κράτα όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και περιόρισε τα νεύρα και τον εγωισμό. Μια μέρα είναι, θα περάσει.

Υδροχόος

Είσαι σχετικά προστατευμένος/η από την δύσκολη σχέση του Δία με τον Ερμή, λόγω της άριστης σχέσης που έχει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Φιλιά και χάδια και στοργή, δεν είναι το δυνατό σημείο της ημέρας, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για τρυφερότητα και πάθος .

Ιχθείς

Μέσα στον γενικό ορυμαγδό εσύ έχεις ασφαλιστικές δικλείδες που θα σου επιτρέψουν να δεις την αγάπη με πιο όμορφα φίλτρα. Με την βοήθεια της Σελήνης ευνοούνται οι μόνιμες σχέσεις ή το φλερτ που θα οδηγήσει σε μόνιμη σχέση.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.