Ανοιξιάτικες προσφορές στον έρωτα!

Εντάξει, δεν θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου στα καλάθια, δεν εννοούμε αυτό. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας και οι άνοιξη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πού θα μπορούσε όμως να βρεις έναν ενδιαφέροντα άντρα, που να αξίζει για το χατίρι του να τα βάψεις όλα κόκκινα; Είναι καιρός να αρχίσεις τις ανοιξιάτικες βόλτες και να δεις τι ενδιαφέρον έχει να προσφέρει το ανθρώπινο είδος στην κατηγορία «άντρας για σχέση»!

Παλαιοπωλεία σου αρέσουν;

Λοιπόν, οι άντρες που συχνάζουν σε παλαιοπωλεία συγκεντρώνουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά: είναι μορφωμένοι, μάλλον έχουν μια κάποια οικονομική άνεση για να συντηρούν το νοσταλγικό τους χόμπι με τις αντίκες και κυρίως είναι πολύ κοινωνικοί! Πήγαινε μια βόλτα στα στενά της πόλης και μπορεί ανάμεσα σε παλιά βιβλία και κηροπήγια να διασταυρώσεις την ματιά σου με τον έρωτα της ζωής σου!

Ο έρωτας είναι δρόμος

Όταν περπατάς, μην κοιτάς τα πλακάκια. Γύρω σου υπάρχουν άντρες που περιμένουν μια αφορμή για να πιάσουν μια όμορφη κουβέντα, να επικοινωνήσουν, να μοιραστούν ένα χαμόγελο, ένα φιλί ή μια ολόκληρη ζωή! Ο έρωτας μπορεί να σε περιμένει στο μετρό, μην του κλείσεις αυτόματα την θύρα!

Ο έρωτας είναι τέχνη

Ακόμα κι αν δεν έχεις κάποια παρέα να σε συνοδεύει, πήγαινε σε συναυλίες και παρουσιάσεις και εκθέσεις και σε όλα τα events που μπορεί να σου προσφέρει μια πόλη. Γιατί, κάτω από το κρεβάτι σου που έψαξες, δεν υπήρχε κάποιος άντρας, σωστά; Άρα μάλλον κάπου εκεί έξω θα είναι και μπορεί να σκέφτεται κι αυτός ότι δεν μπορεί να βρει γυναίκα να μοιραστεί την ζωή του στην αποθήκη του!

Αλλά είναι και ταξίδι

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες μια εκδρομή; Που αφέθηκες στην μαγεία ενός ταξιδιού; Υπάρχουν πολύ οικονομικές λύσεις που εκτός από την χαρά του ότι θα σε ταξιδέψουν, μπορεί να σε φέρουν και σε ερωτικά μονοπάτια. Η καλύτερη ιδέα είναι να μπεις σε έναν όμιλο περιηγήσεων. Για να έχεις μια μόνιμη δεξαμενή ανθρώπων που θα μοιράζεστε τις ίδιες εμπειρίες, και μπορεί στο τέλος να μοιράζεστε και την ζωή σας!

Ο έρωτας σαν παιδική χαρά

Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να βγεις και να αφεθείς στην ζωή – και τελικά στον έρωτα – σαν να είναι παιδική χαρά! Βγες και πήγαινε στο πάρκο, φάε παγωτό, κάτσε σε ένα όμορφο καφέ καλά ντυμένη και με ανοιχτή διάθεση. Δεν ξέρεις ποιος μπορεί να έχει βγει εξίσου άσκοπα, με τελικό προορισμό την αγκαλιά σου!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.