Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιος σε Τρελαίνει!Ποιος μπορεί να σε κάνει να λιώσεις από ηδονή; Τι είναι αυτό που σε κάνει να λιώνεις  σαν γυναίκα; Τι μπορεί να σου δώσει τον απόλυτο έρωτα, γιατί, τι είναι ο έρωτας; Είναι η ηδονή, είναι η αγάπη, είναι η δύναμη! Πάμε να δούμε, ποια είναι τα πιο hot και τρελά μυστικά του ερωτισμού, που είναι γένους μόνο θηλυκού! Πάμε να δούμε ποιος άντρας ξέρει τα δικά σου μυστικά!

Ζυγός

Εσύ κανονικά, θα ήθελες να πειραματιστείς και με τα 12 ζώδια, και όταν άκουσες ότι υπάρχουν 24, χάρηκες κι άλλο! Αλλά υπάρχει ένας άντρας, που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις ότι υπάρχουν άλλοι! Και είναι ο παθιάρης, ο πιστός, αλλά και πολύ άντρας Ταύρος! Ταιριάζετε, αν και στην αρχή, λες ότι σου πέφτει λίγο συναισθηματικός. Ναι, αλλά η Αφροδίτη που μοιράζεστε, σας κάνει και τους δυο τόσο παθιασμένους με το σεξ (αν και εσύ το κρύβεις καμιά φορά) που δεν μπορείς να τους αντισταθείς.

Σκορπιός

Είσαι ένα θηλυκό – φωτιά . Και μάλιστα μαύρη φωτιά, περίεργη, μυστική. Ποιος άντρας μπορεί να αντέξει όλη αυτή την ένταση που κρύβεις και να μην καεί; Ο Λέων! Είναι φωτιά ο ίδιος, δεν κινδυνεύει να καεί! Αλλά εσύ, μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια του κόσμου μαζί του, και δεν θα χορταίνεις! Ο λέων, μαγεύεται από την σκοτεινή σου και παθιασμένη προσωπικότητα, και μπορεί να βγάλει μαζί σου όλο το ερωτικό του.. εύρος. Ξέρεις, έχει και αξιόλογα προσόντα, δεν είναι τυχαία Λέων!

Τοξότης

Πόσο γλυκιά και τρυφερή είσαι, το ξέρουν όλοι. Αλλά κρύβεις ένα πολύ παθιασμένο και φλογερό θηλυκό μέσα σου. Φαίνεται βέβαια στα μάτια σου. Ποιος άντρας όμως παίρνει το σωστό μήνυμα από τη ματιά σου, και σου δίνει τον έρωτα που χρειάζεσαι; Ένας Τοξότης! Ένας Τοξότης μπορεί να συνωμοτήσει γλυκά μαζί σου, να κανονίσει ταξίδια μόνο για σένα επάνω στο κορμί σου, που να σε φτάσουν στην άκρη του παραδείσου! Είστε απόλυτα ταιριαστοί στον έρωτα, πιο καλά δεν γίνεται να περάσεις!

Αιγόκερως

Ο πόθος σου είναι κυριολεκτικά ένα ηφαίστειο, αλλά όχι για τον καθένα. Πρέπει και ο άλλος να ξέρει τι να το κάνει αυτό το ηφαίστειο . Ποιος είναι ο άντρας που μπορεί να σε κάνει να φτάσεις σε απόλυτη έκρηξη ξανά και ξανά; Ο Ιχθύς! Είναι «ύπουλος» ερωτικά! Ενώ φαίνεται ντροπαλός και ονειροπόλος, έχει μέσα στους πλανήτες του τον Πλούτωνα. Εσύ, έχεις τον Κρόνο. Γίνεται μια χημεία μεταξύ σας, που σε κάνει να φωνάζεις από ηδονή!

Υδροχόος

Μια πολύ απαιτητική γυναίκα σαν εσένα, υπάρχει άντρας που να την κάνει να νιώσει το βάθος του έρωτα και της ηδονής; Κατ’ αρχάς, έχεις τρελό ερωτικό ένστικτο, όπου ακόμα και όταν είσαι άπειρη, ξέρεις πολύ περισσότερα για τον έρωτα, από οποιονδήποτε άντρα. Ποιος λοιπόν να είναι αυτός που θα σου απογειώσει την λίμπιντο; Ο εντελώς απρόβλεπτος Ζυγός! Καθηλώνεται από τη γοητεία σου, δεν θέλει να σε χάσει με τίποτα, και όταν είναι τόσο ερωτευμένος, γίνεται πολύ εφευρετικός στο σεξ! Αυτό σου χρειάζεται!

Ιχθείς

Μια τόσο ονειρική γυναίκα, που έχει τόσο βαθύ και πλούσιο αισθησιασμό, πώς μπορεί να ικανοποιηθεί ερωτικά απόλυτα; Από ποιον άντρα; Από τν νοσταλγικό Καρκίνο! Σε χρειάζεται, σε θέλει, είσαι η ζέστη του. Και για να σε κερδίσει, κάνει το μεγάλο ερωτικό άλμα και γίνεται πιο παθιασμένος από ποτέ. Ο Καρκίνος, είναι πάρα πολύ θερμός. Και εσύ το ίδιο, απλά με λίγο, ελάχιστα διαφορετικό τρόπο. Όταν μαγευτεί από τν Ποσειδώνα σου, θα σου δείξει τι σημαίνει να έχει Άρη στους Κυβερνήτες του! Θα λιώσεις από τη δύναμη του έρωτά του!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.