Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου και δεν το καταλαβαίνεις!

Μπορεί να είναι της μόδας τα πυκνά τετράγωνου σχήματος φρύδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις το τσιμπιδάκι στην άκρη για πάντα!
Αν, λοιπόν, βγάζεις μόνη σου τα φρύδια σου, τότε διάβασε ποια είναι τα πιο πιθανά λάθη που κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις!

1. Κόβεις τις μπροστινές τριχούλες με ψαλιδάκι.

Συνήθως οι μπροστινές τριχούλες των φρυδιών μας είναι πιο μακριές από τις υπόλοιπες και γι’ αυτό τις παίρνουμε με το ψαλίδι για να είναι στο ίδιο μήκος. Μία φορά το είχα κάνει και εγώ, αλλά επειδή ήταν πρωί και χρησιμοποιούσα το αριστερό μου χέρι, έκοψα μία κάθετη γραμμή –αντί για οριζόντια. Να ‘ναι καλά το μολύβι φρυδιών μου… Προτίμησε, λοιπόν, να χτενίσεις προς τα πάνω τα φρύδια σου και να κόβεις λίγες-λίγες τις τριχούλες.

2. Χρησιμοποιείς λάθος καθρέφτη.

Πριν λίγες μέρες η κολλητή μου παραπονιόταν πως πάντα βγάζει παραπάνω τα φρύδια της, χωρίς να το θέλει. Το πρόβλημα τελικά ήταν πως χρησιμοποιούσε μεγεθυντικό φακό με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει πως το φρύδι της φαινόταν πιο πυκνό και «γεμάτο» και έτσι έβγαζε πάντα περισσότερες τριχούλες. Οπότε, αντί να βάλεις στην άκρη το τσιμπιδάκι σου, βάλε τον μεγεθυντικό σου φακό.

3. Τα βάφεις πιο έντονα απ’ όσο χρειάζεται.

Εγώ το παθαίνω σχεδόν συνέχεια και μετά χρειάζομαι ένα πακέτο μπατονέτες για να μην μου κακοφαίνεται το αποτέλεσμα. Το μυστικό είναι απλό: Βάλε λίγο πούδρα πριν βάψεις τα φρύδια σου, ώστε να σταθεροποιηθεί καλύτερα το προϊόν που θα βάλεις μετά. Προσπάθησε να γεμίσεις μόνο τα κενά και μην το παρακάνεις δίνοντας τετράγωνο σχήμα στην αρχή των φρυδιών σου.

4. Βγάζεις τις πάνω τρίχες από το τόξο του φρυδιού σου.

Βγάζεις όλες τις πάνω τριχούλες, καθαρίζεις και την περιοχή κάτω από το τόξο και στο τέλος έχεις ένα σχετικά κακό αποτέλεσμα. Γιατί; Γιατί τα φρύδια πρέπει να διατηρούν την καμπυλότητά τους και να μην φαίνονται παραβγαλμένα. Γι’ αυτό το λόγο μην βγάλεις τις τριχούλες που ξεφεύγουν από τη γραμμή του φρυδιού, αλλά προσπάθησε να κάνεις ένα ενιαίο σχήμα που να έχει ανοδική κλίση προς το τέλος.


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.