Το όνομα του Έρωτα Β

Πες μου πως σε λένε, κουκλίτσα μου, να σου πω πώς το κάνεις. Δεν είναι μόνο τα αντρικά ονόματα μαρτυριάρικα, είναι κατά γυναικεία, εννοείται. Και τα γυναικεία είναι και πιο περίπλοκο θέμα, γιατί έχουν κι ένα κάρο υποκοριστικά. Άλλο η Μαρία και άλλο η Μαίρη, άλλο το Μαριώ και άλλο η Μαρούλα. Εκτός από την Λόλα που τα κάνει όλα η κακομοίρα λόγω ομοιοκαταληξίας, τα υπόλοιπα κορίτσια έχουν τελείως διαφορετικές ιδιότητες, ανάλογα με το όνομά τους.

Υπάρχει μια γενική αρχή, όπως και στα αντρικά ονόματα, αλλά στις γυναίκες είναι πιο απόλυτο το θέμα: τα ονόματα χωρίζονται σε υγρά και ξηρά, φωναχτά και άφωνα. Υγρά είναι κυρίως όσα έχουν λάμδα, όπως η Ολυμπία, και μετά όσα έχουν ρω, όπως η Μαρία. Φωναχτά είναι όσα έχουν ανοιχτά φωνήεντα, όπως η Νταίζη και άφωνα είναι αυτά που έχουν κυρίως Μπ μέσα, όπως η σκοτεινή Μπέτυ.

Είναι κατανοητό πως μια κοπέλα που την σκέφτεσαι με το υγρό της όνομα Μαρία, σου προκαλεί άλλες δονήσεις από μια δυναμική Μπέτυ, που το όνομα ακούγεται σαν κάτι που σε βαράει στο στήθος και σ’ αρέσει. Αυτό είναι πολύ βασικό για τον τρόπο που δρουν τα ονόματα. Υπάρχουν βέβαια κάποια πολύ ιδιόρρυθμα, όπως η Βεατρίκη και η Ελισάβετ, που είναι ταυτόχρονα και υγρά και άφωνα.  Πρόκειται για μοιραίες γυναίκες πάθους, εντελώς μαγικά πλάσματα. Πάμε να δούμε μερικά ονόματα και τι μυστικά μας αποκαλύπτουν για τον ερωτισμό των γυναικών που τα έχουν.

Η Μαρία, που τυχαίνει να είναι το πιο αγαπημένο όνομα της Μεσογείου, έχει τρομερές ιδιότητες στο σεξ. Το όνομα αυτό προέρχεται από την πολύ πρωτογενή συλλαβή «μα», που είναι το συνώνυμο του θηλασμού, εξ ου και «μαμ». Οι Μαρίες είναι οι πρωταρχικές γυναίκες, όχι πειρασμοί, αλλά απόλυτα ποθητές σαν απόλυτα θηλυκά. Δεν είναι τυχαίο ότι τιμήθηκε τόσο πολύ αυτό το όνομα και φορέθηκε τόσο πολύ. Στην ουσία πρόκειται για αξίωμα, είναι σαν να λέμε «Κυρία». Οι Μαρίες δεν είναι προκλητικές, αλλά δεν μπορούν και να περάσουν απαρατήρητες. Στο κρεβάτι νιώθουν πως πρέπει να κάνουν τα πάντα για τον σύντροφό τους, γιατί είναι προστατευτικές μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Το αίμα τους πίσω για τόση προσφορά, το παίρνουν οι άτακτες Μαιρούλες και τα Μαράκια και όλες όσες τις φωνάζουνε «Μαριώ». Άπιστες, παιχνιδιάρες, ερωτιάρες, σκανταλιάρες, σκέτη γλύκα.

Οι Σοφίες είναι πολύ εγκεφαλικές, αλίμονο. Το όνομα είναι τελείως άηχο και εσωτερικό, μοιάζει με ψίθυρο. Όταν ερωτευτεί κάποιος μια Σοφία πρέπει να είναι έτοιμος για βαθιές συγκινήσεις μυστικιστικού τύπου. Μπορεί να εκδηλώνουν και έντονα αντρικές συμπεριφορές, χωρίς να είναι απαραίτητα λεσβίες. Δεν τους αρέσει να λένε τα μυστικά τους σε φίλες, οπότε θα είναι εχέμυθες για μεγέθη και άλλα τέτοια ενοχλητικά θέματα.

Η Όλγα  είναι μια γυναίκα που λατρεύεται και συνήθως ξεσηκώνει μεγάλα πάθη. Το όνομά της, αν προσέξετε πώς προφέρεται, μοιάζει να γεμίζει το στόμα με κάποιο ζουμερό φρούτο. Έτσι είναι και στον έρωτα. Ζουμερές, θελκτικές, αλλά και αχόρταγες και απαιτητικές. Θέλουν να κάνουν έρωτα πολύ συχνά, αν και δεν θα το πουν εύκολα, τους αρέσει να κάνουν τις δύσκολες και τους αρέσει πολύ να τις κατακτά ένας άντρας με σκληρή προσπάθεια.

Η Κατερίνα είναι πειραχτήρι. Ακόμα και καμιά θεολόγος ονόματι «Κυρία Κατερίνα», του παλιού καλού καιρού, κι αυτή στο κρεβάτι πειραχτήρι θα είναι. Γελάνε, γαργαλιούνται, τους αρέσουν τα παιχνίδια και οι αγκαλιές. Μπορεί να γίνουν αδιάκριτες και να χιμήξουν ακόμα και μπροστά σε κόσμο, αλλά το κάνουν τόσο χαριτωμένα που δεν μπορεί να τους αντισταθεί κανείς. Καμιά φορά είναι κλειστές και απόμακρες, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος. Αν γίνει αυτό, δεν μαζεύονται, γίνονται θεές του σεξ.

Η Ιωάννα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Δεν έχει την ελαφρότητα που έχει ο συνονόματος Γιάννης. Είναι γυναίκα που απαιτεί έμπρακτη αποκλειστικότητα και δεν δείχνει καμία ανοχή στα λάθη . Στο σεξ θέλει να έχει την πρωτοβουλία και ξέρει να χειρίζεται το σώμα της στην εντέλεια. Επειδή γνωρίζει τον έρωτα όσο λίγες γυναίκες, οι άντρες παθιάζονται μαζί της . Αν βγει εκτός ορίων και κάνει σχέση με κάποιον άλλον εκτός από τον σύντροφό της, το κάνει για να φύγει οριστικά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.