Ξετρέλανέ Τον!

Θέλεις να κάνεις κάτι πολύ γλυκό, και να κερδίσεις τηναγάπη του άντρα που σε νοιάζει; Θέλεις να τον αφήσεις άφωνο με μια κίνηση, με ένα δώρο, με μια μοναδική στιγμή, που θα την ζήσετε γιατί εσύ, είσαι η μία και μόνη που τα κάνει αυτά;
Είναι τόσο ωραίο πράγμα να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι και τον καταλαβαίνεις! Ναι, αλλά τι θέλει, τι του αρέσει, τι τον συναρπάζει; Ποτό και φαγητό; Είναι τόσο συνηθισμένο! Τι θα κάνεις λοιπόν για να ζήσετε μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη και του συντρόφου σου και εσένα;

Πάμε να δούμε τι λέει το ζώδιο του καλού σου, τι είναι αυτό που δεν θα μπορέσει να το χωρέσει ο νους του ότι το σκέφτηκες και το έκανες, μόνο και μόνο επειδή τον αγαπάς και τον καταλαβαίνεις!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα πολύ ιδιόρρυθμο ζώδιο, και σε άντρα, βγαίνει ακόμα πιο ιδιόρρυθμο! Είναι βέβαια μια σαφώς καλλιτεχνική φύση, οπότε το να τον πας κάπου που θα χαρεί και θα ξεκουραστεί με μια ποιοτική πρόταση, ένα θέατρο σας πούμε, είναι μια χαρά. Ναι, αλλά πώς θα σε λατρέψει ξέρεις; Αν μπεις μέσα στο βαθύ του ψυχισμό, που δεν είναι τόσο φωτεινός όσο θέλει να δείχνει! Ξέρεις τι αγαπάει πολύ; Μια μικρή – και ασφαλή – αίσθηση κινδύνου! Ειδικά, αν έχεις εσύ την πρωτοβουλία! Το να πάτε για παράδειγμα σε ένα κακόφημο μαγαζί! Σου φαίνετε πολύ προχωρημένο; Μα, είπαμε να πούμε αλήθειες! Ξετρελαίνεται να μαζεύει εμπειρίες . Αν το τολμήσεις, θα σε λατρέψει!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, έχει και τη φήμη του παράδοξου, που κυνηγάει το σκοτάδι και το μυστήριο . Είναι αλήθειαβέβαια, θα το ξέρεις οπωσδήποτε, ότι ο σύντροφός σου, αν είναι Σκορπιός, θα έχει τάσεις και για το μυστηριώδες, και για το απαγορευμένο. Αλλά όλα αυτά, μπορεί να είναι αυτονόητα για έναν Σκορπιό. Αυτό που συνήθως μας διαφεύγει, είναι πως πρόκειται για ζώδιο του νερού. Ξέρεις, μέσα στο φθινόπωρο, η και τον χειμώνα ακόμα, τι θα τον κάνει να πει ότι δεν υπάρχει άλλη σαν εσένα; Να κανονίσεις να πάτε σε θερμαινόμενη πισίνα! Λατρεύει το νερό, ειδικά αν το βρει σε παράδοξες μορφές, όπως μια ζεστή πισίνα μέσα στο καταχείμωνο! Θα τον έχεις όλο δικό σου! Και όχι μόνο για αυτήν τη βραδιά!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστό βέβαια ότι αγαπάει τα ταξίδια, και μάλιστα τους εξωτικούς προορισμούς. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, δυστυχώς μάλλον δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα να του κανονίσεις κάτι τέτοιο. Αλλά, ξέρεις τι άλλο αγαπάει πολύ; Τα παιχνίδια! Δεν εννοούμε μόνον τα ερωτικά. Εννοούμε τα παιχνίδια όπως αυτά που υπάρχουν σε θεματικά πάρκα, σε μεγάλα λούνα παρκ! Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία του, είναι ένα γλυκύτατο παιδί, που ξετρελαίνεται με την ατμόσφαιρα, το χρώμα και την ένταση τέτοιων χώρων! Είναι ένα υποκατάστατο της περιπετειώδους φύσης του! Άστον να ξεδώσει σε μια βραδιά – έκπληξη, και τον έκανες ευτυχισμένο και ερωτευμένο!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένας πολύ σοβαρός άντρας, ως γνωστόν. Και θέλει η εικόνα του να είναι πάντα άψογη. Έτσι είναι ασφαλώς και ο δικός σου. Ναι, αλλά δεν πάυει να είναι ένα γήινο και παθιασμένο ζώδιο. και όχι μόνο αυτό, ανήκει και στον παρορμητικό σταυρό, κάτι που όλο το ξεχνάμε! Ο σοβαρός σου Αιγόκερως, έχει μια πολύ ατίθαση καρδιά, που θέλει να δοκιμάσει παράδοξες και έντονες συγκινήσεις. Και κυρίως, θέλει να ις μοιραστεί μαζί σου, αλλά δεν ξέρει μήπως σε σοκάρει. Το καλύτερό του, είναι να είστε κάπου απομονωμένοι, όχι απαραίτητα με πολυτελείς συνθήκες, και να κάνετε πράγματα που κανονικά απαγορεύονται από τον τρόπο της ζωής του! Όπως το να συνδυάσετε αλκοόλ με τον έρωτά σας! Μην το φοβηθείς, δώσε του την αίσθηση ότι θα περάσετε τα όρια για να χαρεί. Δεν τα περνάει ποτέ!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας άντρας σκέτη έκπληξη, το ξέρεις. Αγαπάει όλα τα παράδοξα πράγματα και το καλύτερό του είναι η αιχμή της τεχνολογίας. Μπορεί και να κάνει και τέτοια δουλειά, το μυαλό του γυρίζει πάντα γύρω από ό,τι είναι πρωτοποριακό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον πας και στο πλανητάριο! Όχι ότι είναι κακή ιδέα, θα του αρέσει πολύ περισσότερο από ένα απλό φαγητό, μια κλασική έξοδο. Αυτό που θέλει όμως ο Υδροχόος, δεν είναι να δει κάτι που να τον εντυπωσιάσει. Είναι να ζήσει κάτι που θα τον εντυπωσιάσει. Έχει μια πολύ περιπετειώδη πτυχή. Οπότε, τα του ετοιμάζεις για έκπληξη; Ένα ταξίδι, μικρό έστω, χωρίς προορισμό! Να χαθείτε, να ξυπνήσει μέσα του η αίσθηση του πρωτόγνωρου και του επικίνδυνου! Θα σε λατρέψει αν ξέρεις α του κάνεις τέτοιες εκπλήξεις!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθείς είναι ένα πραγματικά μεταφυσικό ον. Τα πάει πολύ καλά με την εναλλακτική πνευματικότητα, με το παραφυσικό, με όλα τα πράγματα που είναι «πέραν του κόσμου τούτου». Μπορεί και να μην στο έχει ομολογήσει, γιατί φοβάται μήπως τον κοροϊδέψεις. Αν θέλεις να τον ξαφνιάσεις και να τον κάνεις και να σε λατρέψει και να σου ανοιχτεί, κανόνισε να πάτε σε μια εκδήλωση τέτοιου τύπου: σε μια διάλεξη για το φαινόμενο των UFO, σε μια ερευνητική ομάδα θεραπευτών, σε μια βραδιά που θα συζητιέται το ζήτημα της μετενσάρκωσης! Πρέπει να το παραδεχτείς, ότι είναι και πολύ ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Θα περάσετε τέλεια, θα έχετε να πείτε πολλά και να ξέρεις ότι θα βάλεις πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για γυναίκα της ζωής του!


Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.