Ερωτικές περιπτύξεις μέσω μηνυμάτων

Τι θα συμβεί αν μια γυναίκα λέει «ΟΧΙ»;

Με την αύξηση των κινητών συσκευών και online επικοινωνίας, πολλές είναι οι γυναίκες που βρέθηκαν στη θέση να τους ζητήσουν άντρες να τους στείλουν φωτογραφίες που είναι μόνες, ιδιαίτερα γυμνές φωτογραφίες ή και γυμνό βίντεο. Ενώ οι άνδρες συχνά δεν θα ντραπούν να ζητήσουν τη φωτογραφία.

Αν μια γυναίκα πει «όχι» που είναι μια σοφή επιλογή.

Ποτέ δεν θα ανησυχεί για το αν εμφανιστεί μια γυμνή φωτογραφία της που θα εξαπλωθεί σε όλο το διαδίκτυο. Θα κοιμάται ήσυχη ξέροντας ότι μόνο αυτή θα μπορεί να μοιράζεται τον εαυτό της και αυτό με τους όρους της. Αρνούμενη να στείλει γυμνές φωτογραφίες ενδέχεται ωστόσο να προκαλέσει τριβές σε μια σχέση, αλλά ένας άντρας που ζήτησε μια γυμνή φωτογραφία δεν αγαπάει πραγματικά και δεν σέβεται μια γυναίκα. Στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες σε έναν άνθρωπο δεν βοηθάει να οικοδομήσετε ένα ισχυρό θεμέλιο για μια μεγάλη. Αυτός πιθανότατα θα θέλει όλο και περισσότερα και δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένος με ένα.

Τι θα συμβεί αν μια γυναίκα λέει «ΝΑΙ»;

Αν μια γυναίκα συμφωνήσει να στείλει μια γυμνή φωτογραφία που θα έχει πιθανόν ανάμεικτα συναισθήματα για τη λήψη των φωτογραφιών, πατώντας το κουμπί αποστολής, και θα αναρωτιέται σχετικά με την επίδραση της φωτογραφίας. Αυτή θα είναι τώρα στο έλεος του ανθρώπου που έστειλε τις φωτογραφίες. Στη γυναίκα αυτή μπορεί μετραταπεί σε θρίλερ το γεγονός ότι μοιράστηκε την φωτογραφία. Η γυναίκα θα μπορούσε να λάβει συγχαρητήρια και να αποκτήσει μια ψευδή αίσθηση αυτοπεποίθησης για τον εαυτό της, αλλά αυτές οι φιλοφρονήσεις είναι επιφανειακές και δεν έχουν διαρκή αποτελέσματα.

Το πιο θλιβερό μέρος σε αυτή την ιστορία είναι πως όταν λάβει μία φωτογραφία θα ζητήσει κι άλλες γιατί μόνο μία δεν θα είναι πιθανώς αρκετή. Αυτό φέρνει τη γυναίκα σε μια άβολη θέση να τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες, ή να πει «όχι» με τον κίνδυνο να ακολουθήσουν τριβές σε μία ήδη επισφαλή σχέση. Λέγοντας «όχι» στην πρώτη θέση θα μπορούσε να είχε αποτρέψει αυτή την εξέλιξη των γεγονότων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.