Οκτώ πράγματα για την Αγάπη

1. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω για σας.
Αυτό είναι ένα απλό γεγονός - μια μαθηματική αλήθεια, ακόμη και - το οποίο θα πρέπει να έρθει ως ανακούφιση για όσους από εμάς που είμαστε σήμερα μόνοι και μοναχικοί.
Υπάρχει κάποιος εκεί έξω, περιμένοντας να σε βρει, που θα σ 'αγαπήσει - οι οποίοι θα εκτιμήσουν την αίσθηση του χιούμορ σας, που θα νομίζουν ότι τοχαμόγελό σας είναι το καλύτερο πράγμα, οι οποίοι θα θέλουν να είναι το πρώτο πρόσωπο που μιλούν το πρωί και το τελευταίο που σκέφτονται το βράδυ. Εάν είστε ανοικτοί να βρείτε την αγάπη, θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να το βρείτε με αυτό το πρόσωπο.

2. Έχετε περισσότερα από ένα δυναμικό "αδελφή ψυχή ."

Τώρα, αυτό δεν έχει σκοπό να συντρίψει τις ρομαντικές ευαισθησίες κανενός. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε "the One", να ερωτευτείτε και να οικοδομήσετε μια ζωή μαζί, είναι ένας δεσμός που θα πρέπει να είναι σεβαστός και να προστατεύεται. Αλλά δεν υπάρχει μόνο ένα "One" εκεί έξω για σας.

 Ο όρος «αδελφή ψυχή» είναι λίγο παραπλανητικό, διότι υπονοεί ότι για κάθε ανθρώπινη ψυχή, υπάρχει μόνο μία, ενιαία άλλη ψυχή σε όλο τον κόσμο που μπορεί να είναι αλήθεια για τον αγώνα του στην αγάπη . Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, οι οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να πληρούν τα κριτήρια για γίνουν ταίρι σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι είναι κανονικά σε θέση να βρούν τη μεγάλη αγάπη και πάλι αν ήδη τη έχει βιώσει μια φορά. Είναι όλα σχετικά με το αν είσαι ανοικτή σε αυτό.

Για εκείνους τους αληθινούς ρομαντικούς που μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό μειώνει την ιερότητα της αγάπης, θεωρούν αντίθετα ότι, στατιστικά μιλώντας, είναι πραγματικά μεγάλη είδηση: Αυξάνει τις πιθανότητές σας να βρειτε σύντροφο της ψυχής σας και την αληθινή ευδαιμονία που προέρχεται από βιώνει το τέλειο ταίρι σας. Και αν μια ευτυχισμένη σχέση συμβεί μέχρι το τέλος, η ζωή της αγάπης σας δεν έχει τελειώσει. Μπορείτε να βρείτε την αληθινή αγάπη και πάλι, στο χρόνο.

3. Η αγάπη και η σφοδρή επιθυμία είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Και είναι πολύ εύκολο να τα μπερδέψεις. Αλλά η σ@ξουαλική έλξη μπορεί να υπάρξει χωρίς τη ρομαντική αγάπη και ρομαντική αγάπη μπορεί σίγουρα να ανθίσει χωρίς σ@ξ. Η αγάπη είναι ένασυναίσθημα πρώτο, μετά από όλα, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε δράση: Στη βάση, είναι για τηφροντίδα για κάποιον.

Η δέσμευση και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για την αγάπη, ενώ η σωματικήοικειότητα δεν είναι. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσετε μια ισχυρή φυσική έλξη προς κάποιον, επισημάνετε ως μια συναρπαστική και σημαντική σχέση - αλλά μην το συγχέετε με πραγματική αγάπη. Σφοδρή επιθυμία μπορεί να είναι άμεση, ενώ η αγάπη συχνά παίρνει περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν.

Σφοδρή επιθυμία μπορεί να είναι βραχύβια, ενώ η αγάπη τείνει να διαρκέσει, ακόμη και μετά τη λήξη της σχέσεως. Ο πόθος είναι όλα σχετικά με τη σωματική ευχαρίστηση, ενώ η αγάπη είναι με το δόσιμο της προσοχής σας σε κάποιον, της αγάπης και της συναισθηματικής υποστήριξης.

4. Ο καθένας δείχνει την αγάπη με διαφορετικούς τρόπους.

Δεδομένου ότι η αγάπη είναι η φροντίδα για κάποιον, είναι να απορεί κανείς που ο καθένας μας έχει τη δική μας αντίληψη για το τι σημαίνει αυτό. Για μερικούς από μας, δείχνοντας την αγάπη μπορεί να σημαίνει δείχνοντας την ανησυχία και το άγχος, όπως μια μητέρα υπενθυμίζοντάς στο παιδί της να φορέσει παλτό πριν βγει έξω. Για άλλους, δείχνοντας την αγάπη μπορεί να σημαίνει δίνει πολλά φιλιάκαι αγκαλιές.

Για άλλους πάλι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένας εξαιρετικός ακροατής, μοιράζει καλοπροαίρετες συμβουλές, ή το υγιεινό μαγείρεμα, θρεπτικό γεύμα. Όλα εξαρτώνται από το πως μεγαλώσαμε με τις οικογένειες μας, και ό, τι έχουμε βιώσει από τότε - το μείγμα του παρελθόντος και τις πρόσφατες επιρροές που δένουν μαζί την αντίληψη μας για το τι είναι να αγαπάς κάποιον.

5. Η αληθινή αγάπη σημαίνει να είμαι πρόθυμος να πω συγγνώμη .

Το παλιό, γνωστό ρητό, φυσικά, ισχυρίζεται το αντίθετο - ότι η αληθινή αγάπη σημαίνει ποτέ δεν χρειάζεται να απολογείσαι - αλλά στην πραγματικότητα, αγαπώντας κάποιον περιλαμβάνει την ικανότητα να είναι ειλικρινείς και ευάλωτος, μαζί με τη φροντίδα για τα συναισθήματα του άλλου ατόμου.

Και όταν είστε υπεύθυνος για πληγωθούν τα συναισθήματα, αν αγαπάτε πραγματικά το πρόσωπο, θα πρέπει να το βρείτε μέσα σας να παραδεχτεί την ευθύνη για ό, τι συνέβη, και να ζητήσετε συγγνώμη. Μόλις το εγώ σας κάνει στην άκρη, λέγοντας "Λυπάμαι" μπορεί να είναι μια τέτοια απλή πράξη - αλλά μπορεί να είναι τόσο σημαντική για το άλλο άτομο, που σας αγαπά και θέλει να με αγαπηθεί σε αντάλλαγμα.

6. Όταν ψάχνετε για μακροπρόθεσμο σύντροφο, ανοίξτε τα μάτια σας και ακολουθείστε τη μύτη σας.

Αυτό παίρνει κάτω από τη βασική φυσιολογία του έρωτα. Αν ο εραστής σας μοσχομυρίζει σε σας, είναι πιθανό ότι είναι απλά η κολόνια του - αλλά αν κερδίσει την ευχαρίστησή σας από το φυσικό, μεθυστικό του άρωμα, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι που ανταποκρίνεται θετικά στις φερομόνες του. Οι φερομόνες είναι φυσικές χημικές ουσίες που παράγονται και απελευθερώνονται από τα ζώα στοπεριβάλλον τους.

Οι άνθρωποι το κάνουν, επίσης, είμαστε, μετά από όλα, ζώα. Έτσι, όταν λατρεύουν πραγματικά τον τρόπο που ο αγαπημένος τους μυρίζει, είναι μια ένδειξη ότι οι δύο κάνουν ένα μεγάλο γενετικό πάντρεμα. Όσον αφορά τα μάτια, αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας επιστημονικός λόγος που ατενίζουν τα μάτια του εραστή σας, αισθάνεται τόσο θαυμάσια σύνδεση.

Νευρωνική συγχρονία - ο επιστημονικός όρος για την πολύπλοκη διαδικασία του εγκεφάλου της στροφής πρώτων αισθητηριακών πληροφοριών, ή απλές πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω των πέντε αισθήσεων, σε πραγματική αντίληψη, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με το συναίσθημα - ενισχύεται σημαντικά όταν δύο άνθρωποι κοιτάζουν έναν μέσα στα μάτια τον άλλον.

Με άλλα λόγια, βαθιά, απορροφώντας επαφή με τα μάτια κάνει όλα τα είδη των απίστευτων συνδέσεων να συμβαίνουν μέσα στον εγκέφαλο. Η εικόνα της στα μάτια του εραστή σας είναι στην πραγματικότητα η δημιουργία της ευαισθητοποίησης και το συναίσθημα μέσα σας. Στην ουσία, πρόκειται για την αγάπη σε δράση .

7. Η αγάπη είναι εθιστική.

Μιλώντας για τη χημεία του εγκεφάλου σε σχέση με την αγάπη, όλα αυτά τους στίχους των τραγουδιών υποστηρίζοντας την αγάπη είναι ένα φάρμακο που μπορεί πραγματικά να είναι κάτι. Η ευχάριστη αίσθηση της αγάπης δημιουργεί χημικές αλλαγές στον εγκέφαλο - δηλαδή, μια αύξηση της παραγωγής του εγκεφάλου σας ντοπαμίνης, μια «αισθάνονται καλά» χημική ουσία που παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό.

 (Παρεμπιπτόντως, η κατανάλωση σοκολάτας έχει την ίδια επίδραση.) Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άνθρωποι επιδιώκουν αγάπη τόσο μονόπλευρα, συχνά κάνοντας ξανά και ξανά τα ίδια λάθη σε αυτό από βιασύνη για να βιώσουν τηνευτυχία μόνο μία φορά - καλά, είναι λογικό όταν η γνώμη σας για την αγάπη με παρόμοιους όρους με τον εθισμό.

Αλλά η αγάπη είναι όλα. Ενώ οι διάφορες εθιστικές ουσίες είναι σίγουρα, η αγάπη δεν είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής - ολόκληρη τη διάρκεια της ζωής μπορεί να ζήσει, ευτυχώς και πλήρως, χωρίς ποτέ δειγματοληψία αυτών των τοξικών ουσιών - η αγάπη είναι απαραίτητη για μια ζωή.

Η πληροφορία αυτή είναι σημαντικό να θυμόμαστε, ωστόσο, όταν προσπαθούμε να περάσουμε από μια καταστροφική σχέση ή μια μονόπλευρη ερωτική σχέση. Πλαισιώνοντας τα συναισθήματά σας ως απλές χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο μπορεί να απομυθοποιήσει αυτό το διαφορετικά συντριπτικό συναίσθημα, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε την απαραίτητη προοπτική και αντικειμενικότητα.

8. Η αγάπη είναι απεριόριστη.

Όση περισσότερη αγάπη δίνετε, τόσο περισσότερη θα λάβετε. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν παλιά κοινοτοπία, σίγουρα επαναλαμβάνεται με χίλιους διαφορετικούς τρόπους σε αμέτρητες ευχετήριεςκάρτες και χυμώδης ποιήματα. Αλλά αυτό δεν το καθιστά καθόλου λιγότερο αληθινό. Όταν αγαπάς άλλους με θάρρος και ολόψυχα, μπορείτε να ανοίξετε τον εαυτό σας μέχρι να αγαπήσει με τον ίδιο τρόπο.

Η κύρια κατηγορία που αγαπούσε, μετά από όλα, είναι ο δικός μας φόβος - της προδοσίας, να απογοητευθεί και να μείνει πίσω. Μόλις αφήσετε αυτούς τους φόβους να φύγουν, θα ανοίξετε το δρόμο για την αγάπη στους άλλους ολοκληρωτικά και χαρούμενα. Οι περισσότεροι θαυμαστές από όλα, μπορείτε επίσης να αρχίσετε να παρατηρείτε ότι η αγάπη που βγάζετε έξω στον κόσμο ανακάμπτει πίσω σε σας με τεράστια τρόπο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.