Παράξενα δεδομένα για τις σχέσεις

Κι ενώ νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για το παιχνίδι της κατάκτησης, η αλήθεια είναι ότι το ανθρώπινο μυαλό και η καρδιά είναι πιο παράξενα από όσο που πιστεύουμε. Πολλαπλές έρευνες των ψυχολόγων των σχέσεων, αλλά και η παμπάλαια εμπειρία, κυρίως των πάνσοφων γυναικών, μας λένε κάποια πολύ παράξενα δεδομένα για τις σχέσεις.

Οι γυναίκες που δηλώνουν ότι δεν θέλουν τον γάμο…

… Παντρεύονται γρηγορότερα. Καλά λέγανε οι γιαγιάδες μας ότι πρέπει να κάνεις την δύσκολη!

Οι άντρες που είναι πατέρες…

… Είναι τρομερά ποθητοί στις γυναίκες. Θέμα εξελικτικής βιολογίας: οι γυναίκες θαυμάζουν και ερωτεύονται κάποιον που ήδη έχει δεχτεί τον ρόλο της πατρότητας και τον θεωρούν σέξι .

Οι γυναίκες που είναι παντρεμένες…

… Είναι εξαιρετικά επιθυμητές. Και μάλιστα, όσες δηλώνουν ευτυχισμένες με τον γάμο τους. Κορίτσια προσοχή, αν θέλετε να κάνετε ένα φλερτάκι, μην τον βρίζετε τον «άχρηστο», θα χάνετε αντί να κερδίζετε!

Οι άντρες που αγαπούν την μητέρα τους…

… Όσο και να φαίνεται παράξενο, μπορούν να κάνουν την μεγαλύτερη επανάσταση απέναντί της. Έτσι λένε οι έρευνες. Η εμπειρία βέβαια δεν ξέρουμε πόσο συμφωνεί με αυτήν την παρατήρηση.

Οι γυναίκες που πάνε με μικρότερους άντρες…

… Συνήθως είναι εξαιρετικές μητέρες. Αυτό έχει λογική, γιατί μια γυναίκα που έχει τόσο απελευθερωμένη στάση ζωής είναι και σε θέση να μεγαλώσει πιο ελεύθερα και πιο αντισυμβατικά τα παιδιά της.

Οι άντρες που έχουν κόρες…

… Συνήθως είναι άπιστοι. Ο μηχανισμός που κάνει άπιστους τους κοριτσομπαμπάδες δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως, αλλά οι ψυχαναλυτές επιμένουν ότι έχει φροϋδικές καταβολές και ρίζες .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.