Εξάγωνο Ερμή – Άρη: οδός διαίσθησης

Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είμαστε κάτω από την ευνοϊκή επίδραση του εξαγώνου του Ερμή με τον Άρη το οποίο κορυφώνεται στις 16 Φεβρουαρίου και θα μας ανοίξει νέους δρόμους στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή . Θα είμαστε πολύ κοινωνικοί και θα σεβόμαστε τους άλλους, έτσι θα γινόμαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς. Βέβαια και στην προώθηση των δημιουργικών μας σχεδίων θα έχουμε επιτυχίες και θα μπορούμε να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις, τόσο για την ανάπτυξή μας, όσο και για την προοπτική μας.

Ακρίβεια και υπολογισμός

Με την όψη αυτή γινόμαστε πολύ εύστοχοι στις παρατηρήσεις μας, δεν κάνουμε κινήσεις που μπορεί να μας εκθέσουν, αφού προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια και μπορούμε να αντιληφθούμε τις εξελίξεις και τις προοπτικές των πραγμάτων. Ακόμη είμαστε πολύ συγκεκριμένοι όταν προβάλλουμε τις απόψεις μας και προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους με επιχειρήματα. Αυτό το οποίο είναι επίσης σημαντικό είναι ότι με την διορατικότητά μας αποφεύγουμε λάθος κινήσεις και οι εκτιμήσεις μας είναι ακριβείς. Έτσι προχωράμε με σαφήνεια και αυτοπεποίθηση στον τελικό μας στόχο.

Ελεύθερο πνεύμα

Εκείνο το οποίο μας χαρακτηρίζει επίσης είναι η αίσθηση του χιούμορ, που βοηθά στην κοινωνικότητά μας και η αναζήτηση της ανεξαρτησίας και της έκφρασης, τόσο προσωπικά, όσο και γενικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκουμε πραγματικά τι χρειαζόμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά και να το επιδιώκουμε. Οι αλλαγές λοιπόν που θα αποφασίσουμε θα είναι αποδοτικές και θα μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε περαιτέρω. Έτσι και επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά, όσο και αισθηματικά τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά.

Επιρροές στα Ζώδια

Από το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου και δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Με την προβολή μιας ισχυρής και ευγονικής προσωπικότητας αποκτάτε την εμπιστοσύνη των άλλων και προωθείτε τα σχέδιά σας. Κοινωνικά και αισθηματικά θα είστε δημοφιλείς. Οι Κριοί θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Οι Δίδυμοι θα έχετε την υποστήριξη του στενού σας κύκλου σε κάθε ζήτημα. Οι Λέοντες θα ισορροπήσετε τις διαταραγμένες σχέσεις σας και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Οι Τοξότες θα προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες . Οι Υδροχόοι θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.