Μια θετική Έκλειψη

Το 2017 θα έχει πολύ εντυπωσιακά φαινόμενα. Το πρώτο από αυτά είναι η Έκλειψη Παρασκιάς της Σελήνης στον Λέοντα που θα συμβεί νωρίς τα ξημερώματα προς 11 Φεβρουαρίου – ξεκινώντας στις 21.34 ώρα Αθηνών.
 Καθώς θα είναι πάνω από τον ορίζοντα με λίγη τύχη από τον καιρό θα παρακολουθήσουμε ένα όμορφο φαινόμενο, με την Σελήνη να παίρνει εξωτικά και ίσως λίγο απόκοσμα χρώματα . Πρέπει να ξέρουμε ότι είναι άκρως θετικό φαινόμενο και οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και χαρά.

Το άνοιγμα μας Πύλης

Οι αστρολόγοι παγκόσμια έχουν ενώσει τις παρατηρήσεις τους και τα στατιστικά στοιχεία για αυτό το τόσο όμορφο ολόγιομο φεγγάρι . Και οι γνώμες για πρώτη ίσως φορά δεν διίστανται καθόλου: ηΠανσέληνος με την Έκλειψη Παρασκιάς στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα είναι από τα πιο θετικάαστρολογικά συμβάντα της δεκαετίας που διανύουμε. Θα μας ανοίξει την πύλη για μια βαθιά συνειδητότητα, αλλά θα φέρει καταστολή της δύναμης. Αυξημένη συνείδηση και μετριασμένη δύναμη– η καλύτερη ουσιαστικά σύζευξη.

Οι εκλείψεις λειτουργούν σαν πόρτες σε διαφορετικές ενεργειακές διαδρομές, και είναι αρκετά ισχυρά φαινόμενα που μετατρέπουν, αλλάζουν και επαναπροσδιορίζουν την κατεύθυνση και τη ροή της ζωής μας.

Η τελευταία έκλειψη ήταν το Σεπτέμβριο του 2016 και η επερχόμενη του Φεβρουαρίου πρόκειται να φέρει ένα τέλος σε ό, τι ενέργεια ζυμώθηκε στο γήινο πεδίο μέχρι αυτή τη στιγμή. Αυτό το σεληνιακό δυναμικό θα ανοίξει το δρόμο για μια νέα αρχή, η οποία θα έρθει στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη και την Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις θεωρούνται πάντα στην αστρολογία ως βαθιά μεταμορφωτικοί φορείς που μπορεί να φέρουν απότομη και ξαφνική αλλαγή. Ενώ αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει και μια άλλη πλευρά στις Εκλείψεις που είναι σημαντικό να θυμόμαστε.

Αυτά τα παράξενα φεγγάρια, οι Εκλείψεις είναι σαν το κοσμικό χέρι του Σύμπαντος. Φανταστείτε την ενέργεια του παρασκιασμένου φεγγαριού σαν μια χείρα ουράνιας καθοδήγησης που εμφανίζεται στους ουρανούς και μας βάζει στην θέση που θα έπρεπε να είμαστε.

Ίσως αυτή η νέα τοποθέτηση να μην είναι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, μπορεί η νέα μας κατεύθυνση να μας φαίνεται παράξενη, αλλόκοτη ή χωρίς νόημα – μπορεί να μας ανατρέπει τα σχέδια . Αλλά, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει, μην το ξεχνάμε αυτό. Αφεθείτε με εμπιστοσύνηστο σύμπαν, κάτι ξέρει παραπάνω για το τι είναι καλό για μας.

Το καλό με τις Εκλείψεις είναι ότι σε γενικές γραμμές μπορείτε να εμπιστευθείτε την κατεύθυνση που σας καθοδηγεί άμεσα το φεγγάρι. Πρόκειται για γεγονότα που επιφέρουν σχεδόν μοιραία γεγονότα τα οποία αποτελούν μέρος του κοσμικού σχεδίου και του εντελώς προσωπικού σας πεπρωμένου.

Το εκπληκτικό με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα, είναι το γεγονός ότι η Σελήνη κάνει επίσης έναιερό μοτίβο πενταγράμμου με άλλους πλανήτες .

Είναι πολύ σπάνιο για τα ουράνια σώματα να οργανώσουν τον εαυτό τους με τη μορφή ενός πεντάγωνου ή ενός αστεριού, αλλά αυτό δείχνει πολλή τύχη, αρμονία και Θεία συγχρονικότητα.

Στην πραγματικότητα, ό, τι έρχεται το δρόμο σας γύρω από αυτό το φαινόμενο, την Έκλειψη, είναι πιθανό να επιλυθεί πολύ γρήγορα και οι πιθανότητες για εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι τεράστια.

Αυτή την ενέργεια θα τη αισθανθούμε πολύ μοιραία και διαφωτιστική, σχεδόν σαν το Σύμπαν είναι να επιστήσει την προσοχή μας σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα, φλογερή και με την μοιραία ομορφιά της Έκλειψης, πρόκειται να βοηθήσει και να ωθήσει τα πράγματα να ολοκληρωθούν, αλλά πρόκειται επίσης να προκαλέσει απότομες καταλήξεις. Αν κάτι πρέπει να φύγει από τη ζωή σας, αν κάτι πρέπει να έρθει σε ένα τέλος, αυτή η έκλειψη θα βάλει τους τροχούς σε κίνηση.

Το 2016 ήταν ένα έτος με πολλές καταλήξεις, που όμως είναι απαραίτητες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το νέο και αυτή η Σεληνιακή έκλειψη είναι σαν την τελική εκκαθάριση των θεμάτων που άνοιξαν την προηγούμενη χρονιά. Η αλλαγή θα συμβεί, αλλά είναι σίγουρο πως πρόκειται να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

Η ενέργεια αυτής της Σεληνιακής Έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο του 2017 και θα ανοίξει μια νέα πύλη ενέργειας που είναι παραγωγική, ενεργή και θετική με κάθε δυνατό τρόπο.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.