Ποιες γυναίκες αγαπούν οι άντρες;

Κάθε γυναίκα θέλει να είναι αγαπητή, ποθητή, να είναι πειρασμός. Και πόσα χρήματα δεν ξοδεύονται σε προϊόντα ομορφιάς και ινστιτούτα αισθητικής για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος! Αλλά στην πραγματικότητα, ποια είναι η γυναίκα που κλέβει την καρδιά ενός άντρα; Είναι αναγκαστικά μια σούπερ ψηλή/τρομερά καλοντυμένη/φοβερά όμορφη γυναίκα; Και όμως, όχι και πάλι όχι. Οι γυναίκες που δείχνουν τέλειες μπορεί να αρέσουν στους άντρες, αλλά τους φοβίζουν κιόλας ταυτόχρονα. Φαίνεται ότι οι άντρες είναι φυσιολογικοί άνθρωποι ακόμα, και τους νοιάζει περισσότερο πώς συμπεριφέρεται μια γυναίκα παρά πόση είναι η περιφέρεια της μέσης της. Για να δούμε, ποια είναι η γυναίκα που κλέβει την καρδιά του άντρα…

Αυτή που γελάει και χαμογελάει

Πρώτο και βασικό χαρακτηριστικό που βάζουν όλες οι έρευνες των ψυχολόγων σε υψηλότατη θέση, είναι το γέλιο και το χαμόγελο . Ας πούμε μια αλήθεια: γιατί να αγαπήσει κάποιος μια γκρινιάρα; Η ζωή είναι μικρή για να είναι περίπλοκη, πόσο μάλλον για να σκοτεινιάζει συνεχώς. Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ζωή με χιούμορ και τους κάνουν και τους ίδιους να γελούν.

Αυτή που αγαπάει τον έρωτα

Είναι δεδομένο ότι ο άντρας έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την σωματική έκφραση . Αν βρει μία σύντροφο πρόθυμη να ακολουθεί τους ρυθμούς του στον έρωτα, την προτιμάει οπωσδήποτε από τις δύσκολες, από αυτές με τον πονοκέφαλο, δεν χωράει συζήτηση στο θέμα. Ειδικά αν η γυναίκα ξέρει να παίξει αυτό το λεπτό παιχνίδι της κατάκτησης, που αφήνει στον άντρα το περιθώριο να τονώσει και λίγο τον πληγωμένο του εγωισμό, έχει λήξει το θέμα, μιλάμε για μεγάλο έρωτα!

Αυτή που αγαπάει το φαγητό

Τίποτα δεν καταστρέφει με μεγαλύτερη σιγουριά μια ερωτική ατμόσφαιρα από την συνεχή και αδιάκοπη δίαιτα. Είναι άκρως ατμοσφαιρική διαδικασία αισθήσεων το να μοιραστείτε ένα όμορφο γεύμα, είτε φτιαγμένο στο σπίτι είτε σε ένα εστιατόριο. Είναι σίγουρο πως ένα με δύο κιλά παραπάνω δεν φαίνονται, αλλά η μίζερη στάση της μόνιμης δίαιτας φαίνεται και κάνει κακό σε αυτό το απίθανο προεόρτιο του έρωτα, που είναι το φαγητό.

Αυτή που μπορεί να πιει ένα ποτήρι κρασί

Δεν μιλάμε για υπερβολές. Αλλά ένα ποτήρι κρασάκι για τον άντρα θεωρείται πολύ ερωτική συνθήκη. Μια γυναίκα που έχει εμμονές με το πράσινο τσάι, που δεν βάζει αλκοόλ στο στόμα της, γενικά που προσέχει τον εαυτό της σε βαθμό αποστείρωσης, δεν είναι και η ιδανική στα μάτια των αντρών. Όπως και να το κάνουμε, χάνεται η αίσθηση του μέτρου όταν ποτέ και για κανέναν λόγο δεν αφήνουμε τον εαυτό μας στην χαρά των αισθήσεων.

Αυτή που ακούει

Όπως οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που να τις ακούει και να τις καταλαβαίνει, έτσι και οι άντρες έχουν ανάγκη από μια καλή ακρόαση! Μπορεί η μέρα του να πήγε καλά, να πήγε άσχημα, να φοβάται κάτι, να θέλει να παινευτεί για μια επίδοση. Δεν γίνεται να το λέει μόνον στους φίλους του, δεν υπάρχει επικοινωνία αν δεν μπορεί να μιλήσει στο ταίρι του. Ακόμα περισσότερο, αν ενδιαφερθεί η γυναίκα να μάθει κάποια εντελώς πατενταρισμένα αντρικά πεδία – ποδόσφαιρο, τάβλι – τότε θα την λατρέψει!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.