Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, να ερωτευτεί τον άλλον που έχει απέναντί του. Αυτό είναι σχεδόν μαγικό, αλλά σημαίνει ότι μπορείς μέσα σε αυτά τα 5 δευτερόλεπτα να του κλέψεις την καρδιά, του κλέφτη της δικιάς σου.
Και ναι, μπορείς να το κάνεις. Το ότι σου αρέσει κάποιος μπορεί να λειτουργεί ανασταλτικά, αλλά αν ξεπεράσεις αυτή την αναστολή, μπορείς να κατακτήσεις όποιος θέλεις! Δες πώς!

Χαμογέλα

Το χαμόγελο είναι το διαβατήριο της αγάπης, δεν το συζητάμε. Ένα πρόσωπο που χαμογελάει αμέσως δείχνει την καλή του διάθεση και την ανοιχτή του προσωπικότητα. Και οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που χαμογελούν και είναι δυνατές, να το ξέρεις.

Δείξε κυριαρχία

Το να δώσεις εσύ πρώτη το χέρι σου και να κρατήσεις την χειραψία λίγο παραπάνω είναι κίνηση κυριαρχίας. Και στους άντρες αρέσει αυτό. Το να ξέρουν ότι η γυναίκα που μόλις γνώρισαν είναι άτομο με προσωπικότητα που επιβάλλεται, είναι άκρως ερεθιστικό!

Κοίτα τον βαθιά στα μάτια, σαν να τον γνωρίζεις

Είναι κάπως δύσκολο, γιατί συνήθως με έναν άντρα που σου αρέσει νιώθεις κάποια ντροπή. Αλλά αν αδράξεις την ματιά του θα έχεις αδράξει και την ψυχή του. Η μη λεκτική επικοινωνία με τα μάτια είναι ένα παντοδύναμο ξόρκι αγάπης.

Μίλα σιγά

Οι άντρες από ένστικτο αγαπούν εύκολα μια γυναίκα που είναι διακριτική. Το να μιλάς με βαθιά φωνή και κατά προτίμηση κάπως πιο σιγά από το αναμενόμενο, είναι δείγμα επίσης κυριαρχίας. Κατ’ αρχάς για να σε ακούσει καλύτερα θα πρέπει να γείρει προς το μέρος σου. Και αν το κάνει αυτό, όλα μετά θα είναι πιο εύκολα.

Μην ξεχνάς ένα άρωμα αισθαντικό

Η όσφρηση είναι η πλέον δυνατή όραση. Ένα άρωμα που θα δημιουργεί αύρα θηλυκότητας γύρω σου είναι η καλύτερη υπογραφή της προσωπικότητάς σου. Άσε το άρωμά σου να δώσει το στίγμα της ψυχής σου και θα είσαι ακαταμάχητη.

Γείρε το κεφάλι σου πίσω

Το να γείρεις το κεφάλι σου προς τα πίσω καθώς σου μιλάει κάποιος είναι μια πανάρχαια πρόσκληση για οικειότητα και αγκαλιά . Πολλοί λίγοι άντρες μπορούν να αντισταθούν σε αυτήν την τόσο άδολη αλλά και τόσο συγκεκριμένη κίνηση παράδοσης και ερωτικού καλέσματος.

Ρώτησέ τον κατευθείαν να σου μιλήσει για τον εαυτό του


Και στους άντρες και στις γυναίκες, αλλά ειδικά στους άντρες αρέσει πολύ να τους δείχνει ο άλλος ουσιαστικό ενδιαφέρον . Αν θέλεις να του κλέψεις την καρδιά ρώτησέ τον κάτι που να τον καλεί να σου πει τα κατορθώματά του, το πόσο καλός είναι στην δουλειά του για παράδειγμα. Το έχουν ανάγκη οι άντρες να φαίνονται σπουδαίοι, βοήθησέ τον να σου κάνει λίγη επίδειξη και θα σε λατρέψει!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.