Από μένα θα το πάθεις!


Εντάξει, θέλουμε να είμαστε καλά κορίτσια. Θέλουμε να μας αγαπάνε όλοι και να μας κοιτάνε στα μάτια και να λένε τι αδαμάντινο χαρακτήρα έχουμε. Αλλά εκεί έξω κυκλοφορούν και κάτι τύποι, κάτι αρσενικά, που το γυρεύουν το μαθηματάκι τους! Υπάρχουν κάποιοι άντρες που αξίζει να πάθουν ένα μικρό στραπάτσο, να μάθουν να φέρονται άλλη φορά! Εκδίκηση; Ε καμιά φορά, τόσο όσο πατάει η γάτα, ναι!

Πολύ πολύφερνος; Δείξε του την πλάτη σου

Αν δεις ότι ο καλός σου παίζει γενικώς και αορίστως και ειδικώς και γενικώς δεν δίνει και πολύ την εντύπωση ότι νιώθει δεσμευμένος, αν νιώθει την ανάγκη να μοιράσει τα χαρίσματά του ολούθε, δείξε του πόσο όμορφη είναι η πλάτη σου και μην γυρίσεις ούτε μια ματιά να του ρίξεις. Δεν αξίζει τον κόπο!

Ένα κινητό στον βρόντο να χτυπά; Μη στείλεις, στείλτον!

Το έχει συνήθειο να μην σου απαντάει στις κλήσεις, να μην σου αντιγυρίζει τα μηνύματα, γενικώς αντί να σου γράφει σε γράφει; Στείλτον να δει αν έρχεσαι και πού ’σαι, μην έρχεσαι, φύγε! Δεν είναι ότι δεν έχει σήμα, αισθήματα δεν έχει – απλά περνάει την ώρα του. Ας την περάσει με κάποια άλλη στην τελική.

Είναι ο τύπος «κι εγώ»; Πες του ότι εσύ δεν…

Τσέκαρε αν σου λέει ποτέ ότι σε αγαπάει. Η απάντηση «κι εγώ», που σημαίνει ότι εσύ τους έχεις πει πρώτη σ’ αγαπώ, αν είναι η μόνη γλυκιά κουβέντα που παίρνεις από τα χείλη του, δεν αξίζει και τον κόπο. Αξίζεις ένα στρογγυλό και κατάδικό σου «σ’ αγαπώ» κι όχι ένα μίζερο «κι εγώ» και πρέπει να πας παρακάτω και να το διεκδικήσεις.

Σε κρύβει και σου λέει ότι σε θέλει μόνον για τον εαυτό του; Από σένα θα το βρει!

Το να μην σε παρουσιάζει στους δικούς του, καλά άντε πες ότι είναι σοβαρή δέσμευση και την αποφεύγει. Αλλά αν και τους φίλους του δεν τους ξέρεις, και τους γνωστούς του στους κρύβει, σημαίνει ότι δεν θέλει να μπεις στην ζωή του, αλλά μόνον στην κρεβατοκάμαρα του, κι αυτό μάλλον part time. Για δώσε του ένα μάθημα ζωής και άσε τον να ψάχνεται «τι έπαθε το μωράκι». Το μωράκι δεν τρώει σανό, ξέρει ποιος είναι πραγματικός σύντροφος και ποιος κοιτάζει να καλύψει κάτι έκτακτα κενά…

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.