Ονειρεύεσαι μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή; Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε μία θετική αλλαγή στη ζωή σας, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτούς τους 7 πάρα πολύ απλούς κανόνες που θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο υγιείς και ευτυχισμένοι.
Φάτε ό,τι έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου
Τα λαχανικά και μερικά φρούτα που βρίσκονται στο φάσμα του ουράνιου τόξου πρέπει να βρίσκονται στην καθημερινή σας διατροφή. Τα έντονα χρώματά τους αποτελούν ένδειξη ότι είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες που ωφελούν και τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ασκηθείτε με τον ίδιο τρόπο που παίζουν τα παιδιά
Τα σώματά μας είναι φτιαγμένα για να τρέχουν και να κυνηγούν, να ξεφεύγουν από τον κίνδυνο και να σταματούν. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε το σώμα σας σε φόρμα. Βρείτε ένα γήπεδο κοντά στο σπίτι σας, τρέξτε για μερικά λεπτά και μετά περπατήστε. Το καλοκαίρι στην θάλασσα ή την πισίνα, κολυμπήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και μετά κάντε ένα χαλαρό κολύμπι.

Περάστε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε
Δεν θα βοηθήσει μόνο την ψυχολογία σας αλλά και την υγεία σας, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι έχοντας ένα υγιές περιβάλλον ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα. Φροντίστε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε, που σας καταλαβαίνουν και είναι έτοιμοι να σας σταθούν σε κάθε δυσκολία. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Η φιλία, όπως και όλες οι σχέσεις, χρειάζονται πότισμα και Προσπάθεια, οπότε μην ξεχνάτε να βρίσκεστε κι εσείς κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γεμίστε το ψυγείο σας με τα σωστά φαγητά κάθε εβδομάδα
Η εβδομαδιαία σας διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει πράσινα φυλλώδη λαχανικά, μπρόκολο, κουνουπίδι, αβοκάντο, αβγά και καρύδια. Οι παραπάνω τροφές θα σας δώσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, θα προστατεύσουν την καρδιά σας και θα σας εφοδιάσουν με πρωτεΐνη και καλά λιπαρά.

Περπατήστε ξυπόλυτοι
Για λίγο, βγάλτε τα παπούτσια σας και πατήστε πάνω στο χώμα ή την άμμο. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας, αφού θα εκτεθείτε σε διάφορα μικρόβια, αλλά θα γεμίσετε και τις μπαταρίες σας. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά όπως ο ήλιος μας εφοδιάζει με Βιταμίνη D, έτσι και η γη χαρίζει στον οργανισμό ηρεμία.

Κάντε κάτι που αγαπάτε για τουλάχιστον 10 λεπτά την ημέρα
Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει, αλλά σίγουρα μπορείτε να διαθέσετε 10 λεπτά. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι φοβερό, ακόμα και το να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να ζωγραφίσετε ή να ακούσετε μουσική θα σας κάνει να νιώσετε φανταστικά!

Κοιτάξτε ψηλά
Όπου κι αν βρίσκετε συνδεθείτε με το περιβάλλον σας. Σε έναν κόσμο που τα κινητά και τα ίντερνετ είναι προέκταση του χεριού μας, σταματήστε για μερικά λεπτά, κοιτάξτε πάνω και αναλογιστείτε τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Κοιτάξτε τους στα μάτια, χαμογελάστε τους, πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνεχίστε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.