Όταν τον θέλουν Όλες!


Τι κάνεις, όταν ο άντρας που αγαπάς, είναι δημοφιλής στις γυναίκες; Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και πολλές φορές, μπορεί να είναι κολακευτικό, άλλες όμως, μπορεί να φέρει μεγάλη αμηχανία, και ίσως και πολλές εντάσεις και συγκρούσεις . Είναι ωραίο να είναι… ωραίος, τι κάνεις όμως, όταν ολοφάνερα είναι το κέντρο της γυναικείας προσοχής; Όταν όπου και να πάτε, βλέπεις ότι οι γυναίκες προσπαθούν να του τραβήξουν το βλέμμα; Η ζήλια, είναι δεδομένη, και να θέλεις, έρχονται στιγμές που δεν μπορείς να την αποφύγεις.

Ο λόγος που ένας άντρας μπορεί να τραβήξει την προσοχή όλων των γυναικών, πολλές φορές δεν έχει να κάνει καν με τον ίδιον. Μπορεί να φταις εσύ! Γιατί;

Αν είσαι κάτι το πολύ ιδιαίτερο, πετυχημένη στον χώρο σου, ή με εξαιρετική εμφάνιση, η περιέργεια των γυναικών ανάβει. Ένας άντρας που έχει μια γυναίκα η οποία λάμπε, εννοείται ότι κάτι στο ιδιαίτερο έχει! Το πρώτο στο οποίο πάει το μυαλό τους, είναι τα ιδιαίτερα προσόντα! Εκεί, είναι που η γυναικεία φαντασία παίρνει φωτιά, και αρχίζουν την προκλητική καμιά φορά αντιμετώπιση.

Ο δεύτερος – αλλά εξίσου σημαντικός λόγος – που ο άντρας που έχεις γίνεται περιζήτητος, είναι το γεγονός ότι η γυναικεία αντιζηλία είναι τρομερή. Μόνο και μόνο για να πάρουν αυτό που έχεις, ανεξάρτητα αν αξίζει ή όχι, μπορεί να δοκιμάσουν άσχημα τις αντοχές σου.

Εννοείται, πως ένας άντρας ο οποίος είναι επιτυχημένος, έχει έναν αέρα, είναι πολύ ποθητός στις άλλες γυναίκες, ακόμα και αν εμφανισιακά, δεν είναι ο απόλυτος άντρας. Η δύναμη και η εξουσία, λειτουργεί αφροδισιακά στις γυναίκες, και τις κάνει να διαγωνίζονται για την προσοχή κάποιου, μόνο και μόνο λόγω δύναμης.

Εννοείται, ότι την περίοδο που εσύ πιθανόν να γίνεις μητέρα, οι μετοχές του συντρόφου σου στο χρηματιστήριο του έρωτα, εκτοξεύονται! Η πατρότητα είναι μια ιδιότητα που κάνει τις γυναίκες οι οποίες έχουν… συνομιλία με το βιολογικό τους ρολόι, να τρελαίνονται!  Αν είναι πρότυπο δύναμης μια μαμά με το μωρό αγκαλιά, και την ομορφιά της να χτυπάει κόκκινο, η εικόνα ενός ανέμελα ντυμένου πατέρα, που έχει τον σάκο και πάει χαλαρά για ψώνια το μωρό ένα Σάββατο, κάνει τις γυναίκες να παθαίνουν ντελίριο! Δεν είναι τυχαίο, που η φωτογραφία του σταρ – όποιου σταρ – με το μωρό και την γυναίκα του δίπλα χαλαρή, σπάει ταμεία πάντα, και είναι από τα must της βιομηχανίας του θεάματος!

Από την άλλη μεριά, μπορεί πράγματι ο σύντροφός σου να είναι από αυτούς τους άντρες που ασκούν μεγάλη γοητεία και έλξη στο αντίθετο φύλο, από μόνος του, όχι λόγω της δουλειάς του ή λόγω της σχέσης σας, και εκεί υπάρχει θέμα. Τι θα κάνετε, θα κλειστείτε μέσα και δεν θα βλέπετε άνθρωπο; Ή θα τσακώνεστε συνέχεια;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τίποτε από αυτά, φυσικά. Το θέμα, όπως είναι και με τους δικούς σου τους θαυμαστές, δεν είναι πόσες τον θέλουν, αλλά το να θέλει αυτός μόνο εσένα! Αυτό, είναι θέμα της δικής σας σχέσης, δεν έχει να κάνει με το αν είναι δημοφιλής. Ακόμα και ένας άντρας που δεν είναι περιζήτητος, αν έχει την τάση να κάνει μια περιπέτεια, θα το κάνει, θα βρει την ευκαιρία του. Αν ο σύντροφός σου είναι χορτάτος και ευχαριστημένος από την σχέση σας, αν σε αγαπάει – και άλλωστε, γιατί να είστε μαζί αν δεν αγαπιόσαστε; - η μοναδική σου αντίδραση στην όποια προσπάθεια των γυναικών να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του, πρέπει να είναι το χαμόγελο της επιτυχίας και της αυτοπεποίθησης! Για να το πούμε απλά, άστες να καίγονται! Εσύ, τον έχεις!

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.