Μυστικά σημάδια

Κριός

Τα σημάδια του Κριού δεν είναι γνωστά για την λεπτότητα του. Αν ένας Κριός είναι σε σας, αυτός θα καταστήσει πολύ σαφές από το δυνάμωμα της φωτιάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ταύρος

Αν το σημάδι του Ταύρου ενδιαφέρεται για σας, αυτός θα το κάνει γνωστό με φιλοφρονήσεις, δώρα, γλυκά χειρονομίες και ήπια επιμονή για τις επιθυμίες του. Ο Ταύρος είναι γνωστός για τον αισθησιασμό του, και ο Ταύρος σίγουρα ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το αντικείμενο των επιθυμιών του.

Δίδυμοι

Όταν πρόκειται για ειδύλλιο, το ζώδιο των διδύμων μπορεί να είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί. Από τη μία πλευρά, ίσως να αισθάνονται σίγουροι ότι αυτός είναι σε σας: Είναι ερωτύλος, περίεργος και ενδιαφέρεται σαφώς να μάθει περισσότερα σχετικά με το ποιος είστε και τι σας αρέσει.

Καρκίνος

Το σημάδι του Καρκίνου είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια για να καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για ρομαντισμό. Καρκίνοι είναι διάσημοι για την αυτο-προστασία στην επιθυμία τους, για να μην αναφέρουμε το βάθος των συναισθημάτων τους. Μέχρι που αισθάνεται απολύτως και εντελώς εμπιστοσύνη σας, τα συναισθήματά σας και τις προθέσεις σας.

Λέων

Το σημάδι του Λέοντα το καθιστά εύκολο για σας να μαντέψετε αν είναι προσελκύθηκε από σας ή όχι. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει σχεδόν καμία εικασία που συμμετέχουν: Ως ένα από τα πιο παθιασμένα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, ο Λέων αποδεικνύει την αγάπη του σε μια ποικιλία από τρόπους που είναι δύσκολο να ξεχάσουμε. Σκεφτείτε grand χειρονομίες.

Παρθένος

Υπολογίζοντας αν ένας Παρθένος ενδιαφέρεται για σας μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα προσπάθεια - αλλά αυτό αξίζει την αναμονή, εάν καταλήξει σε μια ρομαντική επαφή. Αν υπάρχει κάποιος άλλος, που επίσης ενδιαφέρεται, συναγωνίζονται για την προσοχή σας.

Ζυγός

Κυβερνάται από την Αφροδίτη , η ένδειξη της ζυγαριάς είναι ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία του ζωδιακού κύκλου. Οι Ζυγοί φορούν πραγματικά τις καρδιές τους στα μανίκια τους, για να τις δουν όλοι. Αν ενδιαφέρεται για σας, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά θα το γνωρίζουν όλοι.

Σκορπιός

Το σημάδι του Σκορπιού είναι ένα από τα πιο σέξι και πιο βαθιά συναισθηματικά ζώδια. Ο Σκορπιός δεν φλερτάρει είναι πάρα πολύ σοβαρός για στενή σύνδεση και όχι για κάτι τόσο επιπόλαια. Αν είναι σε σας, θα τον βρείτε να σας παρακολουθεί με προσήλωση, και μπορείτε να παρατηρήσετε ότι δημιουργεί λόγους για να είναι γύρω σας.

Τοξότης

Ξέρετε ότι έχετε πιαστείστο μάτι του Τοξότη όταν αρχίζει να βγαίνει από το δρόμο του για να σας κάνει να γελάσετε. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που τείνει να φυσήξει όπου ο άνεμος τον παίρνει, μια μέρα θα μπορούσε να σας φέρει μια χούφτα λουλούδια, και η επόμενη, θα μπορούσε να ξεχάσει τελείως να σας καλέσει.

Αιγόκερως

Το σύμβολο της αίγας τείνει να εκφράζει άμεσα τον ρομαντικό ενδιαφέρον του. Το μέλλον του είναι γεμάτο με μεγάλα, σημαντικά πράγματα, έτσι μπορεί να φαίνεται λίγο έξαλλος ή δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί - ακόμα και όταν, σας φλερτάρει πλήρως με τις καλύτερες ελπίδες και τις προθέσεις. Το καλό πράγμα έχει μια γήινη, αισθησιακή πλευρά.

Υδροχόος

Όταν πρόκειται για την έλξη και την επιθυμία του Υδροχόου πραγματικά σας κρατάει την περιέργεια. Ένας Υδροχόος μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του σε σας προσκαλώντας σας σε μια έκθεση τέχνης ή ένα ράλι για τον τερματισμό της παγκόσμιας πείνας - δεν είναι ακριβώς τα πιο παραδοσιακά ρομαντικά ραντεβού . Στο μυαλό του, ξέρει ότι ενδιαφέρεται. Έτσι, απλά δεν βλέπει κανένα λόγο να πάει στα βαθειά δείχνοντάς σας τι αισθάνεται.

Ιχθύες

Το σημάδι του ψαριού δείχνει το ενδιαφέρον του μέσω της δημιουργικής έκφρασης και το διαισθητικό, καλλιεργώντας την προσοχή σας. Πρώτα απ 'όλα, αν είναι σε σας, αυτός θα περάσετε αρκετό χρόνο κάνοντας αισθαντική επαφή με τα μάτια. Μετά από όλα, για τους Ιχθείς , τα μάτια είναι τα παράθυρα στην ψυχή .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.