Αποτέλεσμα εικόνας για Σημάδια ότι είναι ο Σωστός!Έχεις έναν καινούριο έρωτα; Έχει μπει ένας άντρας στη ζωή σου και θέλεις να ξέρεις ότι είναι ο Σωστός; Ότι δεν θα σου φάει απλά τον χρόνο; Υπάρχουν κάποιες σίγουρες ενάρξεις σχέσεων, που να σου λένε ότι ο άντρας που έχεις και σε έχει γοητεύσει, μπορεί και να είναι πραγματικά αξιόλογος; Να έχει νόημα να το ψάξεις περισσότερο; Πάμε να δούμε κάποιες σοβαρές ενδείξεις, ότι είσαι με έναν άντρα που θα κάνετε πολλά χιλιόμετρα μαζί στον έρωτα, και ίσως είναι και το πραγματικό σου άλλο μισό, ο άνθρωπος της ζωής σου!

1 Είναι ο  καλύτερος στον έρωτα  που είχες ποτέ

Εννοούμε, πραγματικά είναι ο καλύτερος όχι ότι του λες, με την ελπίδα να γίνει! Αν εσύ, νιώθεις ότι ο σωματικός έρωτας, το σεξ, σε συναρπάζει με τρόπους που δεν τους περίμενες, είναι πολύ σοβαρή ένδειξη ότι κολλάτε πάρα πολύ και σε άλλους τομείς. Συμβαίνει βέβαια καμιά φορά, με έναν άντρα, να μην σε ενώνει τίποτε άλλο έξω από ένα ικανοποιητικό σεξ. αλλά το σεξ που ξέρεις, μόνον εσύ, ότι σου δημιουργεί θύελλα συναισθημάτων, και όχι απλώς σου προσφέρει ηδονή, είναι δείγμα μάλλον καρμικής σχέσης! Το σώμα είναι φορέας μεγάλων πληροφοριών και εντάσεων. Και για να νιώθεις έτσι τέλεια εσύ, το νιώθει με τον ίδιο τρόπο και ο σύντροφός σου. Άρα, είστε σε καλό δρόμο για να κάνετε μια καταπληκτική σχέση!
2 Δεν τον γνώρισες στο Facebook

Αυτό πια στις μέρες μας, έχει γίνει σοβαρό δείγμα για το πού θα πάει μια σχέση! Όχι ότι δεν μπορεί, μια τέτοια γνωριμία, που ξεκινάει από κοινωνική δικτύωση, να πάει καλά. Αλλά είναι γενικά κακή αρχή. Μπορεί να περάσετε καλά, αν γνωριστείτε έτσι, αλλά όχι ότι θα έχετε και σοβαρή σχέση, τουλάχιστον στατιστικά. Αλλά αν η γνωριμία σας έγινε στον…κανονικό κόσμο, και γενικά βλέπεις ότι δεν προτιμάει τις διαδικτυακές σχέσεις, είναι μάλλον σοβαρή περίπτωση ανθρώπου και αξίζει να ασχοληθείς μαζί του.
3 Δεν έψαχνε τον μεγάλο έρωτα όταν γνωριστήκατε

Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά αν έψαχνε τον μεγάλο έρωτα, μπορεί αυτό να θολώνει το κριτήριό του. Αλλά αν έχετε γνωριστεί αυθόρμητα, και έχει αρχικά προσπαθήσει να τηρήσει μια κάποια συναισθηματική απόσταση, αλλά δεν μπόρεσε, σημαίνει με βεβαιότητα ότι έχει αρχίσει να σε αγαπάει! Όπως και να το κάνουμε, κάποιος που θέλει σαν τρελός να ερωτευτεί, μπορεί και να πει ψέματα στον εαυτό του, μόνο και μόνο για να το ζήσει. Αλλά, αν του ήρθε ξαφνικό, και είναι έκπληκτος, είναι γιατί η αγάπη που νιώθει δεν είναι αυτοσκοπός, αφορά εσένα προσωπικά και όχι τον έρωτα γενικά.

4 Σου έχει δηλώσει ότι στις σχέσεις του υπήρξε μονογαμικός

Αν δεν ήταν μονογαμικός, όχι ότι δεν μπορεί να αλλάξει, μπορεί, ασφαλώς. Αλλά όπως και να το κάνουμε, αν έχεις πέσει και σε έναν άντρα που όταν λέει σχέση, εννοεί κατευθείαν με ένα άτομο και όχι με έναν σύλλογο, είναι μια καλύτερη, πιο υγιής και πιο όμορφη αρχή. Με μόνη επιφύλαξη, ότι πρέπει να το εννοεί και να το λέει αλήθεια, και όχι να είναι ένα κλισέ που σου πετάει, γιατί ξέρει ότι αυτό θέλεις να ακούσεις. Αν και αυτός που δεν είναι μονογαμικός, φαίνεται.

5 Είναι πολύ έξυπνος, του το αναγνωρίζεις και θέλεις να προσπαθήσεις οπωσδήποτε

Δεν φτάνει να ξέρεις τι θέλει ο σύντροφός σου, για να δεις αν η σχέση θα έχει μια καλή συνέχεια. Το θέμα είναι να είσαι και εσύ ενθουσιασμένη πραγματικά. Και από την άλλη, η σχέση πρέπει και να λειτουργεί σαν πρόκληση να γίνεις και εσύ καλύτερη. Ξέρεις λοιπόν ποιο είναι το σίγουρο δείγμα ότι είσαι ερωτευμένη, και μάλιστα με κάποιον που αξίζει τον κόπο; Όχι όταν τον ποθείς. Όταν τον θαυμάζεις! Όταν τον θεωρείς πολύ έξυπνο, όταν σε εκπλήσσει και θέλεις αυτή τη σχέση για να πας μπροστά, για να εξελιχθείτε μαζί. Αυτό είναι το πιο σίγουρο δείγμα μιας σπουδαίας σχέσης, που θα αντέξει στον χρόνο!

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.