Επτά πονηρά μυστικά

Είναι δύσκολο να ξέρεις αν είσαι καλός στο κρεβάτι ή όχι. Οι άνθρωποι, συνήθως, δεν παραπονιούνται για το σεξ ακόμα και αν ήταν κάτω του μετρίου. Βέβαια, θα σου πουν ότι ήταν τέλειο απλά δεν θα σε πάρουν ποτέ ξανά τηλέφωνο.

Ξεκίνα από το πρωί

Η διαδικασία της αποπλάνησης ξεκινάει από το πρωί. Δεν έχει σημασία αν είστε παντρεμένοι, βγαίνετε ραντεβού ή θέλατε να πέσετε στο κρεβάτι μαζί, το σημαντικό είναι να σκέφτεται εσάς.

Παίξτε με γραπτά μηνύματα

Μέσα από την κίνησή σας να στείλετε γραπτό μήνυμα θα τον κάνετε να σας σκέφτεται συνέχεια. Έτσι θα κρατήσετε αναμμένη μία φλόγα ανάμεσά σας.

Face-to-Face

Το φιλί είναι πολύ σημαντικό και αρκετά συχνά παραβλέπεται, κάτι που σε κάνει καλό εραστή.Ένα καλό φιλί μπορεί να διεγείρει, να αναφλεγεί και να προκαλέσει βαθιά λαχτάρα για μέρες.

Μείνετε μακριά από το τηλέφωνο

Το τηλέφωνο είναι αυτό το οποίο θα σας κάνει να απομακρυνθείτε αρκετά. Θα είναι σαν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας, γιατί θα αφοσιώνεστε εκεί και θα παραμελήσετε τον συντροφό σας.

Δείξε τον ενθουσιασμό σου

Ένας καλός εραστής φαίνεται από τον ενθουσιασμό του. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα, το σημαντικό είναι να δείξεις τον ενθουσιασμό σου όταν είσαι μαζί του.

Εκφράσου ελεύθερα

Ο καλός εραστής ξέρει να μοιράζεται αυτά που του αρέσουν με τον συντροφό του και πως θα τον κάνει να νιώθει ιδιαίτρος. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με το τι σας αρέσει, και να τολμήσετε να ζητήσετε αύτα που σας αρέσουν.

Ακούστε

Αν φτάσατε ή όχι ακόμα στο κρεβάτι ακούστε τον συντροφό σας. Θα πρέπει να δίνετε στο σύντροφό σας την πλήρη προσοχή σας και να τους απελευθερώσετε, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής τους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.