Άρης σε σύνοδο με Ουρανό και  αντίθεση με Δία

Ξαφνικά όλα μπορεί να αλλάξουν, ότι προγραμματίσαμε να ακυρωθεί και κάποια έκτακτα γεγονότα να συμβούν. Βέβαια περισσότερο οι όψεις αυτές του Άρη θα παίξουν ρόλο στο κοινωνικό επίπεδο και στην διεθνή πολιτική σκακιέρα και λιγότερο σε ένα προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά μας προς τον περίγυρό μας, αλλά και στις μετακινήσεις μας, στα αιχμηρά αντικείμενα και στα μηχανήματα αφού υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Αδιέξοδοι στόχοι

Με την ενέργεια που θα μας περικλείει από τις όψεις αυτές θα είμαστε πολύ απαιτητικοί και δυναμικοί, θα θέλουμε να εκφράσουμε ελεύθερα τις απόψεις μας και να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των ονείρων μας. Ωστόσο η βιασύνη μας, αλλά καιν η εμμονή στις απόψεις μας δεν θα μας αφήνει περιθώρια να το καταφέρουμε. Η δημιουργικότητά μας θα είναι αυξημένη αλλά δεν θα έχουμε μια ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων και δεν θα λειτουργούμε ισορροπιστικά. Τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα, αυτό θα είναι το σύνθημά μας και μάλλον θα μας δημιουργήσει προβλήματα .

Απρόοπτες εξελίξεις

Οι σχέσεις μας τόσο με άτομα του στενού μας κύκλου, όσο και με τους συνεργάτες μας θα δοκιμαστούν, αν δεν προσέξουμε και δεν τιθασεύσουμε τα συναισθήματά μας και τον εγωισμό μας. Η αναζήτηση της ελευθερίας θα πρέπει να γίνεται μέσα από την λογική και όχι με αυταρχισμό και ξεσπάσματα, τέτοιες συμπεριφορές άλλωστε θα δούμε να συμβαίνουν σε κοινωνικό επίπεδο και μάλιστα μέχρι και τις 3 Μαρτίου που θα έχουμε την αντίθεση του Δία με τον Ουρανό θα υπάρξουν βίαια γεγονότα και ανατροπές.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και την αντίθεση με τον Δία, επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου,  αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος, όμως θα μπορείτε να τα επιλύσετε οριστικά. Προσέξτε τις απαιτήσεις σας από τους άλλους και ελέγξτε την συμπεριφορά σας. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Οι Κριοί προσέξτε τις συνεργασίες σας. Οι Καρκίνοι αποφύγετε εντάσεις με μέλη της οικογενείας σας. Οι Ζυγοί  θα πρέπει να δείξετε κατανόηση στον σύντροφό σας. Οι Αιγόκεροι αποφύγετε μια οικονομική συμφωνία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.