Τα Ζώδια στην Αγάπη

Κριός

Είσαι αυθόρμητος, ενθουσιώδης και παθιασμένος εραστής, και ένα από τα δυνατά σας είναι η ικανότητά σας να ενθαρρύνετε το σύντροφό σας για να πάρετε μερικές βόλτες στην άγρια πλευρά. Από τον πειραματισμό με τη σεξουαλική σας ζωή για να βγουν από αυλακιές τρόπο ζωής, να σας φέρει μια ζωντάνια και ενθουσιασμό στη σχέση σας που ωφελεί το σύντροφό σας με πολλούς τρόπους.

Ταύρος

Ρομαντικός, πιστόςκαι ακλόνητος, είστε ένα πραγματικό ροκ στο σύντροφό σας τόσο στις καλές εποχές όσο και σε κακές. Ένα πολύ αισθησιακό σημάδι, έχετε μια υγιή στάση απέναντι στο σεξ και έχετε την ικανότητα να κάνει το σύντροφό σας να αισθάνεται σαν το πιο ελκυστικό πρόσωπο στον κόσμο. Ο εραστής σας ξέρει ότι μπορεί να σας εμπιστεύεται, και ότι πραγματικά έχει σημασία.

Δίδυμοι

Έχουν σημάδι τη διασκέδαση, και φέρουν τη ζωή, τη χαρά και το γέλιο σε κάθε σχέση. Παρά το γεγονός ότι κάνετε εξωφρενικό φλερτάρισμα,το κάνετε αυτό με γνήσια και ειλικρινή προσπάθειές για να κατανοήσετε και να φιλοξενήσετε το σύντροφό σας, και φημίζονται οι δεξιότητες επικοινωνίας που καθιστούν εύκολο για σας να επιλύσετε διαμάχες.

Καρκίνος

Ως Καρκίνος, θα γαλουχήσετε, την υποστήριξη και την προστασία των σύντροφό σας με όλες τις δυνάμεις σας. Είστε ένας πολύ τρυφερό σημάδι, και σας προσφέρει μια ζεστή και στοργική σχέση, με την υπόσχεση της ασφάλειας για όποιον κερδίζει την καρδιά σας. Μια ανάγλυφη επιγραφή, που πιστεύουν ακράδαντα ότι τα περισσότερα πράγματα μπορεί να επιλυθεί με μια αγκαλιά - και έχετε δίκιο.

Λέων

Οι Λέοντες στην αγάπη είναι ρομαντικοι, περήφανοι για τον σύντροφό τους και εξαιρετικά υποστηρικτικοί. Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας σας είναι ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο σε μια σχέση και να σας φέρει μια μεγαλύτερη προβολή της εικόνας σε σας και τη ζωή του εραστή σας. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση ότι μπορείτε να επιβιώστε από τα πάντα αν είστε μαζί.

Παρθένος

Ένας αφοσιωμένος εραστής, είστε μια ζεστή και ευαίσθητη εταίρο ο οποίος έχει πάντα τα συμφέροντά του εραστή στην καρδιά. Είστε έντονα πιστοί, και, ως ζώδιο της γης, πολύ αισθησιακό. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια εκτείνεται στις σχέσεις πάρα πολύ, και μπορείτε να είστε το μεγαλύτερο προτέρημα του συντρόφου σας, όπως εσείς και οι δύο σχεδιάζετε ένα μέλλον για τη ζωή σας.

Ζυγός

Απόλυτα ρομαντικό, θα κάνει τα πάντα για το σύντροφό του, και αυτό αγαπώντας την αφοσίωσή σας κάνει ένα από τα πιο υποστηρικτικούς συντρόφους. Η διατήρηση της σχέσης είναι σε καλό δρόμο με βοηθάει αν πλοηγηθείτε σε τυχόν ασταθής νερά με ευκολία, επειδή μπορείτε να βλέπετε πάντα τα πλεονεκτήματα που έχετε μαζί.

Σκορπιός

Βαθιά σεξουαλική, πάθος και έντονη, ένα από τα δυνατά σημεία σας είναι η ικανότητά σας για να δείτε μια σχέση μέσα από σκοτεινούς καιρούς και εξακολουθούν να βγαίνουν χαμογελώντας. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις για κάποιον που αγαπάς, ποτέ. Ο μαγνητισμός σας και η καθαρή δύναμη της προσωπικότητας διασφαλίζει ότι οι σχέσεις σας είναι αξέχαστες, για να πούμε το λιγότερο, και συνήθως μακράς διάρκειας ζωής.

Τοξότης

Ως ελευθερία αγάπης και κοινωνικό Τοξότη, που αντιμετωπίζουν την αγάπη σαν μια μεγάλη περιπέτεια . Ο συνεργάτης σας θα επωφεληθούν από την αισιοδοξία σας και να σας joiedevivre, και έστω και λίγο άστατη στάση απέναντι στο φλερτ μπορεί να είναι ένα θετικό πράγμα. Μόλις ο σύντροφός σας σας εμπιστεύεται, θα τους δείξετε ότι δεν χρειάζεται να σας πνίξει.

Αιγόκερως

Υπεύθυνος, διακριτικός και πιστός εταίρος, και την ωριμότητα σας σε μια σχέση είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία σας. Μπορείτε μην πανικοβάλλεστε πάνω στα ελαφρά θέματα, και δεν υπερ-αντιδρούν κατά τη διάρκεια διαφωνιών. Αντ 'αυτού, η διαμονή ηρεμία σας και την εμπιστοσύνη στη δική σας αγάπη, και αυτή του συντρόφου σας, για να κρατήσει τη σχέση σε καλό δρόμο.

Υδροχόος

Ως σύντροφος, θα τιμήσει και να σέβεται την ατομικότητα του εραστή σας, το οποίο είναι το κλειδί για την επιτυχία σας. Δεν περιμένουμε το σύντροφό σας να είναι σύμφωνος με τα ιδανικά σας, και εξίσου δεν θα είναι σύμφωνος με το δικό του. Το αποτέλεσμα είναι μια υγιής σχέση μεταξύ ίσων, που τυχαίνει να είναι βαθιά ερωτευμένοι. Είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Ιχθύες

Εξαιρετικά ρομαντικοί και εξαιρετικά ευγενικό και συμπαθητικό, τα προβλήματα του συντρόφου σας είναι τα προβλήματά σας, και αισθάνεστε πολύ βαθιά για λογαριασμό του ή της. Αυτή η καθαρή αγάπη δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα, και είναι αυτή η ανιδιοτέλεια, που είναι το μεγαλύτερο προτέρημά σας σε μια σχέση. Δίνετε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά, και λειτουργεί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.