Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Ένταση και πάθος, μια παράξενη αλλά όχι κακή Έκλειψη στον Λέοντα και πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στην σκακιέρα του ουράνιου θόλου είναι τα δώρα του Φεβρουαρίου που θα ζήσουμε. Θα είναι καλός για τον έρωτα, μιας και έχουμε και την γιορτή που λατρεύουμε (να μισούμε) – τον Άγιο Βαλεντίνο μπροστά μας; πάμε να δούμε τις σημαντικότερες όψεις, διελεύσεις και προκλήσεις του ουράνιου παιχνιδιού.

01.02.2017 h.03:31: Ερμής Τετράγωνο Ουρανός

Δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο ο μήνας θα λέγαμε. Το τετράγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό φρενάρει νέες επαγγελματικές ελπίδες και κορυφώνει την ανασφάλεια, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Ας προσέξουν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι τα έξοδα και τις επενδύσεις τους.

02.02.2017 h.15:15: Ερμής Τετράγωνο Δίας

Και συνεχίζεται η μάλλον δύσκολη επίδραση. Ο μεγαλόφρων Δίας από τον Ζυγό κοντράρεται με τον Ερμή από τον Αιγόκερω δίνοντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες . Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Τοξότες θα βρουν κάπως δύσκολο το να φέρουν σε λογαριασμό τα οικονομικά τους.

03.02.2017 h.15:51: Αφροδίτη Είσοδος Κριός

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον φλογισμένο Κριό και οι γυναίκες γίνονται δύσκολοι στόχοι. Είναι μια καλή επιρροή για να άρει φωτιά ο έρωτας αλλά και για να τολμήσουμε νέα πράγματα πέρα από τα συμβατικά σε όλους τους τομείς, ακόμα και στα επαγγελματικά μας. οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αποφασίζουν ότι ο έρωτας είναι το γιατρικό που μπορεί να τους βγάλει από χρόνια προβλήματα.

06.02.2017 ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον Ζυγό

Και μάλλον χαιρόμαστε για αυτό. Ο Δίας ανάδρομος μέχρι τις 9 Ιουνίου θα μας επιτρέψει να αξιολογήσουμε όλες μας τις σχέσεις και τις συνεργασίες και αυτό είναι καλό για να αποφύγουμε λάθη από παρορμητικές αποφάσεις . Το διάστημα όμως αυτό θα αντιμετωπίσουν μια κάποια μελαγχολία οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Τοξότες.

07.02.2017 h.09:35: Ερμής Είσοδος Υδροχόος
07.02.2017 h.22:59: Ερμής Τετράγωνο Δήμητρα

Ενώ η Δήμητρα περνάει στον Ταύρο, που είναι καλή θέση για αυτή, και ο Ερμής περνάει στον αέρινο Υδροχόο, μια δύσκολη όψη μεταξύ τους αμέσως μόλις πάρουν τις νέες τους θέσεις θα μας προβληματίσει. Ωστόσο δεν πρέπει να φοβηθούμε. Η Δήμητρα στον Ταύρο μπορεί να είναι αισθαντική και να βοηθάει τον έρωτα, είναι όμως και πολύ συντηρητική, με την κακή έννοια του όρου. Ο Ερμής της υπενθυμίζει ότι εκτός από τις ηδονές υπάρχει και το γενικό πλαίσιο, η κοινωνική κατάσταση που εκφράζει ο Υδροχόος. Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι και Υδροχόοι αισθάνονται ότι η προσωπική τους ζωή κατακερματίζεται από πολλές υποχρεώσεις, ενώ ίσως να νιώθουν να ασφυκτιούν θέλοντας ένα μεγαλύτερο όραμα .

09.02.2017 h.21:16: Ήλιος Εξάγωνο Ουρανός

Τα καλά νέα του Φεβρουαρίου λίγο πριν την Έκλειψη στον Λέοντα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό θα βοηθήσει πολύ το μυαλό μας να βγει έξω από τους συνηθισμένους τρόπους σκέψης. Γινόμαστε πιο τολμηροί και συνδεόμαστε με μεγάλα ιδανικά, νέα ξεκινήματα έχουν εύνοια αν περιέχουν κάποιο στοιχείο αλτρουισμού. Ευνοούνται οι Κριοί, οι Τοξότες, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι.

10.02.2017 h.21:18: Ερμής Εξάγωνο Αφροδίτη

Η φλογισμένη Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον άρχοντα της ανάλυσης Ερμή μας δίνει μια πολύ ερωτική όψη. Ευνοούνται οι κεραυνοβόλοι έρωτες, μιας και ο Υδροχόος που φιλοξενεί τον Ερμή είναι ένα ζώδιο ξαφνικών και απρόβλεπτων αποφάσεων και αλλαγής πορείας. Ευνοημένοι οι Ζυγοί, οι Ταύροι, οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Υδροχόοι.

11.02.2017 h.15:25: Ήλιος Τρίγωνο Δίας

Μεγαλειώδης όψη που την περιμένουμε πώς και τι. Το ότι είναι ανάδρομος ο Δίας όχι δεν μειώνει την θετική ενέργεια αυτής της όψης, αλλά της δίνει και αναδρομική ισχύ. Θεραπεύουμε πολλά από τα προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών, βλέποντας την μεγάλη εικόνα. Θα είμαστε πολύ πιο κοινωνικοί και όχι μόνον με τον ανάλαφρο τρόπο, αλλά έχοντας και διάθεση προσφοράς στους γύρω μας και σε όσους αγαπάμε. Ευνοούνται όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως οι Ζυγοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι και οι Τοξότες.

14.02.2017 h.05:57: Ήλιος Εξάγωνο Κρόνος

Επίσης εξαιρετικά θετική όψη με τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ήλιο στον Υδροχόο. Θα ακούσουμε θετικά νέα για αρχαιολογικές ανακαλύψεις, θα υπάρξει μια έντονη κινητικότητα σε διπλωματικό παγκόσμιο επίπεδο με καλό για τους πολλούς πρόσημο. Ευνοούνται επαγγελματικά με καλές προτάσεις οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες. οι Ταύροι, οι Σκορπιοί.

16.02.2017 h.18:14: Ερμής Εξάγωνο Άρης

Πολύ θετική όψη που μας βοηθάει να κατευνάσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Ο Άρης στον Κριό είναι κάπως οξύθυμος, νιώθει παντοδύναμος. Ο Ερμής έρχεται να του θυμίσει ότι το Εγώ μας ανθίζει καλύτερα όταν όλοι γύρω είναι πιο ευτυχισμένοι. Άνθρωποι από τα ζώδια του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου, του Αιγόκερου, του Λέοντα, του Τοξότη, των Διδύμων και της Παρθένου δέχονται προτάσεις για εργασία ή γενικά σχέσεις με το εξωτερικό.

18.02.2017 h.11:31: Ήλιος Είσοδος Ιχθείς

Οι καρμικοί Ιχθείς παίρνουν τον Ήλιο από τον Υδροχόο και η πραγματικότητά μας γίνεται πιο ρευστή, πιο δημιουργική ίσως, με μεγαλύτερη σύνδεση με τον εσωτερικό μας εαυτό, τις κρυφές μας δυνάμεις, το παρελθόν και την καλλιτεχνική έκφραση . Υποδέχονται τον Ήλιο με δόξα και αύξηση των αισιόδοξων προοπτικών τους οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και φυσικά οι ίδιοι οι Ιχθείς.

21.02.2017 h.04:01: Ερμής Εξάγωνο Ουρανός
21.02.2017 h.18:27: Ερμής Τρίγωνο Δίας

Εκπληκτικό κρεσέντο από τον Ερμή, με δύο πανέμορφες όψεις. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται ο Ερμής θα τριγωνίσει τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Το αποτέλεσμα είναι να πάρουμε ώριμες αποφάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, νέα ξεκινήματα, μετακομίσεις, αλλαγή στον εργασιακό τομέα, μαθαίνοντας από τα λάθη μας και μη επαναλαμβάνοντάς τα, σε ένα εκρηκτικό μείγμα αισιοδοξίας και πρωτοτυπίας. Ακραία ευνοημένοι οι Τοξότες, οι Ζυγοί, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι.

22.02.2017 h.09:02: Άρης Τετράγωνο Πλούτων

Δύσκολη όψη και για τη παγκόσμια συγκυρία και για τα οικονομικά μας, τομείς που είναι αλληλένδετοι. Θα ακούσουμε πολύ δυσάρεστες ειδήσεις για μαύρο χρήμα, ενώ θα έχουμε πολλαπλά σκάνδαλα, αλλά και εκρηκτική κατάσταση στην παγκόσμια σκηνή που θα μυρίζει πόλεμο. Προσεκτικοί ας είναι και στους θυμούς τους και στα οικονομικά τους οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Σκορπιοί.

23.02.2017 h.21:44: Ερμής Εξάγωνο Κρόνος

Πάρα πολύ θετική και εξισορροπητική όψη, που θα κατευνάσει τον ανερχόμενο παγκόσμιο θυμό. Καλές ειδήσεις σε επαγγελματικά θέματα όπως και σε διευθετήσεις πληγωμένων σχέσεων θα έχουν οι Αιγόκεροι, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Υδροχόοι.

25.02.2017 h.23:07: Ερμής Είσοδος Ιχθείς

Το μυαλό μας γίνεται τρομερά δημιουργικό, ενώ το όνειρο έρχεται στο προσκήνιο. Μας ενδιαφέρει η τέχνη, το παρελθόν, ο έρωτας, το απόκρυφο, οι επιστήμες που αγγίζουν την μεταφυσική . Ξαφνικές εμπνεύσεις και καλή διάθεση για φλερτ θα έχουν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

27.02.2017 h.00:19: Άρης Σύνοδος Ουρανός
27.02.2017 h.14:24: Άρης Αντίθεση Δίας

Παράξενη και δυνατή επιρροή από δύο αντικρουόμενες όψεις του Άρη. Ενώ η σύνοδός του με τον Ουρανό κανονικά θα ήταν θετική, η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Δία στον Ζυγό θα δυσκολέψει το πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα επικρατήσει μια τόσο ξαφνική επαναστατική διάθεση σε όλους τους τομείς, θα θέλουμε τόσο γρήγορα να κάνουμε βήματα μπροστά είτε στις σχέσεις μας είτε στα επαγγελματικά μας, που ο Δίας δεν θα θελήσει να μας το επιτρέψει για να μην φάμε τα μούτρα μας από την βιασύνη. Ας προσέξουν τις παρορμητικές τους αποφάσεις οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.