Αποτέλεσμα εικόνας για Ζευγάρια που Απογειώνονται!Ποιοι θα κάνουν το απόλυτο ερωτικό παιχνίδι; Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει με τρομερή ένταση τα ζευγάρια και δημιουργεί ανορθόδοξους έρωτες! Κάποια από τα ζευγάρια των ζωδίων, προορίζονται να ζήσουν πράγματα έξω από κάθε λογική! Θα σπάσουν το κοντέρ και θα δημιουργήσουν ένα ερωτικό σκηνικό που θα γράψει ιστορία. Πέρα από τους συνήθεις ταιριαστούς υπόπτους, υπάρχουν κάποιοι εκρηκτικοί συνδυασμοί, που ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν να πάθουν. Πάμε να δούμε τα περίεργα ζευγάρια, με τις μεγάλες ανατροπές που απογειώνονται ερωτικά!

Κριός Καλεί Δίδυμο!

Απίστευτο ζευγάρι και η σχέση τους έρχεται για να γίνει μεγαλειώδης! Ο κριός φλέγεται, ο Δίδυμος δροσίζεται, αλλά μεταξύ τους η φλόγα που θα ανάψει θα είναι το κάτι άλλο! Ο ορμητικός και σέξι Κριός, ετοιμάζεται να δείξει τη δύναμή του στον Δίδυμο και θέλει να τον υποτάξει. Μπα, δεν πρόκειται! Ο Δίδυμος θα κάνει πολύ παιχνίδι και θα στρέψει τους ανέμους του στην φωτιά του Κριού, προκαλώντας μεγάλες ζημιές! Τρελαίνονται μεταξύ τους και για πρώτη φορά τους αρέσει!

Ταύρος Καλεί Υδροχόο!

Καημένα ταυράκια! Το σκεφτήκατε καλά; Εσείς, τόσο καλά παιδιά, πέσατε στον έρωτα του Υδροχόου; Μπράβο, τέλεια θα περάσετε! Ο Υδροχόος περνάει μια φάση ολοκληρωτικής μεταστροφής. Θέλει να δει τη ζωή πολύ σοβαρά και τον έρωτα σοβαρότερα ακόμα. Ο ταύρος του προσφέρει ένα καινούριο πεδίο, που δεν το έχει εξερευνήσει, αυτό της αφοσίωσης. Και κάθεται, επιτέλους, καλά! Οι ταύροι βέβαια, θα πρέπει να εξασκηθούν στον σοφιστικέ και περίπλοκο έρωτα του Υδροχόου, αλλά είναι έτοιμοι!

Καρκίνος Καλεί Ιχθείς!

Αχ τι έχει να γίνει! Τα νερά θα πάρουν φωτιά, το έχουμε πει! Οι Ιχθείς και οι Καρκίνοι βρίσκονται ο ένας στο κατόπι του άλλου. Ο Καρκίνος έχει μαγευτεί από την υδάτινη δύναμη του Ιχθύ, αλλά και ο Ιχθύς, επιτέλους, βρίσκει στον Καρκίνο ένα ταίρι αξιώσεων! Θα ερωτευτούν παράφορα και θα ζεστάνει ο ένας την καρδιά του άλλου με στοργή, αλλά και πολύ και παθιασμένο σεξ! Η αγάπη τους θα κρατήσει, θα έχει διάρκεια και θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα δώρα αυτού του φθινοπώρου.

Λέων καλεί Παρθένο!

Ο φλογερός Λέων έχει μαγευτεί από τον δεσποτικό Παρθένο! Γη και Φωτιά, κάνουν ένα ζευγάρι που δεν υπάρχει! Μεγάλος έρωτας, μεγάλη ένταση. Ο Παρθένος προσπαθεί να κρατήσει τα χαρτιά του κρυφά. Δεν θέλει να εκτεθεί και να παραδεχτεί πόσο πολύ έχει πέσει στη γοητεία και τον έρωτα του Λέοντα. Αλλά δεν θα μπορέσει να κρατήσει χαρακτήρα! Ο Λέων έρχεται απαιτητικός και ζητάει να πάρει όλη την προσοχή, όλη την αγάπη και όλη την ερωτική τρέλα του Παρθένου!

Ζυγός Καλεί Αιγόκερω!

Μα, είναι δυνατόν; Τι δουλειά έχει ο Αιγόκερως με τον Ζυγό; Και όμως…ο Ζυγός, κουρασμένος από πολύχρονα παιχνίδια που δεν του έχουν βγει, αποζητά τη σταθερότητα, τη γλύκα και τη σοφία του Αιγόκερου. Και ο Αιγόκερως από την άλλη, βλέπει στον Ζυγό την απόλυτη αποπλάνηση που χρειάζεται. Είναι μια περίοδος που αυτά τα ασύμβατα σε κανονικές συνθήκες ζώδια, έχουν απόλυτη ανάγκη ο ένας τον άλλον.

Σκορπιός Καλεί Τοξότη!

Μα, μιλάμε, έχει πάθει κάτι ο Σκορπιός με τον Τοξότη! Τον θέλει πολύ, πάρα πολύ! Και ο Τοξότης, μαρκαρισμένος από το παιχνίδι του Σκορπιού, δεν μπορεί να αντισταθεί. Γεννιέται ένας έρωτας φλογισμένος και παράφορος, μια τρελή αδυναμία. Οι δυο τους κάνουν ένα ζευγάρι γεμάτο ένταση και πάθος, που πηγαίνει μακριά το θέμα του σεξ, κατ’ αρχάς. Και μετά, ερωτεύονται πραγματικά, με τρόπους που δεν τους έχει φανταστεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Ο Τοξότης ανανεώνει τον Σκορπιό, του σκορπίζει τις ομίχλες, και ο Σκορπιός προσθέτει σαγήνη και ένταση στον Τοξότη. Υπέροχα πράγματα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.