Ο Έρωτας Δεν Κρύβεται!

Ποια σημάδια θα σου δείξουν ότι ο άντρας που είναι κοντά σου, δίπλα σου, σε έχει ερωτευτεί; Πώς θα καταλάβεις με απλές παρατηρήσεις, ότι σε θέλει πολύ κάποιος; Με ποιον τρόπο θα μαντέψεις, αν του έχεις κάνει κατάληψη στο μυαλό και την καρδιά; Γιατί, βέβαια, είναι αλήθεια! Ο έρωτας δεν κρύβεται! Απλά, πρέπει να μάθεις να διαβάζεις τα σημάδια! Για να δούμε τα κυριότερα από τα σημάδια που προδίδουν ότι ένας άντρας σε θέλει και δεν ξέρει πώς να σου το πει.

Θα μοιάζει λίγο κουτό! Δεν είναι!

Ο έρωτας έχει την ιδιότητα, μέσω πολύπλοκων χημικών διεργασιών, να κάνει τον άνθρωπο, και ειδικά τον άντρα, να μοιάζει λίγο αφηρημένος, λίγο χαμένος, λίγο γλυκούτσικα χαζούλης! Ο ερωτευμένος σου, θα σε ρωτήσει πολλές φορές τι είπες, γιατί εσύ μιλάς και αυτός σε ονειρεύεται! Όταν είναι κοντά σου, αλλά και μακριά σου, θα είναι αφηρημένος. Αν δουλεύετε μαζί, θα παρατηρήσεις ότι δεν έχει πια την ίδια ικανότητα συγκέντρωσης. Έχει αποδειχτεί μέσω τομογράφου, ότι ο ερωτευμένος εγκέφαλος, είναι λίγο σαν τον μεθυσμένο, ή καλύτερα, σαν αυτόν που παίρνει ουσίες! Είναι σε τρελή διέγερση, και γι’ αυτό δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά! Λυπήσου το!

Δεν θα βλέπει μπροστά του!

Για παρατήρησε, μήπως τώρα τελευταία, ο άντρας που σου κινεί το ενδιαφέρον, σκοντάφτει, παραπατάει, του πέφτουν πράγματα, ή μοιάζει να μην έχει δει πράγματα που έχεις δει εσύ; Ο άντρας, ειδικά ο άντρας, όταν ερωτεύεται, όντως τυφλώνεται! Μικραίνει το οπτικό του πεδίο, και δεν μπορεί να δει κανέναν άλλον, εκτός από εσένα! Το κάνει η πανούργα φύση αυτό, για να σας κλειδώσει, και κυριολεκτικά να μην έχει μάτια για άλλη! Κόβοντας την ικανότητα να ξεχωρίζει άλλα πράγματα, δεν βλέπει και άλλες γυναίκες, ταυτόχρονα!

Η φωνή του θα αλλοιωθεί!

Άλλο τρελό σημάδι ότι είναι ερωτευμένος! Και ενώ θα θέλει να σου γίνει όσο πιο ποθητός είναι δυνατόν, και ενώ θα θέλει να είναι απέραντα αρσενικός, χωρίς να το θέλει, θα μιμείται την φωνή σου! είναι το πιο χαρακτηριστικό σημάδι και δεν θέλει και πολύ μεγάλη εξάσκηση για να το καταλάβεις. Θα δεις, ότι θα λέει πάντα την τελευταία σου λέξη, και μάλιστα, με τον τρόπο που την είπες εσύ! Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είναι ένας τρόπος να σε αγγίζει, μέσα από την μίμηση1 αφού – ακόμα – δεν σε έχει, γίνεται εσύ!

Θα γίνει παράτολμος! Πρόσεξέ τον!

Ο έρωτας κάνει τον άντρα να θέλει να φτάσει στον κίνδυνο, πολύ απλά, γιατί νομίζει ότι έτσι θα σου γίνει επιθυμητός. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με την εξελικτική βιολογία, οι άντρες που αντιμετωπίζουν κινδύνους, είναι κατάλληλοι για να προστατέψουν την γυναίκα, άρα και αυτή, τους προτιμάει! Χωρίς να το θέλει, θα κάνει πράγματα που δεν πρέπει, όπως το να τρέχει, για να σου αποδείξει ότι αξίζει την προσοχή σου και την αγάπη σου!

Θα είναι πάντα γύρω σου! Γιατί άραγε;

Αν παρατηρήσεις ότι ξαφνικά, ενώ κάποτε, πριν, είχατε άλλους τρόπους να συναντιέστε, για παράδειγμα μόνον στην παρέα, ή μόνο στη δουλειά, και τώρα τον βλέπεις μπροστά σου, έχεις να κάνεις με έναν άντρα απόλυτα ερωτευμένο! Σε έχει πάρει στο κατόπι, κανονικά, και μπορεί και να μην το έχει συνειδητοποιήσει κιόλας. Απλά, στην ανάγκη του να σε δει, έχει τσεκάρει μέσα του πού μπορεί να είναι πιο τυχερός, και όλο μπροστά σου είναι! Πρόκειται για το πιο σίγουρο σημάδι του έρωτα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.