Αποτέλεσμα εικόνας για nuestras miradas se cruzaronΠοιο είναι το ζευγάρι που ταιριάζει σε όλα; Κανένα, θα πείτε και θα έχετε δίκιο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορές και κάποια στιγμή μπορεί να χαθεί η μαγεία . Δεν είναι αλήθεια! Υπάρχει ένα δέσιμο, μια ένωση, που παράγει τον τέλειο έρωτα! Που είναι ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον απόλυτα και μπορούν να ζήσουν ερωτευμένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Την πρώτη φορά που συναντάει ο ένας τον άλλον, όλο το σύμπαν νιώθει ερωτευμένο! Ξέρετε ποια είναι αυτή η ένωση; Έχετε αγωνία; Ας την πάρει το ποτάμι λοιπόν…

Ταύρος με Ιχθύ, είναι ένας συνδυασμός όλο μέλι! Όταν γίνεται επιστημονική αστρολογική ανάλυση, τα στοιχεία τους βγαίνουν πολύ συμβατά, αλλά υπάρχει μια κάποια φαινομενική δυσκολία, γιατί ο Ιχθύς είναι πολύ ιδεαλιστής, ενώ ο Ταύρος είναι γήινος. Και όμως! Ακριβώς αυτό τους κάνει να πεθαίνει ο ένας για τον άλλον!

Ο σταθερός και γήινος Ταύρος βρίσκει στον Ιχθύ το όνειρο και την πολυτέλεια της ονειροπόλησης, που του λείπει. Και ο Ιχθύς βρίσκει στον ταύρο την σταθερότητα, που τόσο την έχει ανάγκη, αλλά δεν ξέρει πώς να την πετύχει. Είναι ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον, όχι με την έννοια του ότι είναι ίδιοι, αλλά με την έννοια του ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον απόλυτα.

Ένας Ταύρος είναι η καλύτερη περίπτωση για να σταματήσει ο Ιχθύς να κοιτάζει χωρίς σκοπό την ερωτική ζωή . Ειδικά ένας Ταύρος άντρας, κάνει τη γυναίκα Ιχθύ εντελώς ευτυχισμένη! Της προσφέρει και το πλαίσιο σταθερότητα που χρειάζεται, και τον βαθύ, πλούσιο και παθιασμένο έρωτα που έχει ανάγκη το σώμα της.

Αλλά και ο άντρας Ιχθύς με τη γυναίκα Ταύρο έχουνε εξαιρετική χημεία. Η Ταυρίνα ξέρει να διαχειρίζεται την πραγματικότητα, οπότε δεν έχει πρόβλημα να στηρίζει τον Ιχθύ να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Το πεδίο όμως που τους απογειώνει και τους κρατάει εκεί, στα ουράνια και στο παραμύθι, είναι ο έρωτας . Η ζωική ορμή του έντονα γήινου Ταύρου συναντά τη ρευστή σεξουαλικότητα του Ιχθύ και το πάθος που ζουν είναι από τα πιο μεγάλα που υπάρχουν στον πλανήτη! Πρόκειται για ένα παραμυθένιο ζευγάρι, πραγματικά, που μπορεί να έχει τον έρωτα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό! Και οι δύο λατρεύουν το σεξ, αλλά επειδή έχουν διαφορετικές ορμές, ο ένας βοηθάει τον άλλον να μην πλήξει ποτέ. Ο Ταύρος βασικά δεν βαριέται, ο Ιχθύς που έχει περίεργες και πολλές προσδοκίες, με τον Ταύρο βρίσκει τον άνθρωπο που του τις εκπληρώνει όλες! Μπορούν να γίνουν και σύντροφοι σε πολλά πράγματα. Ο Ταύρος με τον Ιχθύ συνεργάζονται τέλεια, γιατί είναι και οι δύο καλλιτέχνες . Πολύ συχνά, καλλιτεχνικά ζευγάρια με μεγάλη επιτυχία, ανήκουν σε αυτόν τον συνδυασμό.

Ο ονειρικός κόσμος του Ιχθύ προσφέρει στον Ταύρο ένα πεδίο που τον μαγεύει. Μπορεί καμιά φορά να μην καταλαβαίνει τις μελαγχολίες του Ιχθύ, έχει όμως τόση υπομονή και διάθεση να χτίζει τη σχέση κάθε μέρα, που τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Και τίποτα δεν μπορεί να τους στεναχωρήσει, γιατί μεταξύ τους είναι τόσο καλά, που όλη η ζωή ομορφαίνει!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.