Αφροδίτη στους Ιχθείς: καρμικοί έρωτες!

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 3 του Ιανουαρίου έως και τις 3 του Φλεβάρη η Αφροδίτη κολυμπάει ηδονικά στους απέραντα αισθαντικούς Ιχθείς. Ο έρωτας δονείται στους ρυθμούς του κάρμα, μιας και οι Ιχθείς είναι ένα από τα τρία καρμικά ζώδια . Στον αντίποδα των Ιχθύων είναι η Παρθένος, επίσης καρμικό ζώδιο, που αυτήν την εποχή και μέχρι τον Μάιο φιλοξενεί τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, που είναι ο κύριος καρμικός δείκτης. Ο έρωτας μπαίνει σε τροχιά ξεκαθαρισμάτων, με την διαίσθηση να παίζει απέραντα σημαντικό ρόλο.

Οι πολλαπλές μεταβολές

Στους Ιχθείς έχει συναχθεί μια εξαιρετική συναστρία . Ο μέγας άρχων των Ιχθύων είναι φυσικά εδώ, στο σπίτι του, αλλά επίσης και ο Άρης και τώρα η Αφροδίτη – ενώ στο καλωσόρισμα κάνει ένα πέρασμα και η Σελήνη για ένα διήμερο, μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία για το πόσο έντονη θα είναι συναισθηματικά η εποχή που θα ζήσουμε.

Η πολυαστρία αυτή φέρνει μεταβολές, μιας και οι Ιχθείς ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό. Βαθιές ανάγκες που εκπορεύονται από τα πιο μυστικά κομμάτια της ψυχής μας θα μας αναγκάσουν για έναν ολόκληρο μήνα να μην ανεχόμαστε την ρουτίνα, την καθημερινότητα και την τυπικότητα στις σχέσεις μας. θέλουμε να ζήσουμε πράγματα που θα μας ολοκληρώσουν σαν ανθρώπους, θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι η ζωή είναι κάτι πιο μεγάλο και πιο σύνθετο από το κυνήγι του επιούσιου. Και εργαλείο αυτών των μεταβολών θα είναι ο έρωτας, που θα τον κυνηγήσουμε και θα τον αφήσουμε να μας κυνηγήσει με πάθος .

Κύματα και προμηνύματα

Το βασικότερο χαρακτηριστικό των Ιχθύων, που το κομίζει η Αφροδίτη στην αγκαλιά μας, είναι η διαίσθηση. Όσο η Αφροδίτη θα είναι εδώ θα νιώθουμε ανοιχτοί σε κύματα και δονήσεις τόσο από το σύμπαν όσο και από τους άλλους γύρω μας. Δώστε σημασία στην αίσθηση που θα αποκομίζετε από τις κινήσεις και τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. δώστε σημασία και αξία στα όνειρα, θα σας δώσουν πάρα πολλές πληροφορίες και γενικότερα αλλά και ειδικά στο θέμα του έρωτα.

Κυρίως, αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει την δύναμή του, βασική αρχή για να υπάρχει κινητοποίηση στο ερωτικό πεδίο. Αν και οι Ιχθείς δεν είναι ένα ζώδιο με εξωτερική αυτοπεποίθηση, έχουν μια βαθιά εσωτερική γνώση του σκοπού της ζωής και της ερωτικής παλίρροιας που έχει στόχο να αναμορφώσει την ζωή μας. Δείτε τον εαυτό σας μέσα στην συνέχεια του χρόνου και τις σχέσεις σας σαν κομμάτια ενός παζλ, ή σαν πράξεις του μεγάλου θεατρικού έργου που είναι η ζωή σας. Και φροντίστε σε αυτό το έργο να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Κανένας δεν θα σας δώσει αυτόν τον πρώτο ρόλο αν δεν το κάνετε εσείς πρώτοι!

Η εύνοια της Αφροδίτης ανά ζώδιο

Σαν καρμικό και συλλογικό ζώδιο οι Ιχθείς διαχέουν την ενέργειά τους σε όλα τα ζώδια μέσω της Αφροδίτης. Έτσι για έναν μήνα οι Κριοί έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν τους και ξεκαθαρίζουν τις σχέσεις τους. Οι Ταύροι ξανοίγονται σε ανθρώπους από τον ευρύ τους κύκλο. Οι Δίδυμοι ακολουθούν το μονοπάτι της καριέρας και γοητεύονται από τους συνεργάτες τους. Οι Καρκίνοι έχουν ταξιδιάρικη και ερευνητική διάθεση και έλκονται από ανθρώπους με εξωτική καταγωγή. Οι Λέοντες δέχονται μια πύρινη λαίλαπα στην λίμπιντο και έχουν ανάγκη από πολύ μεγάλη αγάπη . Οι Παρθένοι βρίσκουν κυριολεκτικά τον έρωτα της ζωής τους. Οι Ζυγοί δίνουν έμφαση σε μόνιμες σχέσεις. Οι Σκορπιοί είναι πολύ κοινωνικοί και αποκτούν πολλούς θαυμαστές. Οι Τοξότες επικεντρώνονται σε σχέσεις που θα ομαλοποιήσουν την οικογενειακή τους ζωή. Οι Αιγόκεροι βγαίνουν από το καβούκι τους και φλερτάρουν με ανθρώπους που είναι και φίλοι τους. Οι Υδροχόοι θέλουν να αποκτήσουν μια μόνιμη ερωτική βάση. Οι Ιχθείς λάμπουν και μαγνητίζουν με την προσωπική τους γοητεία και επιτέλους είναι παντοδύναμοι στον έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.