Τετράγωνο Ερμή – Δία: προκλήσεις και εντάσεις

Στις 2 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία και θα πρέπει να προσέξουμε που κατευθύνουμε την ενέργειά μας, αφού μπορεί να βρεθούμε σε αντιπαράθεση ακόμη και με αγαπημένα μας πρόσωπα χωρίς να το καταλάβουμε. Τα πράγματα θα είναι ρευστά και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην βιαζόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις. Βέβαια αυτό το κλίμα της αβεβαιότητας και της σύγχυσης θα υπάρχει ακόμη και σε επίπεδο συλλογικό, αλλά και στην διεθνή πολιτική σκηνή.

Αναπάντητα ερωτήματα

Η όψη αυτή δημιουργεί δυσλειτουργίες σε πρακτικά, νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, θα ήταν καλό λοιπόν να αποφύγουμε να ασχοληθούμε μαζί τους, αφού υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούμε χειρότερα. Αλλά και στην περίπτωση που θα ζητήσουμε βοήθεια από έμπειρο και έμπιστο άτομο και πάλι υπάρχει η περίπτωση των παρεξηγήσεων. Έτσι χρειάζεται να είμαστε συγκρατημένοι, ακόμη και σε επαγγελματικά ζητήματα και νέες συνεργασίες, όπως φυσικά και στις οικονομικές συμφωνίες. Γενικά αν δεν ελέγξουμε τις λεπτομέρειες υπάρχει περίπτωση μεγάλης αποτυχίας.

Σε λεπτή κλωστή

Οι σχέσεις μας πιθανόν να δοκιμαστούν, τόσο οι φιλίες μας, όμως κυρίως οι αισθηματικές, αν δεν συγκρατήσουμε την κτητικότητα και τον εγωισμό μας. Πιθανόν να ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν το παρελθόν και να δημιουργήσουμε εντάσεις στην σχέση μας. Βέβαια οι νέες γνωριμίες θα είναι έντονα ερωτικές και πιθανόν κάποιοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο όμως δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αλλά και οι διεθνής πολιτική σκηνή θα επηρεαστεί από το τετράγωνο αυτό και κυρίως η διπλωματία, αφού δεν θα μπορεί να βρεθεί πλαίσιο συνεννόησης.

Επιρροές στα Ζώδια

Από το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή οι Κριοί, Οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και τις κινήσεις σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά . Αποφύγετε τις σπατάλες. Αισθηματικά μην ασχολείστε με θέματα του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Οι Κριοί θα είστε νευρικοί και θα έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Οι Καρκίνοι προσέξτε τις συνεργασίες σας. Οι Ζυγοί αποφύγετε νέα ξεκινήματα και προσέξτε τις υποχρεώσεις σας. Οι Αιγόκεροι αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες και ρίσκα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.