Ρομαντισμός Ζωδίων

Κριός

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας, επιτρέποντας τον εραστή σας να αναλάβει την ευθύνη, τόσο εντός όσο και έξω από το υπνοδωμάτιο. Ακολουθήστε τα συμφέροντα του συντρόφου σας, αντί να περιμένετε να ακολουθήσει τα δικά σας.

Ταύρος

Ανανεώστε ρομαντισμό σας με μια βόλτα στην άγρια πλευρά, μόνο περιστασιακά. Βρείτε λόγους για να λέτε ναι. Φροντίστε την υγεία σας για να αυξήσετε την ενέργειά σας, και δείξτε ότι είστε ενεργοί για διασκέδαση.

Δίδυμοι

Ανανεώστε ρομαντισμό σας δίνοντας στον εραστή σας την αμέριστη προσοχή σας. Περικόψτε τις κοινωνικές δεσμεύσεις, καθώς και τα χόμπι τα οποία δεν μοιράζεστε. Αυτό το έτος, να επενδύσετε χρόνο στη σχέση σας πρώτα απ 'όλα.

Καρκίνος

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας, εστιάζοντας στα θετικά. Κάντε μια προσπάθεια να χαμογελάσετε περισσότερο και να είστε πιο στοργικοί προς το άλλο σου μισό, ακόμα και όταν δεν αισθάνεστε πραγματικά σαν αυτό.

Λέων

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας βεβαιώνοντας ότι ο σύντροφός σας ξέρει ότι είστε περήφανος για αυτόν ή αυτήν. Επαινέστε τα επιτεύγματά του συντρόφου σας.

Παρθένος

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας με την ανάμνηση γιατί ερωτευτήκατε με αυτόντον ατελή άνθρωπο. Δεχτείτε ότι κανείς, ακόμη και εσείς, δεν είναι τέλειος, και ότι αγαπάτε αυτό το πρόσωπο με τα όλα του.

Ζυγός

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας δουλεύοντας για τη δική σας αυτοεκτίμηση. Η σχέση σας θα ανθίσει περαιτέρω αν μπορέσετε να σταθείτε στα δικά σας πόδια.

Σκορπιός

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας με το να βγείτε λίγο έξω - όχι μακριά από τη σχέση σας, αλλά για να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις φιλίες, επιτρέποντας στο σύντροφό σας χώρο για να αναπνεύσει.

Τοξότης

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας με την επιβράδυνση! Πάρτε το χρόνο για να απολαύσετε εκεί που είστε μαζί, χωρίς συνεχώς να καλείτε το σύντροφό σας για να φτάσετε στο επόμενο ορίζοντα, τον επόμενο προορισμό, την επόμενη πρόκληση.

Αιγόκερως

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας αγκαλιάζοντας τον αυθορμητισμό. Εγκαταλείψτε την καθημερινή ρουτίνα σας τώρα. Προσφέρετε κάποιες εκπλήξεις, και να αποφύγετε τα χρονοδιαγράμματα.

Υδροχόος

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας μιλώντας από την καρδιά . Πείτε τα πράγματα που έχετε και πάντα θέλατε να πείτε. Κάντε μια επίσημη δέσμευση, αν μπορείτε, αλλά αν πραγματικά δεν θέλετε βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης σας καταλαβαίνει το γιατί.

Ιχθύες

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας κάνοντας κάποια σχέδια . Η ζωή δεν μπορεί απλά να σας παρασύρει μαζί για πάντα. Συνεργαστείτε για να καταλήξετε σε κάποιους κοινούς στόχους.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.