Όψη χιαστί Δία – Χείρωνα: μεγάλες προσδοκίες

Τώρα έρχεται η ολοκλήρωση μέσα από τις πληγές και τον πόνο, αυτό θέλει να μας διδάξει η όψη αυτή με τον Δία από τον Ζυγό και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο προσαρμογής μας στα νέα δεδομένα και να κατανοήσουμε την πραγματικότητα, ώστε να ξεφύγουμε από τα εμπόδια της ζωής μας. Έχοντας λοιπόν μια καθαρή ματιά στα πράγματα τότε μπορούμε να αναδείξουμε τον εαυτό μας και τα προτερήματά μας. σε κοινωνικό επίπεδο θα πρέπει να ξεπεραστούν προβλήματα εμμονών όπως θρησκευτικές και πολιτιστικές μισαλλοδοξίες.

Μπροστά στο δίλλημα

Σε μία γενική θεώρηση η όψη αυτή της σχέσης των 150 μοιρών, είναι μάλλον παρεξηγημένη, αφού πιστεύεται ότι είναι αρνητική. Στην πραγματικότητα εξαρτάται από τους εμπλεκόμενους πλανήτες σε μεγάλο βαθμό, αν δηλαδή μεταξύ τους δεν έχουν την καλύτερη σχέση τότε τα πράγματα ασφαλώς και επιδεινώνονται, αλλά αυτό ισχύει ακόμη και σε μια σχέση τριγώνου ή εξαγώνου. Στην περίπτωση όμως αυτή μπορούμε να βρούμε και θετικά στοιχεία . Ο πνευματικός και ιερός Δίας έρχεται σε σχέση 150 μοιρών με τον θεραπευτή Χείρωνα, έτσι αν και θα υπάρξει μια κρίση σε θέματα θρησκευτικά κυρίως, μπορεί μέσα από αυτήν να βρεθεί λύση και να κοπάσουν οι εντάσεις.

Βούληση και ελευθερία

Κάθε τέτοια σχέση των πλανητών θίγει ζητήματα της προσωπικής αναζήτησης, αν και στην περίπτωση αυτή τα κοινωνικά θέματα προέχουν. Παρ’ όλα αυτά θα μπορούμε να βρούμε την σχέση που υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο με τα πράγματα και με τις ιδέες και νοοτροπίες ατόμων που βρίσκονται στον περίγυρό μας. Βέβαια θα εξελιχθούν τα γεγονότα με ταχύτητα και θα μας επηρεάσουν αρνητικά αν τα δεχθούμε επιπόλαια και δεν σταθούμε να τα εξετάσουμε. Θα πρέπει ό, τι καινούριο συμβεί να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και τότε θα δικαιωθούμε.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την όψη χιαστί μεταξύ του Δία και του Χείρωνα επηρεάζονται περισσότερο, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλάνητες στα ζώδια αυτά. Δείξτε προσοχή στις συνεργασίες σας και τα νέα ξεκινήματα, αποφύγετε τις σημαντικές και δεσμευτικές συμφωνίες. Οι Δίδυμοι φροντίστε τις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα . Οι Ζυγοί δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση στον σύντροφό σας. Οι Υδροχόοι ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας απέναντι σε πρόσωπα. Οι Ιχθείς προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.