Ερμής στον Υδροχόο

Ο Ερμής εισέρχεται στις 7 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι από τις πλέον καλές περιόδους για τους στόχους μας, αφού ο πλανήτης βρίσκεται στο σπίτι του και μπορεί να αποστείλει όλη την θετική του ενέργεια . Έτσι η αισιοδοξία σε προσωπικό επίπεδο και η αυτοπεποίθηση θα είναι πολύ αυξημένες. Βέβαια θα έχουμε νέες ιδέες και θα είμαστε πολύ επικοινωνιακοί, με αυξημένη την κοινωνικότητά μας και με μια απλή και ανθρώπινη συμπεριφορά . Οι ευκαιρίες λοιπόν θα είναι μπροστά μας.

Νοητική διαύγεια

Είναι μια στιγμή βεβαιότητας για ό, τι επιδιώκουμε με αναπτυγμένη διαίσθηση και πρωτοπόρα σκέψη. Άλλωστε ο Ερμής είναι ο Κυβερνήτης των Διδύμων και θα μας κάνει όλες τις επιθυμίες μας πραγματικότητα, βέβαια αυτό που θα πρέπει να αποφύγουμε είναι να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα όπου τελικά δεν θα καταφέρουμε τίποτε. Πρέπει λοιπόν να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας και η επιτυχία θα είναι σίγουρη. Ας μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε μια γενική εικόνα των πραγμάτων και θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε πρόβλεψη των εξελίξεων. Δεν λειτουργούμε επιπόλαια και σκεφτόμαστε σφαιρικά και διαλεκτικά.

Αμφισβήτηση και πρόοδος

Η στάση μας απέναντι στα πράγματα είναι κριτική και δεν αποδεχόμαστε την κάθε κατάσταση αβασάνιστα. Αναζητούμε λύσεις που θα προχωρήσουν την κοινωνία και τον εαυτό μας και δρούμε προς αυτήν την κατεύθυνση, έτσι οι φιλοδοξίες μας δεν αποτελούν ένα στενό προσωπικό ζήτημα, αλλά κυριαρχεί η κοινωνική συνείδηση. Οι σχέσεις μας με τους άλλους είναι σαφείς και καθαρές, δεν επιδιώκουμε τις εντάσεις, παρ’ όλο που είμαστε ορμητικοί και δυναμικοί. Η επινοητικότητά μας και η απλότητά μας θα μας κάνει γοητευτικούς συνομιλητές και θα κάνουμε νέες γνωριμίες και φιλίες. Βέβαια είναι ευκαιρία να επιλύσουμε τα όποια προβλήματά μας και να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατάσταση, αλλά και να προχωρήσουμε την καριέρα μας.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την διέλευση του Ερμή στον Υδροχόο, ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε δυνατότητες να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια . Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και θα έχετε ευκαιρίες για νέες ερωτικές περιπέτειες. Οι Κριοί θα μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες . Οι Δίδυμοι θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι Ζυγοί θα είστε επικοινωνιακοί και θα διαμορφώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Οι Τοξότες θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα είναι αποδεκτές οι απόψεις σας. Οι Υδροχόοι, θα μπορείτε να βελτιώσετε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.