Αποτέλεσμα εικόνας για Ποια Γυναίκα κερδίζει στον Έρωτα;Ποια είναι η γυναίκα που πάντα κερδίζει στον έρωτα;  Πως μπορείς να έχεις πάντα όποιον θελήσεις και να μην σου αντιστέκεται κανένας; Χρειάζεται ομορφιά;  Όχι!  Χρειάζεται ερωτική εμπειρία;  Όχι!  Χρειάζεται απλά διάθεση για ζωή και τόλμη!  Η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς! και  ο έρωτας αγαπάει τις τολμηρές!  Ο έρωτας το μόνο που χρειάζεται για να γίνει κτήμα σου, είναι  να το πάρεις απόφαση! Το ξέρεις βέβαια, ότι εσύ είσαι που διαλέγεις το ταίρι σου!  Αυτό είναι Νόμος στον έρωτα, αρκεί να ξέρεις να παίξεις το όμορφο, περίπλοκο, εντελώς γυναικείο παιχνίδι του έρωτα! Γίνε η γυναίκα που κερδίζει πάντα αυτόν που αγαπάει!  Πάμε να δούμε πως.

Πες την αλήθεια στον εαυτό σου!

Αν είσαι ερωτευμένη, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις αυτόν που αγαπάς, είναι να μην χάσεις χρόνο πολεμώντας τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό που νιώθεις. Αυτό, το να πεις ψέματα στον εαυτό σου, θα σε κάνει να  γίνεσαι ι όλο και πιο αδύναμη.  Αν από την αρχή παραδεχτείς ότι ναι, είσαι ερωτευμένη και δεν ωφελεί να το κρύβεις, δεν θέλεις τίποτε άλλο εκτός από τον άντρα που έχει κυριεύσει την ψυχή σου, τότε θα παίρνεις  δύναμη από την ίδια σου την αγάπη!  Γιατί ο έρωτας χαρίζει μεγάλη διανοητική δύναμη!

Κατάστρωσε με ακρίβεια το σχέδιό σου!

Ο έρωτας είναι πόλεμος, είναι μάχη, είναι κατάκτηση . Είναι η γυναικεία εκδοχή, στην πραγματικότητα, της απόλυτης παράδοσης! Πρέπει να έχεις την αποφασιστικότητα στρατηγού και την πονηριά ιχνηλάτη. Πρέπει να ελέγξεις όλο το πεδίο, να μάθεις τις αδυναμίες του γλυκού «εχθρού», του άντρα που αγαπάς, και να ετοιμαστείς για ολική επίθεση στις αισθήσεις του! Οι άντρες έχουν τη φήμη του κυνηγού, αλλά οι γυναίκες έχουν τη χάρη. Αν αποφασίσεις εσύ να κάνεις την κίνηση σου, αυτό και μόνο σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αγκαλιά της αγάπης σου!

Δώσε προτεραιότητα στον έρωτα!

Όπως κάθε μεγάλο Σχέδιο, έτσι και ο έρωτας θέλει απόλυτη προσήλωση.  Μέχρι να καταφέρεις να έχεις τον άνθρωπο που θέλεις στην αγκαλιά σου, δεν πρέπει στην ουσία να σπαταλάς δυνάμεις σε τίποτε άλλο.  Εννοείται ότι θα συνεχίσεις τη ζωή σου κανονικά.  Αλλά όμως όλη σου η δυναμική πρέπει να πηγαίνει στο πως θα έχεις το αποτέλεσμα που αξίζεις.  Να μην κάνεις τίποτε άλλο που μας αποσπά την προσοχή.  Μην ασχολείσαι για παράδειγμα με τα ερωτικά των άλλων, μην χάνεις ενέργεια από δω και από εκεί!

Ανανέωσε τελείως τον εαυτό σου!

Αυτό δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο που θέλεις. Έχει να κάνει με τον εαυτό σου!  Ετοιμάζεσαι για μια καινούργια φάση της ζωής σου.  Αν αυτός ο έρωτας έρθει, που θα έρθει αν το θέλεις εσύ, θα  σε αλλάξει ολοκληρωτικά. Ακόμα και για μια έξοδο, που δεν έχει μεγάλη σημασία για τη ζωή σου, βάζεις τα καλά σου.  Ακόμα και για να έρθει μια φίλη σου στο σπίτι, θέλεις να είσαι  κάπως καλά ντυμένη.  Τον ερωτά σου θα τον υποδεχθεί πρόχειρα; Δεν είναι ενεργειακά σωστό.  Με το να δεις εσύ τον εαυτό σου πιο όμορφο, και λαμπερό, δίνεις την ευκαιρία και στον άλλον να σε δει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.  Δηλαδή σαν μια θεά του έρωτα!  Ένας άντρας, μπορεί να αντισταθεί; Πώς θα αντισταθεί σε μια γυναίκα που είναι εντελώς αλλαγμένη, από τη δύναμη του έρωτα;  
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.