Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 16:58 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Έκλειψη του Ήλιου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς. Αυτή η διείσδυση στον βαθύτερό μας εαυτό θα έχει στόχο την προσωπική μας αναγέννηση και την νέα ματιά που θα αποκτήσουμε μέσα από τον πλούτο των εμπειριών μας. Η αυξημένη μας διαίσθηση και διορατικότητα θα μας υποστηρίξουν στην πορεία των επιλογών μας και θα δούμε με αισιοδοξία το ταξίδι μας στο προσωπικό μας μονοπάτι . Έτσι θα μπορούμε να αισθανόμαστε την βεβαιότητα ότι τα όνειρά μας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Η χάρη της αυτογνωσίας

Η Έκλειψη αυτή του Ηλίου θα συνοδεύετε και με την Νέα Σελήνη η οποία θα βρίσκεται Κενή Πορείας από τις 25 Φεβρουαρίου στις 20:11μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου στις 02:24 όπου εισέρχεται επίσης στους Ιχθείς  και δημιουργείται μια μεγάλη σύνοδος μεταξύ του Ήλιου, της Σελήνης, του Ερμή και του Ποσειδώνα. Μπορούμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να ξεφύγουμε από τα ψευδοπροβλήματα που καταρρακώνουν την ζωή μας και τις ελπίδες μας. Ανανεωμένοι και με διάθεση να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας θα μπορούμε να είμαστε συνεπείς σε ένα σημαντικό νέο τρόπο έκφρασης και δημιουργίας.

Σε στάση ευχών

Η 8η μοίρα στους Ιχθείς είναι η Μοίρα του Προσκυνήματος η οποία σημαίνει την αλλαγή πορείας και το ξεκίνημα μια επιτυχημένης περιπέτειας. Είναι η ώρα που θα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τις δυνάμεις μας και τις δεξιότητές μας, αλλά και τις επιθυμίες μας. Θα μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια προσωπικά προβλήματα και να αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση την πραγματικότητα και τον κόσμο μας. Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν την ουσία μας και το βάθος των πραγμάτων θα έχουμε την ευκαιρία να αναμορφώσουμε και τις σχέσεις μας, τόσο με τον υλικό κόσμο, όσο και με τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την Δακτυλιοειδή Έκλειψη Ήλιου στους Ιχθείς ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς, όπως επίσης οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί ιδιαίτερα, του πρώτου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 8η μοίρα στα ζώδια αυτά. Μπορείτε λοιπόν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την μελλοντική σας πορεία και να αναπτύξετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η επιτυχία θα είναι στο χέρι σας. Οι Δίδυμοι θα έχετε προοπτικές στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι Παρθένοι θα ισορροπήσετε τις συνεργασίες σας και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Οι Τοξότες θα ομαλοποιήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι Ιχθείς θα έχετε δυνατότητες προώθησης των ονείρων σας, προσέξτε τις αισθηματικές σας σχέσεις. Οι Καρκίνοι αν προσέξετε τις κινήσεις σας θα έχετε απρόσμενη επιτυχία με τα σχέδιά σας. Οι Σκορπιοί θα ανανεώσετε τις αισθηματικές σας σχέσεις.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.