Αποτέλεσμα εικόνας για 5 σημάδια ότι δεν χωρίσατε!

Ένας χωρισμός είναι αναγκαστικά και το τέλος μιας σχέσης; Μήπως υπάρχουν τρόποι να έρθει πίσω ο  άνθρωπος που χάσαμε; Πολλές φορές ένα τέλος είναι οριστικό και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο. Έχει έρθει ρήξη και πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Μήπως όμως ένας χωρισμός δεν είναι παρά το σκαλοπάτι για να βαθύνει μια σχέση; Πολλές φορές, μια δοκιμή να δουν οι δύο σύντροφοι τι χάνουν, γίνεται η ευκαιρία για έναν έρωτα ακόμα μεγαλύτερο. Είναι οι περιπτώσεις εκείνες που ο χωρισμός παίζει τον ρόλο της πρόβας για την…δυστυχία που μας περιμένει, αν δεν ζούμε με τον άνθρωπο που αγαπάμε. Πολλά ζευγάρια, μετά από έναν τέτοιο χωρισμό, όχι μόνον τα ξαναβρήκαν, αλλά παντρεύτηκαν κιόλας. Υπάρχουν σημάδια που να δείχνουν ότι ο χωρισμός που έγινε, δεν είναι οριστικός; Βέβαια και υπάρχουν. Ας δούμε τα 5 πιο βασικά. Πρέπει βέβαια να έχεις ανοικτές τις κεραίες σου, για να λαμβάνεις τα σήματα και να τα αποκωδικοποιείς σωστά.

Σημάδι Πρώτο – Ο Ίδιος ο Χωρισμός

Αν ο χωρισμός σας έχει γίνει σε καλό κλίμα, χωρίς βαριά λόγια, απλά γιατί είχατε μια κακή στιγμή, ή γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για να τα ξαναβρείτε! Αν δυο άνθρωποι δεν έχουν μαλώσει, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χάσμα . Ίσως ο χωρισμός να είναι απλά ένας τρόπος να οριστικοποιηθούν κάποιες αλλαγές. Όπως όταν θες να βάψεις ένα σπίτι, και βγάζεις πρώτα τα έπιπλα έξω…Δεν έχει όμως γκρεμιστεί το σπίτι, ούτε άρα η σχέση σας. Ένα γλυκό και ειλικρινές τηλέφωνο, μια πρόσκληση να τα πείτε και να τα βρείτε, μάλλον θα καταλήξει σε ένα παθιασμένο βράδυ και μια ακόμα καλύτερη σχέση!

Σημάδι Δεύτερο – Τον Βλέπεις Συνέχεια Μπροστά Σου

Καλά, δεν είναι τυχαίο…Αν έχετε χωρίσει, ακόμα και άσχημα, με καβγά, και τον βλέπεις συνέχεια, όπου και να πηγαίνεις, σημαίνει ότι το επιδιώκει. Ίσως ο εγωισμός του να μην τον αφήνει να στο πει, αλλά αν το θέλεις κι εσύ, εύκολα μπορεί να γίνει μια προσέγγιση . Αποκλείεται να μην θέλει, αλλιώς δεν θα φρόντιζε να είναι όπου είσαι…Ίσως να χρειάζεται λίγη διπλωματία για να τα βρείτε, ίσως να μην είναι σωστό να κάνεις την πρώτη κίνηση, αλλά όπου να ναι θα την κάνει αυτός. Λίγο σπρώξιμο θέλει, αυτό είναι όλο…

Σημάδι Τρίτο – Έχει Πάει Να Μείνει Σε Φίλο Του

Αν έχετε χωρίσει από συμβίωση και ο καλός σου έχει πάει να μείνει σε φίλο του, που τον ξέρεις κι εσύ, αφήνει ολάνοιχτη την πόρτα της επανασύνδεσης! Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσεις τα ίχνη του και δεν θέλει να δώσει την εντύπωση ούτε ότι είναι ελεύθερος, ούτε ότι γυρνάει από δω κι από κει, ούτε – πολύ περισσότερο, ότι έχει κάνει νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει, αν θέλεις να είσαστε πάλι μαζί, να δώσεις λίγο καιρό στον χωρισμό σας, να κατακάτσει η όποια στεναχώρια και παρεξήγηση, και μετά μπορείτε να κάνετε μια ωραία προσέγγιση, που θα σας λύσει όλα σας τα προβλήματα και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Σημάδι Τέταρτο – Σου Τηλεφωνεί Συνέχεια Να Πάρεις Τα Πράγματά σου

Εντάξει, είναι εγωιστής…εντάξει, μπορεί και να έχει πληγωθεί πολύ. Αλλά όταν σε παίρνει συνέχεια στο τηλέφωνο ή σου στέλνει μηνύματα να πάρεις τα πραγματάκια σου από το σπίτι του, άλλο είναι αυτό που θέλει! Θέλει να σε δει επειγόντως! Η κλασική αφορμή για να βρεθείτε, είναι να πάρεις τα πράγματά σου, ή να πάριε αυτός τα δικά του, ανάλογα ποιος έχει μετακομίσει σε ποιον. Αυτή η εμμονή με παλιά πουκάμισα,  και βιβλία, δεν έχει καμία άλλη σημασία, εκτός από το ότι η σχέση δεν έχει λήξει. Πρόκειται για ένα εγωιστικό τρόπο να σου πει ότι σε θέλει. Συνήθως οι άντρες δεν δίνουν σημασία στα ρούχα ή στα βιβλία. Για να επιμένει ότι τον ενοχλούν τα δικά σου πράγματα στο σπίτι του, ή ότι θέλει επειγόντως το φούτερ του που έμεινε στο δικό σου σπίτι, να ξέρεις ότι μόλις βρεθείτε σε κλειστό χώρο, μόνοι σας, να ξεδιαλέγετε πράγματα, θα βρεθείτε και στα πατώματα αγκαλιά! Νόμος!

Σημάδι Πέμπτο – Σου Τηλεφωνεί για Δήθεν Πρακτικά Θέματα

Αυτό είναι πολύ κλασικό μοτίβο μιας σχέσης που δεν έχει τελειώσει. Ενώ έχετε χωρίσει, ο πρώην καλός σου σε παίρνει έως και 5 φορές την ημέρα, να σου πει διάφορα πρακτικά πράγματα, ακόμα και να ρωτήσει τη γνώμη σου. Προσπαθεί να παραστήσει τον πολιτισμένο, που μπορεί να χώρισε, αλλά κρατάει μια χαλαρή σχέση με έναν άνθρωπο – εσένα – που τον ξέρει καλά. Είναι απλά και μόνο η αφορμή να σου πει ότι σε χρειάζεται! Οι άντρες όντως χάνουν τον μπούσουλα όταν χωρίζουν, γιατί έχουν το συνήθειο να ακουμπάνε πολλά από τα πρακτικά θέματα στη σχέση τους. Είναι σίγουρο όμως, πως αν δεν ήθελε να τα ξαναβρείτε, δεν θα παρίστανε τόσο πολύ τον άχρηστο και τον ανήμπορο. Σε θέλει! Σε θέλει πολύ!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.