5 συνήθειες των απίστευτα ελκυστικών ανθρώπων, που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική τους εμφάνιση!

Η θεωρία του «ελκυστικού» διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν υπάρχουν «στάνταρ», όσο κι αν η κοινωνία εκβιάζει την προώθηση κάποιων μοτίβων.
Η διαφορετικότητά μας και οι προτιμήσεις μας, οφείλονται στην ποικιλία των χαρακτήρων, τη διαφορετική οπτική και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους αντιλαμβανόμαστε τα οπτικά μας ερεθίσματα. Στην ουσία, η εικόνα είναι ίδια, ο τρόπος αντίληψης και επεξεργασίας του εγκεφάλου διαφέρει.

Με αφορμή λοιπόν την πολύπλευρη ομορφιά και ένα κείμενο που διάβασα πρόσφατα στο facebook, αποφάσισα να καταγράψω κάποιες ενδιαφέρουσες θεωρίες που γράφτηκαν και αφορούν την ελκυστικότητα πέρα από την εικόνα.

Υπάρχουν λοιπόν, σύμφωνα με το Higher Perspective, πέντε συνήθειες ζωής, που κάνουν τους ανθρώπους ακαταμάχητους, εκπέμποντας θετική ενέργεια στους συνομιλητές τους:

#1 Έχουν αίσθηση του χιούμορ

Ποιος ή ποια δεν θα ήθελε ανθρώπους με αίσθηση του χιούμορ στη ζωή του/της; Όταν είσαι ευχάριστος άνθρωπος στην παρέα, διαδίδεις θετικότητα με το γέλιο στους συνομιλητές σου. Οι άνθρωποι με χιούμορ είναι πολύτιμοι. Έρευνες δείχνουν πως το χιούμορ είναι μια ένδειξη ανώτερου IQ.

#2 Είναι παθιασμένοι με τη ζωή

Οι άνθρωποι με στόχους και πάθος για την κάθε στιγμή, αποτελούν αδιαμφισβήτητα κίνητρο για τους υπόλοιπους. Σε μαθαίνουν πολλά και κάνουν σαφέστερο το νόημα της ζωής.

#3 Παίρνουν σωστές αποφάσεις

Τα άτομα που είναι σε θέση να παίρνουν σωστές αποφάσεις, δείχνουν πως είναι σίγουρα για το που βαδίζουν. Στην ουσία, έχουν κατεύθυνση και αυτό τα καθιστά υπεύθυνα και έμπιστα.

#4 Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους

Σαφώς και ένα άτομο ευαισθητοποιημένο, με τρόπους και ανθρώπινη συμπεριφορά, μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Στην εποχή που ζούμε, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων έχει καταντήσει ατομικιστές και αγενείς. Αυτός/ή που σε αντιμετωπίζει με ευγένεια, σέβεται πρώτα εσένα και έπειτα τον εαυτό του.

#5 Είναι ανοιχτόμυαλοι

Κάποιος είπε πως τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά. Νομίζω πως δεν θα μπορούσε να το θέσει πιο εύστοχα. Οι πεπαλαιωμένες αντιλήψεις, η άγνοια, η αλαζονεία , η εγωπάθεια και άλλα, χαρακτηρίζουν ένα κλειστό μυαλό. Αντίθετα, κάποιος που είναι άνετος να εκτεθεί σε νέες απόψεις, έχει σεβασμό σε καθετί διαφορετικό και ξέρει να συνδιαλέγεται, αποτελεί «κελεπούρι» για τις ζωές των άλλων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.