Άστρα 28/2: Είσαι ερωτευμένη και δεν θες να το κρύψεις!

Κριέ, δεν πρέπει να παίρνεις και τόσο στα σοβαρά τα λόγια των γύρω σου μιας που τώρα τελευταία οι άνθρωποι δεν χρωστάνε καλή κουβέντα για κανέναν. Κάνε αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη και άσε τους άλλους να πρασινίσουν από τη ζήλια τους.
Ταύρε, η ερωτική σου ζωή έχει αρχίσει να ανεβαίνει level και ειλικρινά στο λέω, με κάνεις πολύ υπερήφανη. Μπορεί να είσαι ακόμα κάπως διστακτική αλλά έχεις απαιτήσεις πλέον από τον σύντροφό σου και είσαι έτοιμη να διεκδικήσεις αυτό που θες. Με εκπλήσεις!

Δίδυμε, οι αποφάσεις που έχεις πάρει για τη ζωή σου είναι τελεσίδικες και δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε μία στο εκατομμύριο. Είσαι απόλυτη σε κάποια θέματα και αυτό δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική, πάντα βοηθάει!

Καρκίνε, ο έρωτας και ο βήχας, αγαπητή μου, δεν κρύβονται και σε σένα το πρώτο τουλάχιστον είναι προφανές. Στην τελική, είσαι ερωτευμένη και δεν θες να το κρύψεις. Ενοχλείς κανέναν; Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και δεν θα το μετανιώσεις.

Λέοντα, πρέπει να κοιτάξεις και εσύ μια φορά το συμφέρον σου και να σταματήσεις να νοιάζεσαι μόνο για τους άλλους. Στην προσπάθειά σου να βοηθήσεις τους φίλους σου έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή. Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση;

Παρθένε, νομίζω πως οι εχθροί σου έχουν μυριστεί το φόβο σου και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτή σου την αδυναμία εναντίον σου. Σταμάτα να τους δίνεις τροφή για να σε κατατροπώσουν και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου. Μια απόφαση είναι!

Ζυγέ, τελειώνει ο μήνας και εσένα σου έρχονται πολύ ευχάριστα νέα. Πολλά λεφτά σε πλησιάζουν και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα αρπάξεις. Θα κλείσεις μια συμφωνία που αν φερθείς έξυπνα θα αλλάξει η ζωή σου. Τι περιμένεις;

Σκορπιέ, υπάρχει ένα καινούριο άτομο που μόλις έχει μπει στη ζωή σου και δεν δείχνει να έχει και τις καλύτερες προσθέσεις. Μπορεί να σου φαίνεται χαμογελαστό και ευδιάθετο αλλά δεν είναι η ώρα να το εμπιστευτείς. Μάθε τις προθέσεις του τώρα που είναι νωρίς.

Τοξότη, περνάς μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της ζωής σου και θα χρειαστείς βοήθεια από έμπιστους φίλους για να την ξεπεράσεις. Μην βασιστείς σε κουβέντες και λόγια παρηγοριάς. Ζήτα πράξεις και τότε να είσαι σίγουρη πως θα πάνε όλα τέλεια.

Αιγόκερε, όσο σκληρή και αν φαίνεσαι μόλις είσαι με τα πρόσωπα που αγαπάς γίνεσαι αυτό που λέμε χαλί να σε πατήσουν. Αυτή την πλευρά σου βέβαια δεν την ξέρουν πολλοί και αν θες τη γνώμη μου δεν χρειάζεται. Οι εκπλήξεις είναι πάντα καλύτερες.

Υδροχόε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εσύ δεν φημίζεσαι για τέτοιου είδους προτιμήσεις. Μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου για αυτά που θες και μην επιτρέψεις σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο, να αποδυναμώσει τα πιστεύω σου.

Ιχθύ, εμπιστεύεσαι τους λάθος ανθρώπους και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές η ιστορία. Πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή πως είναι διαφορετικό πράγμα να είσαι γνωστός με κάποιον και άλλο να είστε φίλοι. Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.