Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-2-2017

Κριός – Ο Ήλιος

Η καρδιά σου είναι ανοιχτή όπως ένας Ήλιος. Είσαι σε ετοιμότητα για τον έρωτα, είτε έχεις ήδη μια σχέση και την βαθαίνεις πολύ ουσιαστικά είτε φλερτάρεις και ετοιμάζεσαι να κάνεις την σχέση της ζωής σου. σε κάθε περίπτωση ο έρωτας έχει να σου δώσει χαρές που τις περίμενες καιρός.

Ταύρος – Το Άρμα

Μια πολύ θετική κάρτα που σημαίνει ότι παύει οποιαδήποτε ανασφάλεια στις σχέσεις σου. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο και μπορείς να στρέψεις τις ενέργειες και της δικής σου ψυχής και του συντρόφου σου προς όφελος της σχέσης σας. Μόνο πρόσεξε αυτή η ανάγκη ελέγχου να μην σε κάνει τελικά να πέσεις σε εγωισμό.

Δίδυμοι – Η Αυτοκράτειρα

Πανέμορφα συναισθήματα και μεγάλη δύναμη είναι η σημερινή προίκα του σύμπαντος στην ερωτική σου κατάσταση. Έχεις την διάθεση να προσφέρεις πολλά στο ταίρι σου και η αγάπη που θα σε ενώσει ή ήδη σε ενώνει με έναν άνθρωπο είναι γόνιμη και τυχερή.

Καρκίνος – Ο Κρεμασμένος (Ανάποδα)

Ενώ θέλεις να αφεθείς σε έναν καινούριο έρωτα, ή να κάνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου να μπει σε καινούρια μονοπάτια, κάτι σε κρατάει, κάτι στο απαγορεύει. Δεν θέλεις με κάποιον τρόπο να εκτεθείς. Όμως ο έρωτας είναι ένα μέγεθος έξω από την λογική. Μην φοβάσαι ότι θα «τσαλακωθείς», δεν έχει νόημα ο καθωσπρεπισμός στον έρωτα.

Λέων – Η Δικαιοσύνη

Προβλήματα που είχες αντιμετωπίσει πρόσφατα στις σχέσεις σου λύνονται με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Όχι μόνο επιστρέφει η γαλήνη και η αγάπη, αλλά σου αναγνωρίζει το ταίρι σου ότι σε μια περίοδο κρίσης ή ανασυγκρότησης εσύ κράτησες την καλύτερη δυνατή στάση. Είναι η στιγμή να χαρείς και να γεμίσεις αυτοπεποίθηση.

Παρθένος – Το Αστέρι

Είναι η δεύτερη ημέρα που το Αστέρι βγαίνει στο Ταρώ σου. Μια πολύ σπουδαία και τυχερή επιρροή. Αν είσαι ήδη σε σχέση σας περιμένουν θετικά γεγονότα, τύχη και χρήματα. Αν τώρα φλερτάρεις είσαι απέναντι στον άνθρωπο της ζωής σου.

Ζυγός – Ο Σελήνη

Μετά από τρεις συνεχόμενες ημέρες που σου έβγαινε ο Ερημίτης, τώρα έρχεται η Σελήνη. Αυτό δεν είναι καλό. Διαλέγεις υπόγειους τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη να πάρεις μεν αγάπη, αλλά πολύ καταπιεστικά για τους άλλους. Χαλάρωσε και βρες τον εαυτό σου, δεν σου πάνε αυτά τα συναισθήματα.

Σκορπιός – Η Κρίση (Ανάποδα)

Είναι πιθανόν ένα πλαίσιο σχέσης που σε ξεσήκωσε τις τελευταίες ημέρες να το περνάς από ένα φίλτρο, ένα κόσκινο για να δεις αν όντως αξίζει τον κόπο. Όμως να ξέρεις ότι θα πρέπει να έχεις ειλικρίνεια στις σχέσεις σου και να μην βάζεις αόρατα εμπόδια, αφανείς παγίδες.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Οι Ερωτευμένοι είναι η κάρτα του πάθους και της πραγματικής ένωσης, μια κυριολεκτική κάρτα. Αν είσαι σε σχέση θα δυναμώσει πολύ. Αν φλερτάρεις με κάποιο άτομο θα ανακαλύψεις ότι είσαι μπροστά σε έναν κυριολεκτικά κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε συναρπάσει.

Αιγόκερως – Ο Θάνατος (Ανάποδα)

Και εχθές είχε εμφανιστεί ο Θάνατος, αλλά σήμερα έρχεται ανάποδα που σημαίνει ότι δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις ένα αναπόφευκτο τέλος. Δεν είναι βέβαιο ότι αυτό που θα τελειώσει είναι η σχέση σου. αν υπάρχουν όμως κακά μοτίβα μέσα σε αυτήν, μην φοβάσαι να τα αποκαλύψεις και τα κάνεις να τελειώνουν.

Υδροχόος – Ο Κόσμος

Ο Κόσμος είναι τα πάντα, είναι όλη η ευτυχία και η χαρά μαζί μέσα στον έρωτα και την σχέση σου. Είναι εξαιρετική κάρτα είτε έχεις σχέση είτε τώρα θα κάνεις. Σηματοδοτεί πολύ μεγάλη επιτυχία, εύνοια, αγάπη, αλλά και υλικές απολαβές μέσω του συντρόφου σου. όλες οι εύνοιες των ουρανών είναι επάνω στο ζευγάρι σας.

Ιχθείς – Ο Διάβολος

Θέλεις να το γλεντήσεις με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν είναι η στιγμή για πνευματικές αναζητήσεις και πλατωνικές προσεγγίσεις. Θέλεις μια ακραία καταβύθιση στις ηδονές που μπορεί να σου προσφέρει ο έρωτας και απαιτείς από το ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε μια αναζήτηση νέων ερωτικών οριζόντων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.