Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Κριός
Αν θέλεις να κλέψεις πάλι μια καρδιά που σου ανήκει δικαιωματικά, κάνε επίκληση στο συναίσθημα . Η Αφροδίτη από τα ζώδιό σου σε σύνοδο με την Σελήνη θα βρουν τον τρόπο να νικήσουν την κακή σχέση του Άρη με τον ανάδρομο Δία, αρκεί να ξεχάσεις τον εγωισμό που μπορεί να τα χαλάσει όλα.
Ταύρος

Καθώς ο 12ος Οίκος των παλιών σχέσεων έχει σήμερα καλή διάθεση, μέσω της συνόδου της Αφροδίτης με την Σελήνη, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή σε μια παλιά σχέση. Όμως θα πρέπει να ετοιμαστείς για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με αλήθειες, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί να διορθώνει προβλήματα .

Δίδυμοι

Λόγω το Ερμή είσαι σε μια ημέρα και γενικά μια περίοδο που μπορείς να πείσεις όποιον εσύ θέλεις να ακολουθήσει κοινή ερωτική πορεία με σένα, ακόμα κι αν για κάποιο λόγο έχετε χωρίσει. Το θέμα είναι αν όντως αυτό που χρειάζεσαι είναι μια επανασύνδεση . Αν δεν είσαι σε απόλυτη βεβαιότητα, άσε τον καιρό να δείξει.

Καρκίνος

Η πανέμορφη σύνοδος της Σελήνης που είναι κυβερνήτης σου με την Αφροδίτη στον Κριό σου επιτρέπει να βαδίσεις πάλι σε ένα κοινό ερωτικό μονοπάτι με έναν σύντροφο που δεν μπορείς να διαγράψεις. Είναι πολύ δυνατή ημέρα για ένα ραντεβού επανασύνδεσης, που μπορείς να την εκμεταλλευτείς.

Λέων

Αν και ο Δίας έχει μια δύσκολη σχέση με τον Ουρανό και τον Άρη, που κόβει δρόμους για τα ζώδια της Φωτιάς για επανασύνδεση, η δυναμική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη στον φιλικό σου Κριό επιτρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, αν με ειλικρίνεια αυτό είναι που θέλεις, αν μιλάει το πάθος και η ανάγκη.

Παρθένος

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής στον χώρο των σχέσεων για σένα, τους Ιχθείς, σε βοηθάει όλη αυτήν την περίοδο, ειδικά σήμερα ο ανάδρομος Δίας στον 2ο Οίκο σου, τον Ζυγό, θα σου φέρει ψυχική αναστάτωση που επηρεάζει ακριβώς την διάθεση για μια επανασύνδεση. Καλύτερα να περιμένεις λίγο, μην βιαστείς.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την Σελήνη στον Κριό και τον 70 Οίκο σου θα σε βοηθήσει, την ίδια στιγμή που ο Δίας από το ζώδιό σου θα σου φέρει προβλήματα στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Αντιφατική κατάσταση, που όμως στην ουσία σε βοηθάει. Αν θέλεις πολύ κάτι, κάποιον, ναι, μια χαρά. Ο Δίας θα απαγορεύσει απλά τα παλιά λάθη .

Σκορπιός

Η δυναμική σχέση αντίθεσης του ανάδρομου Δία από τον 12ο Οίκο σου του παρελθόντος με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Κριό κάνει την ημέρα να μην είναι ακριβώς κατάλληλη για μια επανασύνδεση. Δες με μεγάλη προσωπική ειλικρίνεια τα συναισθήματα σου και μην παρασυρθείς στην επανάληψη μιας σχέσης απλά από εγωισμό.

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση του Δία από τον Ζυγό με τον Ουρανό και τον Άρη από τον Κριό αυξάνει ταυτόχρονα τον εγωισμό και τα παράπονα, μάλλον μη ευνοϊκός συνδυασμός για μια επανασύνδεση. Πρέπει να κερδίσεις λίγο χρόνο. Όσο και να φλέγεσαι για έναν άνθρωπο πρέπει να αφήσεις το σύμπαν να σου δείξει την αλήθεια .

Αιγόκερως

Η γενικά καλή πλανητική διάθεση των ουρανών ως προς το ζώδιό σου κάνει σήμερα την ημέρα – σχετικά – κατάλληλη για μια επανένωση. Η Αφροδίτη θα σου δώσει μεγάλο συναίσθημα και ο Ερμής μεγάλη διαίσθηση, οπότε μπορείς με αυτά τα όπλα να φέρεις κοντά σου τον άνθρωπο που σου λείπει.

Υδροχόος

Η σχέση συνόδου του Ουρανού με τον Άρη σου δίνει νεύρα, η αντίθεση του Ουρανού με τον ανάδρομο Δία εγωισμό. Όχι δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για μια επανασύνδεση. Ίσως κάπως να βοηθάει η Αφροδίτη, αλλά μάλλον σου δείχνει τον δρόμο για έναν νέο έρωτα. Ίσως να μην πρέπει να κάνεις συνεχείς κύκλους.

Ιχθείς

Η δυναμική σύνοδος Ερμή/Ήλιου/Ποσειδώνα συνεχίζεται στο ζώδιό σου ενώ στην χώρα του Κριού η Αφροδίτη συναντάει θετικά την Σελήνη – την ίδια στιγμή που η σύνοδος Άρη/Ουρανού αντιτίθεται στον ανάδρομο Δία. Πολύ πολύπλοκο το παιχνίδι σήμερα και η ψυχή σου θα περάσει από σαράντα κύματα μέχρι να βρει λιμάνι . Άσε λίγο το συναίσθημα να καταλαγιάσει πριν από μια επανασύνδεση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.