Φεγγάρια Αγάπης 27/02 – 05/03/2017

Όλη αυτή η εβδομάδα θα τελεί κάτω από την ονειρική διάσταση που θα δίνει στον έρωτα η Έκλειψη του Ηλίου που θα την προκαλέσει η μεγαλειώδης Σελήνη στους Ιχθείς. λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αμόρε μου για να φέρουμε πιο κοντά μας το καλοκαιράκι, από την έναρξη της άνοιξης! Είναι μια γιορτή του έρωτα αυτό το διάστημα, αντιμετωπίστε το σαν μια παρατεταμένη περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η  Σελήνη λοιπόν από τους Ιχθείς θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δίνοντας προτεραιότητα στους πολύ βαθείς μας πόθους. Ο Πλούτωνας και η Σελήνη συνεργάζονται αρμονικά, κάνουν την ψυχή μας να θέλει να εκφραστεί μέσω της λίμπιντο . Ταυτόχρονα η Σελήνη θα είναι σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Ιχθείς και τρίγωνο με την Λίλιθ στον Σκορπιό, εκπληκτικά ερωτικές και καρμικές επιρροές . Ευνοούνται πολύ οι Παρθένοι, οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και αφήνει πίσω της ένα σύντομο  τετράγωνο με τον Κρόνο το οποίο μπορεί και να μας ταλαιπωρήσει, αλλά όχι σημαντικά. Θα είναι σε όψη χιαστί από την νέα της θέση με τον Βόρειο Δεσμό, θα νιώσουμε κάπως σαν να μην ξέρουμε αν ο έρωτας που έχουμε ή επιδιώκουμε είναι σωστός για την εξέλιξή μας. οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αισθάνονται την ανάγκη να μιλήσουν με ειλικρίνεια στο ταίρι τους.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Καλό και πολύ ερωτικό μήνα να έχουμε! Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Δία, δίνει μεγάλα εναύσματα για ξεκαθαρίσματα στο ερωτικό πεδίο. Σχέσεις που έχουν προβλήματα θα τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα, ενώ νέοι πειρασμοί μπαίνουν μαζί με την άνοιξη. Ο ανάδρομος Δίας σε τετράγωνο με την Σελήνη επισημαίνει ότι δεν έχει νόημα μια επανασύνδεση αν είναι να μας τραβάει πίσω. Οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς και οι Δίδυμοι κάνουν επανάσταση και θέτουν όρους. Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι φλερτάρουν δυναμικά, ενώ οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ζουν έναν νέο έρωτα με πολύ πάθος .

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ο Ταύρος με όλο του το αισθαντικό δυναμικό υποδέχεται την Σελήνη σε αύξουσα φυσικά πορεία και σε εξάγωνο με τον Ερμή, τρίγωνο με τον Κρόνο (από πριν αυτή η όψη, από όταν η Σελήνη είναι ακόμα στον Κριό). Εξαιρετική επίδραση που μας κάνει να θεωρούμε τον έρωτα υπόθεση του σώματος, τέρμα οι πλατωνικές αγκαλιές! Οι Ταύροι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί με την Σελήνη στο πλευρό τους αποζητούν νέες εμπειρίες και βαθαίνουν πολύ τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Πολύ πλούσια η χορογραφία της Σελήνης από τον Ταύρο. θα είναι σε εξάγωνο με τον Ερμή, όπως και με τον Ήλιο, σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ίσως η πιο σημαντική ημέρα από άποψη ερωτικών εξελίξεων για όλη την εβδομάδα. Καθώς η Σελήνη σταματάει την επικοινωνία της με τον Δία ενώ καλοβλέπει Ήλιο, Ερμή, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, σταματάει το μυαλό μας να γυρίζει σε αδιέξοδες επιστροφές σε φθαρμένες σχέσεις και καινούριοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή μας. πολύ ευνοϊκές συνθήκες για Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, αλλά και Ιχθείς και Καρκίνους.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους την ίδια ημέρα που η Αφροδίτη στον Κριό βγαίνει ανάδρομη, δίνοντας ευκαιρίες σε παλιές σχέσεις, αλλά κάτω από πολύ αυστηρούς όρους. Το φεγγάρι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Βόρειο Δεσμό βοηθάει την Αφροδίτη να πάρει αποφάσεις και να κουνήσει μαντίλι σε σχέσεις που δεν έχουν νόημα. Οι Δίδυμοι, οι Ιχθείς, οι Τοξότες και οι Παρθένοι ας προσέξουν να είναι ειλικρινείς με τα συναισθήματά τους, ας μην μένουν σε μια σχέση από ρουτίνα και πολύ περισσότερο από φόβο.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Εξαιρετικά σύνθετη και παράξενη και αντιφατική η Κυριακή από άποψη Σελήνης! Έχουμε και λέμε: το φεγγάρι θα είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, σε εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, χιαστί με τον Πλούτωνα. Ξεκάθαρα ημέρα φορτισμένη συναισθηματικά, που θα θέλουμε να δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες σε σχέσεις, αλλά δεν θα έχουμε βοήθεια, δεν θα δένει το γλυκό! Θα περάσουν υψηλές αναταράξεις και θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.