Προβλέψεις Ταρώ 27/02 – 05/03/2017

Κάρτα 1: Πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας

Ο Πύργος

Φαίνεται ότι κάτι δεν μας πηγαίνει καλά σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο. Να είστε αυτή την εβδομάδα προσεκτικοί σε θέματα επενδύσεων, να οχυρώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε την ακίνητη περιουσία σας και να είστε έτοιμοι για αναπάντεχες οικονομικές απώλειες. Σε επίπεδο σχέσεων προσέξτε τους καυγάδες .

Κάρτα 2: Τι θέλετε περισσότερο τώρα

Οι Ερωτευμένοι

Ε βέβαια θέλουμε την αγάπη! Μέσα σε ένα πλαίσιο γενικής αποσάθρωσης και φοβίας, όπως το ζούμε όλοι, ο έρωτας μοιάζει να είναι το τέλειο πλοίο για να σαλπάρουμε για εξωτικούς ψυχολογικούς προορισμούς. Αφεθείτε στο φλερτ, θα σας δώσει διέξοδο.

Κάρτα 3: Οι φόβοι σας

Η Κρίση

Υπάρχει ένας φόβος για όλη μας την πορεία. Το τι έχουμε κάνει σε όλη μας την ζωή, όλη μας η πορεία, θα γίνει αντικείμενο εξέτασης. Λάθη που στο παρελθόν μας έχουν στοιχίσει θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να διορθώσουμε όλα αυτά τα προβλήματα που μας έφεραν σε αδιέξοδα.

Κάρτα 4: Τι γίνεται στο  μέλλον σας

Ο Αυτοκράτορας

Εξαιρετική επιρροή που δείχνει ότι παρά τους ενδεχόμενους φόβους μας και τις ξαφνικές αλλαγές, τελικά θα βρούμε ισορροπία και θα έχουμε με το μέρος μας ανθρώπους κύρους. Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε επιτυχώς με κρατικές υποθέσεις. Σε επίπεδο σχέσεων έρχονται όμορφες εξελίξεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι και στον γάμο.

Κάρτα 5: Τι συμβαίνει εναντίον σας

Η Δικαιοσύνη

Μπορεί νομικά θέματα που δεν τα είχαμε θεωρήσει σπουδαία να έρθουν στην επιφάνεια και να απαιτήσουν την προσοχή σας. Σε επίπεδο σχέσεων και σε ερωτικά θέματα η Δικαιοσύνη σε αυτήν την θέση, ενάντια δηλαδή, σημαίνει προστριβές και αισθήματα που θα ποικίλλουν από την απλή εντύπωση ότι δεν παίρνουμε αυτά που αξίζουμε έως την εκδικητικότητα.

Κάρτα 6: Το πιθανότερο αποτέλεσμα

Η Αρχιέρεια

Καθώς φαίνεται ότι το πλαίσιο αυτής της εβδομάδας θα είναι μάλλον δύσκολο έρχεται η Αρχιέρεια να μας υποδείξει πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε: με εσωτερική προσήλωση στην δύναμή μας, με αναγωγή στην διαίσθηση, με επαφή με τις βαθιές δυνάμεις του σύμπαντος. Με λίγη ψυχραιμία όλα θα πάνε καλά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.