Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/02 – 05/03/2017

Ο Φεβρουάριος μας αποχαιρετά με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα είναι μια μέρα που θα χρειάζεται προσοχή, αλλά και γενικότερα η εβδομάδα ολόκληρη αφού οι όψεις αυτές θα κυριαρχήσουν. Βέβαια ο Μάρτιος έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, με το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, αλλά και την σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα επίσης. Έτσι θα μπορούμε να αναδιοργανωθούμε και να ξεκινήσουμε κάτι νέο και σταθερό.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό και επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Έτσι θα είστε πολύ απαιτητικοί από τους άλλους και μπορεί να φτάσετε σε εντάσεις. Ωστόσο θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο μεγαλεπήβολο σχέδιο. Θα χρειάζεται βέβαια να είστε ρεαλιστές.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία, έτσι επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις και μην δημιουργείται αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Θα είστε πολύ δυναμικοί, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Η  Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας βοηθά να προχωρήσουμε σε ανακατατάξεις και να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας και την ερωτική μας ζωή .

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό και ευνοούνται περισσότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Θα είστε πολύ δραστήριοι και θα μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα επαγγελματικά ή αισθηματικά . Γενικά θα βρείτε τρόπους για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας δημιουργεί φόβο στις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε και είμαστε αναβλητικοί.

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Δία, μας δημιουργεί εσωτερική ένταση και δεν μπορούμε να επιλύσουμε θέματα πρακτικά. Ακόμη δημιουργούνται εντάσεις με τους γύρω μας, όπως και με τις αποφάσεις για οικονομικά θέματα.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα είστε ευαίσθητοι και διαλλακτικοί με τους άλλους, έτσι θα μπορείτε να περάσετε τις απόψεις σας. Είναι ευκαιρία να επιλύσετε οικονομικά, αλλά και αισθηματικά ζητήματα.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό και επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με τον περίγυρό σας, αφού θα έχετε εγωιστική συμπεριφορά . Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας, αλλά και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμη αποφύγετε οικονομικές κινήσεις που έχουν ρίσκα.

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα έτσι ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχετε νέες ιδέες και θα είστε επινοητικοί. Η αυξημένη σας διαίσθηση θα σας βοηθά να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα . Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να ομαλοποιηθούν.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο και ευνοούνται κυρίως οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα μπορέσετε να επιλύσετε προβλήματα του παρελθόντος και να χαράξετε μια νέα πορεία. Θα είστε δραστήριοι και αποφασιστικοί και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οικονομικά θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία για να βελτιώσετε την κατάστασή σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.