Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-2-2017

Κριός

Μια κακή σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με το Βέρτεξ στον 8ο Οίκο σου στον Σκορπιό δεν επιτρέπει σήμερα πολλές ιδέες επανασύνδεσης. Μάλλον να φλερτάρεις και να απελευθερωθείς θέλεις περισσότερο, δεν έχεις διάθεση να γυρίζεις στα παλιά.

Ταύρος

Καλό θα ήταν αν είσαι σε φάση μοναξιάς και χωρισμού να δεις φίλους και να περάσεις καλά – αλλά και να φλερτάρεις. Η επανασύνδεση δεν είναι επιτυχημένη αποστολή σήμερα, με την Αφροδίτη να είναι σε κακή σχέση από τον 12ο Οίκο σου με το Βέρτεξ από τον 7ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων.

Δίδυμοι

Αν θέλεις πολύ να βρεθείς με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου θα σε βοηθήσει ο Ερμής που σε σύνοδο με την Σελήνη, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε κάνει πολύ ρομαντικό/ή. Δώσε σημασία σε λεπτομέρειες, ετοίμασε μια συγκινητική έκπληξη και ο δρόμος της επιστροφής θα ανοίξει.

Καρκίνος

Μπορείς να κάνεις μια επανασύνδεση, με την Σελήνη να σε βοηθάει μέσω συνόδου με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή, τον Ήλιο. Τα μόνα ζώδια με τα οποία θα πρέπει να δείξεις προσοχή γιατί ίσως να έχετε άγριες εξελίξεις είναι ο Τοξότης και ο Αιγόκερως, λόγω της δύσκολης σχέσης της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη.

Λέων

Είναι μια πολύ γλυκιά ημέρα και η σημερινή, όπως και η χθεσινή, για μια επανασύνδεση. Όπως και εχθές είπαμε, θα πρέπει να αφήσεις έξω από το ερωτικό παιχνίδι τον εγωισμό και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο για σένα. Αλλά αν τα καταφέρεις θα κερδίσεις πάλι τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Η θετικότατη δράση του Ερμή σε βοηθάει και σήμερα να έχεις μια θεαματική επανασύνδεση. Μια ονειρική και απόλυτα τρυφερή διάθεση κάμπτει τον εγωισμό σου και την υπερβολική κριτική και μπορείς να προσεγγίσεις τον άνθρωπο που αγαπάς για να δώσετε δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας.

Ζυγός

Ειδικά σήμερα μην βάλεις ως προτεραιότητα μια επανασύνδεση. Η κακή σχέση της Αφροδίτης από τον Κριό με το Βέρτεξ από τον Σκορπιό κάνει την καρδιά σου να γεμίζει παράπονα και ανεκπλήρωτες διαθέσεις εκδίκησης! Κοίτα να φλερτάρεις, κάτι που θα σε ξεκουράσει και θα σου γεμίσει την ψυχή σου αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Η κακή σχέση της Αφροδίτης με το Βέρτεξ από το ζώδιό σου είναι δύσκολη επιρροή, αλλά ο Πλούτωνας από την άλλη έχει ένα πανέμορφο εξάγωνο με την Σελήνη και μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις τον άνθρωπο που σου λείπει. Κρύψε το τσεκούρι του πολέμου και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Η μάλλον κακή σχέση του Κρόνου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τους Ιχθείς δεν σε βοηθάει σήμερα να έχεις ένα ραντεβού επανασύνδεσης. Μοιάζει σαν σόγια και οικογένειες να παίζουν καθοριστικό και ανασταλτικό ρόλο στον έρωτα. Περίμενε μια πιο ευνοϊκή στιγμή.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος από τον 12ο Οίκο σου σε κακή σχέση με την Σελήνη από τον 30 δεν σου επιτρέπει να έχεις την επανασύνδεση που ποθείς. Από την άλλη ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου έχει άριστη σχέση με την Σελήνη – το μήνυμα αυτής της αντίφασης είναι ότι θα δεθείς με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μόνον αν πατήσεις τον εγωισμό σου.

Υδροχόος

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου του Ουρανού από τον 3ο Οίκο σου με τον ανάδρομο Δία από τον 9ο μπορεί να σου κάνει ζημιά στο θέμα μιας ενδεχόμενης επανένωσης. Μπορεί και οι δύο να το θέλετε και να μην μπορείτε λόγω υποχρεώσεων ή εμπλοκής άλλων ανθρώπων μεταξύ σας. Περίμενε και μην απογοητεύεσαι.

Ιχθείς

Η εκπληκτική συναστρία στο ζώδιό σου που κάνει την προσωπικότητά σου να λάμπει σε όλες τις εκφάνσεις της θα σου κάνει δώρο μια επανασύνδεση. Όμως θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις πάλι και πάλι τα ίδια λάθη, μην αφήνεις εντελώς τον εαυτό σου, κράτα άμυνες για να μην πληγωθείς.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.